Openingstijden

Wij zijn met inachtneming van de Regels van bet RIVM ( 1,5 meter afstand ) “gewoon” open voor mensen *zònder* gezondheidsklachten.

Omdat wij eveneens volgens de regels van het RIVM niet meer als 1 klant per M2 mogen ontvangen en dit zouden er in ons geval dan meer als 80 tegelijkertijd mogen zijn maar dit is nog nimmer is voorgekomen en hoeft men dus niet “bang” te zijn dat men de 1,5 meter afstand alhier niet in acht zou kunnen nemen.

Tevens wordt elke klant gevraagd om even de handen te desinfecteren zodat men toch in een camper alles kan bekijken en aanraken/openen en ook andere klanten nà u niet “bang” hoeven te zijn dat er mensen onbeschermd in de campers hebben rond gelopen met alle evt. risico’s van dien.

Wel moeten wij aangeven dat wij NIET samen met de klanten in de campers aanwezig zullen zijn om al uw evt. vragen op gepaste afstand antwoord te kunnen geven.

Heeft u misschien toch nog vragen over de mogelijkheden om in deze verwarrende tijden een camper te kunnen bezichtigen kunt u altijd even telefonisch contact opnemen via: 06-53562233

Misschien eerst even bellen of de camper van uw keuze nog aanwezig is of reeds gereserveerd is ook geen gek idee lijkt ons?

U bent van Dinsdag t/m Vrijdags tussen 10.00-17.00 uur en Zaterdags tussen 11.00-16.00 uur van harte welkom om eens te komen kijken, maar om een tevergeefse reis te voorkomen doordat de camper van uw keuze misschien al verkocht is wel graag na telefonisch overleg 06-53562233