Werkwijze van Lebo Campers

De werkwijze van Lebo

U als klant kunt overal terecht om een gebruikte camper te kopen. Dat realiseren we ons terdege.

Waarom kunt u dan toch het best bij Lebo terecht?
Hieronder een aantal redenen waarom wij (en de klanten die u reeds voorgingen) dit vinden. Ook vertellen we wat over onze manier van werken:

1.  Wij zijn al 30 jaar actief in de Automotive, waarvan de laatste 15 jaar in Recreatie-voertuigen en gespecialiseerd in de Im-en Export / In-en Verkoop van gebruikte Campers en Caravans.

2.  Sinds 10 jaar zijn we zéér gefocust op het zoeken naar en het  in stand houden van Lage Overheadkosten, waardoor het mogelijk is om met een geringe winstmarge toch een goed product  te kunnen verkopen. Dit is o.a. mogelijk door onze hoge omzetsnelheid.
Wij waren ons er vóór de komst van het internet al bewust van, dat er steeds meer gekeken wordt naar Goede kwaliteit voor een Lage prijs i.p.v. naar een Prachtig bedrijfspand, tientallen mensen personeel en daardoor hoge lasten die doorberekend moeten worden aan de consument.

3. Door onder andere onze eigen directe Import van kwalitatief hoogwaardige campers  van veelal Duitse makelij en meestal afkomstig van de 1 eigenaar, is bij Lebo een goede camper vrijwel gegarandeerd..

4. Wij zijn persoonlijk betrokken bij de verkoop van elke camper en altijd bereid om door overleg met u een oplossing te vinden voor een onvoorziene omstandigheid of dit nu vóór of ná de aankoop is.

5. Bij ons is de vriendelijkheid niet verdwenen na het overmaken van de aankoopsom. We staan ook na jaren nog graag voor u klaar.

6. Uitvoerige uitleg van de werking van de gehele camper bij aflevering is bij ons vanzelfsprekend.

7. Wij hanteren een Scherpe All-Inclusief Prijs en berekenen geen Afleveringskosten . U en wij houden niet van addertjes onder het gras. Onze klanten waarderen dit en spreken dit ook vaak uit.

Al het bovenstaande moet u natuurlijk maar afwachten.


Hieronder leggen we uit hoe het werkt vanaf het moment dat u tot aankoop overgaat en wij voor u het een en ander op papier zetten:

Iedere door ons verkochte Camper wordt pas geleverd aan de klant na:

 • RDW-Keuring betaald door Lebo.
 • BPM-Invoerrechten betaald door Lebo (in geval van import).
 • Onze prijzen zijn dus altijd Inclusief álle bijkomende kosten!
 • Een Keuring door een Bovag-Garage voor wat betreft het Autotechnische als het Huishoudelijke deel en reparatie van alle eventuele gevonden gebreken.
 • Een Servicebeurt Conform de onderhouds-Boekjes.( indien nodig inclusief Distributieriem )
 • 6 Maanden Garantie en ná deze 6 maanden altijd rekening houdend met het feit dat de camper bij ons is gekocht. Dus gewoon faire en transparante rekeningen wat betreft reparaties en/of gemonteerde Extra’s
 • Professioneel Schoongemaakt aan de binnenzijde en Professioneel gepoetst aan de buitenzijde van de camper.
 • Eventuele Lakschades of gebruikers-sporen worden in overleg onzichtbaar hersteld.
 • Het monteren van gewenste Extra’s tegen zéér scherpe All-Inn prijzen.
 • Uitvoerige uitleg met betrekking tot de werking van de camper bij aflevering, zodat u direct ziet of alles naar behoren werkt.

Zijn er dan helemaal géén nadelen bij het aanschaffen van een gebruikte camper bij Lebo? zou u kunnen denken…..
Jazeker wel:

 • Wij werken met zéér scherpe All-Inn prijzen, dit houdt in dat wij niet doen aan zogenaamde ‘weggeef’kortingen, inruil-bonussen of zogenaamde ‘gratis’ extra’s. (Wél maken we in overleg altijd een nette prijs inclusief de evt. Extra’s )
 • Wanneer u in wilt ruilen is dit géén enkel probleem. Wij doen dit Marktconform. Dit kan betekenen dat u helaas minder voor uw oude voertuig terugkrijgt dan u had verwacht.
  Maar ook: dat u toch ónder aan de streep minder zult toebetalen dan elders.
 • Wanneer u nóg minder wilt betalen dan onze toch al scherpe All-Inn prijzen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk, maar zal dit ten koste gaan van de manier van leveren: bijvoorbeeld: u laat het schoonmaken/poetsen vervallen. Hierdoor gaat de prijs met een paar honderd Euro naar omlaag.  Laat u ‘alles zitten’ en neemt u een camper zó mee voor een ’handels-prijs’, dan kan in sommige gevallen de prijs wel met Duizenden Euro’s zakken. U moet zich er dan wel van bewust zijn, dat u op dat moment ook een risico loopt.
 • Er is in overleg veel mogelijk en we willen te alle tijde proberen u een leuk voorstel te doen.

Klikt u eens op de volgende link:  Klik Hier voor een indruk van wat een aantal van onze klanten van onze manier van werken vindt.