Beoordelingen

 

Graag horen wij uw mening

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw IP-adres 35.175.191.46 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben op mogelijk ongewenste reclame (Spam).
We houden ons het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
180 berichten.
Ralf en Karin Borchert Ralf en Karin Borchert heeft geschreven op 2 oktober 2023 om 07:51:
Wij hadden in 2020 bij Lex een prachtige Carthago gekocht. Alles was perfect geregeld,en zeer zeker de nazorg. Zijn manier van werken is in een woord: PERFECT! We zijn inmiddels naar Spanje verhuisd en het bleek toch moeilijker dan gedacht om de camper op Spaans kenteken te krijgen. Lex bood ons aan om de camper voor ons te verkopen. Wij hebben de camper bij hem neer gezet, alle papieren afgegeven en zijn terug gegaan naar Spanje. Binnen 2 weken had Lex de wagen verkocht en stond het geld op onze rekening. Dit noem ik gewoon geweldig...een hele vette chapeau. Dus ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor een camper: Lebo. Dit is geen advertentie maar gewoon een verhaal zoals het echt gegaan is. Nogmaals Lex, Bedankt , Muchos Gracias.
Willem van Ginkel Willem van Ginkel heeft geschreven op 22 augustus 2022 om 16:28:
Vorig jaar bij Lebo een Hymer camper gekocht. Zeer prettige onderhandelingen gevoerd met Lex op een open en eerlijke manier. In april de camper opgehaald. Een paar kleine dingetjes zijn zonder problemen opgelost. Absoluut prima service. Een top bedrijf met aan het roer een bijzonder aardige eigenaar Lex. Een aanrader om een camper te kopen.
Estelle Estelle heeft geschreven op 23 januari 2022 om 10:56:
Wij hebben een prachtige camper gekocht bij Lex en zijn uitermate tevreden over de service. Hele fijne camper die piekfijn afgeleverd werd. Lex begeleid het aankooptraject op een hele prettige wijze, de mankementen die we tijdens het gebruik nog tegen kwamen werden naar behoren en probleemloos opgelost. Fijne ervaring bij dit bedrijf!! Aanrader!
Dirk Dirk heeft geschreven op 29 oktober 2021 om 12:18:
Van de zomer een prachtige Carthago gekocht bij Lex. Goede service, prettige gesprekken en nette afhandeling. Na een maand nog wat kleine puntjes en een aanpassing van de fietsendrager zonder problemen opgepakt. Petje af voor het hele verkooptraject en de nazorg!!!
Dirk en Bea Dirk en Bea heeft geschreven op 4 juli 2021 om 18:20:
Op de site van Lebo zagen wij een mooie Malibu . In coronatijd konden wij de camper bekijken omdat de camper buiten stond. We kregen de ruimte om met de camper te rijden en thuis de fietsen in de garagebox te plaatsen. Dat paste prima. Bij gebruik bleken er kleine mankementen. In overleg met Lex werden deze door de garage opgelost. Na 2 maanden kregen we storingen aan de koelkast. Ook deze werden kosteloos verholpen. Chapeau voor de service!
W Waardenburg W Waardenburg heeft geschreven op 17 juni 2021 om 18:01:
Wat een top ervaring van ouderwetse service! Ik stond in de buurt van Lebo campers op een camping en een bovenkasje van mijn Hymer camper begaf het en dan kan je niet meer fatsoenlijk rijden. Zonder dat ik klant van Lebo was werd dit super opgelost en nog voor nop ook! Ik kon ook nog speciaal gereedschap lenen om het makkelijk te monteren. Echt een top ervaring.
A. Brand A. Brand heeft geschreven op 9 juni 2021 om 08:02:
In oktober 2020 bij Lebo een camper gekocht. Nadat wij deze opgehaald hadden direct de stalling in. Pas in maart voor de 1e keer op pad gegaan. We moesten alles nog ontdekken qua werking e.d. Het is toen prima bevallen. Bij de volgende trip helaas pech gehad. Doordat we vergaten het gas uit te doen een klein brandje gehad. Hierop de verkoper gebeld (op zondag) die ons prima hielp en direct doorverwezen naar de juiste plek voor herstel. Alle gemaakte afspraken c.q. toezeggingen zijn nagekomen. Prima adres om afspraken mee te maken. Je kun altijd bellen. Prettig in de omgang. Prima adres om zaken te doen.
Leny en Jan Kloosterman Leny en Jan Kloosterman heeft geschreven op 24 oktober 2020 om 14:05:
Begin september een mooie Knaus camper uit 2002 bij Lebo gekocht. Prettige ontvangst, goede voorlichting, We zijn er 2 weken mee op weg geweest en zeer tevreden. Een reparatie onderweg werd door Lex netjes afgehandeld. Als je op zoek bent naar een camper een fijn adres om zaken mee te doen.
Ralf en Karin Borchert Ralf en Karin Borchert heeft geschreven op 11 oktober 2020 om 08:06:
Op zoek naar een Camper kwamen we via internet bij Lebo terecht. We zagen een camper die ons wel aansprak , maar vanuit Zuid Limburg is Meerkerk toch net niet naast de deur. De positieve berichten over Lex deden ons toch besluiten naar Meerkerk af te reizen waar wij door Lex op zijn typische wijze begroet werden met: Koffie. Op het moment dat we de de campers gingen bekijken was hij ook snel klaar: ga je gang en ga er maar in lekker proberen in te slapen.... Hij liet ons in alle rust alle campers bekijken maar stond wel altijd voor alle vragen klaar. Geen verkooppraatjes, geen gepush. Wij vielen voor een prachtige Cartago Chic C- Line. Aangezien we er snel mee op pad wilden haalde Lex alles uit de kast om de auto rijklaar te maken en leverde hem zelfs op een zaterdag op. De uitleg was mega goed...die man weet echt waar hij het over heeft. We vertrokken meteen voor een 4 weken trip naar Zweden en liepen ondanks de prefekte uitleg van Lex toch diverse keren tegen wat vragen op. Een mailtje naar Lex en hoppa binnen een uur (zelfs in weekend) een passend antwoord. Wij zijn helemaal content over Lex en Lebo...een hele vette dikke Chapeau. Hier ben je echt noch ouderwets KLANT. Ralf en Karin Landgraaf
Eric fen Dekker Eric fen Dekker heeft geschreven op 9 oktober 2020 om 18:19:
Een jaar geleden een Hymer B574 bij Lex gekocht. Nu een jaar later hebben we enorm genoten van de vele tripjes die we gemaakt hebben en is onze camper echt ons tweede huisje geworden. Dit weekend probleempjes gehad met de boardaccu... ik belde Lex die super behulpzaam was en vandaag al alles heeft opgelost. Super service en bedankt voor de goede zorgen Lex. Top!
Yolanda Missler Yolanda Missler heeft geschreven op 18 september 2020 om 10:01:
In 2018 een Chausson camper gekocht bij Lebo. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Enkele kleine gebreken prima verholpen tijdens garantieperiode. Toen we dit jaar door omstandigheden de camper moesten verkopen, een goed advies gekregen en uiteindelijk de camper tegen goede prijs weer kunnen verkopen.
A. Hoedemakers A. Hoedemakers heeft geschreven op 4 juli 2020 om 08:18:
Vorig jaar bij LEBO een camper van bouwjaar 2000 gekocht , een beetje laat in het jaar omstreeks augustus! We zijn er wel nog een aantal keer mee weggeweest zonder problemen. Voordat hij vorig jaar in de stalling ging alles nog even geïnspecteerd, en zo ook de bodem van de camper. We ontdekten toen een paar slechte plekjes in de bodem , maar wel nog binnen het half jaar garantie. Gelijk maar Lex van LEBO opgebeld en dit gemeld. Geen enkel probleem was het antwoord. Omdat de camper al in de winterstalling stond , was het voor LEBO geen enkel probleem om het dan maar naar April 2020 te verzetten dat was dus 8 maanden verder i.p.v. 6 maanden. Alles is nu dus naar tevredenheid verholpen zoals afgesproken! Lex bedankt voor de geweldige service! En inmiddels hebben we LEBO al bij verschillende mensen aanbevolen. Als we besluiten om ooit een andere Camper te kopen , gaan we op zeker weer naar LEBO!
Wim Wim heeft geschreven op 6 december 2019 om 10:29:
In juli een camper bw.jr. 2017 met weinig km's gekocht bij Lex (Lebo). Augustus op vakantie naar Frankrijk er mee. Onderweg constateerden wij abnormale trillingen bij vollast van de motor. Toch de vakantie er mee af kunnen maken. Bij thuiskomst via de huisgarage (Bikker) van Lex en Fiat dealer diagnose gesteld: defecte aandrijfas. Onder garantie van Lex met nog wat andere kleinigheden gerepareerd. (geen coulance van Fiat gekregen). Probleem is afdoende verholpen. Lex doet wat hij belooft. Prima bedrijf.
Koenraad de Klerk Koenraad de Klerk heeft geschreven op 14 november 2019 om 19:51:
Aflopen augustus (2019) kochten we bij Lex onze eerste camper. Best snel. Een aparte verschijning, wij waren meteen verliefd. 17 jaar oud maar in prima staat. Lex doet wat hij zegt. Nette beurt en alles nagekeken. Wat niet goed is wordt vervangen. Fietsenrek in de garage erbij gehad (gaaf, je fietsen binnen :-)). Bij de oplevering was nog helaas niet alles in orde. Lex baalde daar zelf ook van. We zijn gewoon voor een proefweekend (Veluwe en Maasbommel (aanrader!) op pad gegaan. De puntjes die we verder nog vonden zijn toen gewoon meegenomen. Vervolgens zijn we 2 weken naar Frankrijk geweest. Probleemloos. Geen slag verkeerd, alles werkte perfect (dat was met huurcampers die veel jonger waren wel eens anders). Na Frankrijk nog 2 dingen en ook die werden opgelost. De camper staat nu in stalling, en vanaf het voorjaar gaan we weer genieten. Lex is altijd (af en toe tè) bereikbaar en denkt altijd mee. We gaan een paar jaar genieten en komen vast wel weer terug. Dank Lex. K+I
jos zwaans jos zwaans heeft geschreven op 28 september 2019 om 09:00:
Hoi lex , allereerst nogmaals bedankt voor je hulp met het vinden , en bellen, voor een piagio mp3 drager voor achter de bus camper. ik had zelf nooit zo goed kunnen verwoorden aan deze mensen wat mijn/de bedoeling was, i.v.m. een drager voor een mp3 piagio. Succes met je mooie bedrijf , en ik houd je op de hoogte met de ontwikkelingen in deze . vriendelijke groet Jos zwaans.
Marcel Vermeltfoort Marcel Vermeltfoort heeft geschreven op 21 augustus 2019 om 11:56:
Camper gekocht bij Lebo.We zijn met vakantie geweest en bij thuiskomst hadden we enkele puntjes,waaronder de Truma warmwater boiler. Deze werkte niet op gas .Afspraak met Lebo gemaakt en de camper via Lebo naar een TCC in Numansdorp gebracht en de camper na 1 week weer opgehaald. Onze dank voor de geweldige service en garantie.
Theo Verpalen Theo Verpalen heeft geschreven op 18 augustus 2019 om 16:15:
Twee jaar geleden onze eerste (compacte) camper gekocht bij Lebo. Nadat we er enkele keren mee op vakantie waren geweest, bleek de camper, die overigens technisch prima in orde was, voor ons toch net iets te krap te zijn. Afgelopen juni hebben we besloten de camper bij Lebo in te ruilen voor een iets ruimere met ook wat meer luxe. Door onze ervaring met- en betrouwbaarheid van- Lebo campers hebben we geen moment getwijfeld om weer met Lex ‘in zee te gaan’. Lex komt zijn beloftes na. Eventuele mankementen worden keurig gerepareerd. We weten waar we de volgende keer naartoe gaan. Als je een betrouwbaar adres zoekt voor de aanschaf van een camper is Lebo (Lex) echt een aanrader.
Fons Vreezen Fons Vreezen heeft geschreven op 13 augustus 2019 om 11:58:
Wil middels dit schrijven mijn complimenten geven aan Lex, de reden hiervoor is dat wij afgelopen week een camper hadden aangekocht (wat later bleek te impulsief), nadat er een paar dagen overheen waren gegaan kwam de twijfel of dit wel de juiste keuze was. Vandaag zijn wij voor een 2e bezichtiging weer naar Lex gegaan en kwamen er toen achter dat de camper toch niet datgene was wat wij voor ogen hadden, Lex voelde dit en kwam gelijk met een voorstel de aankoop te annuleren en samen te gaan zoeken naar de voor ons juiste camper. Kan niet anders aangeven dan dat dit voor ons een opluchting was en wij het zeer waarderen wat Lex heeft gedaan, het blijkt dat er dus wel nog verkopers zijn die niet alleen aan de verkoop/geld denken maar meedenken in oplossingen, Lex wilde zelfs zover gaan dat als wij toch besloten deze te kopen wij binnen een jaar (als de camper toch niet beviel) het aankoop bedrag terug konden krijgen bij aankoop van een andere camper, ik bedoel maar. Dus niets anders dan lof voor Lex en zeker aan te bevelen vol vertrouwen een camper bij Lebo te kopen, na een bakje koffie gingen wij met een goed gevoel hart huiswaarts. Nogmaals bedankt Lex.
Wim van der Grijn Wim van der Grijn heeft geschreven op 12 augustus 2019 om 15:06:
Wij hadden problemen met onze TV en schotel. Schotel was perfect maar geen beeld. Na zelf diverse pogingen ondernomen te hebben contact gezocht met Canal Digitaal. Na veel technisch "geneuzel" en adviezen nog steeds geen beeld en advies gekregen om nieuwe ontvanger te kopen. Uiteindelijk de camper gestart en naar Lex gereden. Dit had ik eerder moeten doen. Hij heeft er echt verstand van en tussen de bedrijven door heeft hij alles keurig opnieuw ingesteld en afgesteld. Dit was nog service na een jaar en ik kreeg nog koffie toe. Super gedaan Lex en ik beveel LEBO zeker aan bij vrienden en bekenden.
Cornelis Bende Cornelis Bende heeft geschreven op 28 juni 2019 om 09:20:
Amstelveen, 28 juni 2018, Na ruim 25 jaar met een caravan op vakantie te zijn geweest hebben wij in 2018 een camper gekocht. Wij kwamen bij LEBO omdat hij ons type camper had en omdat zijn service hoog staat aangeschreven. En dat klopt ook. De Airco van onze camper funcioneerde niet meer goed. Door het bloedhete weer van vorige week hebben we direct hier in de buurt de airco laten maken, zonder Lex hierover van te voren in te lichten (hadden we natuurlijk wel moeten doen). Daarna de rekening gestuurd naar LEBO met de vraag of hier nog iets mee te doen was, ondanks dat het ook al buiten de garantieperiode van 6 maanden viel. Lex vond het heel vervelend voor ons en uit coulance heeft hij toch een gedeelte van de rekening betaald, dat noem ik “super service”, Bedankt Lex. Met vriendelijke groeten, Cornelis Bende
Jan Keller Jan Keller heeft geschreven op 29 maart 2019 om 09:46:
Nadat onze camper in februari in een stalling in vlammen was opgegaan zijn we op zoek gegaan naar een vervanger. Ondanks feit dat we ons zelf de tijd hadden gegund kriebelde toch en werd het kwijlen bij de mooie campers die LEBO had staan. Na een paar zeer plezierige ontmoetingen waarbij wederzijds duidelijk werd aangegeven wat wel en niet kon zijn we tot de koop van een prachtige Hymer 514 cl gekomen. Deze camper op 27 maart opgehaald. Zowel van binnen als van buiten prachtige schoon en alles gedaan wat afgeproken was. Ondanks feit dat we 100 km moeten rijden zullen wij hier nog terugkomen om wensen rond de camper te vervullen. Een bevlogen eigenaar/verkoper Lex Boom zorgde ervoor dat wij met een gerust hart ons geld achterlieten in ruil voor vertrouwen en een prachtige camper!!!
Marcel en Cobie Klerks Marcel en Cobie Klerks heeft geschreven op 8 maart 2019 om 14:45:
Wij hebben 12 jaar geleden onze eerste camper gekocht bij Lebo campers. En wij hebben die al die jaren na tevredenheid gereden. Het betreft een Burstner 560 met Peugeot onderstel. En nu wij gingen stoppen met camperen wilden wij hem eigenlijk weer aan Lebo terug verkopen maar helaas is hij hiervoor ondertussen te oud geworden. Ondanks dat, alsnog hartelijk dank voor 12 fijne jaren! Gr.
Marcel en iInge Marcel en iInge heeft geschreven op 31 oktober 2018 om 16:20:
We zijn heel tevreden! Een correcte vriendelijke man die zeker zijn afspraken goed nakomt. Keurig net betrouwbaar degelijk en eerlijk bedrijf. We zijn 100%tevreden. Ga er maar gerust eens naar toe.
Theo Zijlmans Theo Zijlmans heeft geschreven op 24 oktober 2018 om 10:43:
In Maart 2018 een camper gekocht bij LEBO, Nu in Oktober zo'n 5000 km probleemloos gereden. Prima camper LEBO, ga zo door.
Johan Lanting Johan Lanting heeft geschreven op 30 september 2018 om 07:39:
29-9-2018(0) Wij kochten onze 1e camper bij Lebo . Een Laika Kreos. Het eerste contact met Lex was gastvrij, zakelijk en deskundig. Vragen (vaak onkunde nog onzerzijds) werden per omgaande vriendelijk beantwoord; een defect in de verlichting via de trekhaak werd in de garage compleet vervangen; kortom wij zijn uitermate tevreden. Bij Lebo is de klant echt koning!!! En "afspraak is afspraak"is geen loze kreet.!
Korver Korver heeft geschreven op 13 september 2018 om 07:37:
Vorig jaar waren we op zoek naar een iets grotere camper. We ,waren op de fiets,en kwamen toevallig Lebocampers tegen.We werden onthaald,met een kopje koffie,en mochten in alle rust de campers bekijken. In heel korte tijd,kwamen we in overeenstemming,over inruil en aankoop.Na enige tijd,bleek de startaccu,defect,deze werd ,na telefonisch contact direct verholpen,deze service hadden,bij de reguliere camperdealers,wel anders ervaren. Klaas en Teunie
Jan en Mina Jan en Mina heeft geschreven op 6 september 2018 om 12:17:
Onze eerste camper aangeschaft bij Lebo inmiddels een aantal keren weg geweest en kunnen stellen dat we een super aankoop hebben gedaan en goede service ook nadat, vriend de matter een storing had veroorzaakt. Dank Lebo voor de goede service, geduld en vertrouwen.
René van de Langemheen René van de Langemheen heeft geschreven op 12 augustus 2018 om 19:54:
Bij lebo een prachtige caravan gekocht. Toen we hem op gingen zetten bleek de tochtstrook te missen. Na contact te hebben gehad met Lex was dit snel geregeld en kregen we een mooie nieuwe opgestuurd. Top service! Groeten, René van de Langemheen
René Stift René Stift heeft geschreven op 8 augustus 2018 om 15:57:
Na aankoop van een camper, Ahorn Camp op basis van een Mercedes 313cdi, bij Lebo in Meerkerk, bleek dat de douchekraan lekte. Dit was erg storend aangezien de waterpomp steeds aansloeg. Na een telefoontje met Lex Boom kreeg ik het nummer van zijn garage om rechtstreeks een afspraak te maken. De reparatie was met een uurtje gepiept en wij rijden nu met veel plezier met deze camper rond. Inmiddels op de Noordkaap geweest en nu weer op de terugweg. Prima en vlotte service van Lebo Meerkerk. Zeker een aanrader voor een camper.
Luuk Luuk heeft geschreven op 6 augustus 2018 om 09:51:
Met 4, elkaar afwisselende, teams reed de (voor ons) nieuwe LMC Breezer naar Tromso, 400 kilometer boven de poolcirkel. Dat is geweldig goed bevallen! De camper hield zich prima op de meestal uitstekende maar vaak steile wegen. De kachel bleek, bij temperaturen van (in juni) 8 a 10 graden geen overbodige luxe en voorzag alle wandelingen in weer en wind van een aangenaam slot. Lebo: bedankt voor de adviezen!
Lies en Hans Aalberts Lies en Hans Aalberts heeft geschreven op 1 augustus 2018 om 15:46:
Na de verkoop van ons huis in Frankrijk besloten mijn man ik ik -ondanks onze gevorderde leeftijd- een hele kleine buscamper aan te schaffen. Via een dorpsgarage gekocht. We hadden veel vragen over de gasfles, het water en alle knopjes in het campertje. Lex moet meteen gezien hebben dat hij aan ons geen cent zou verdienen. Dus boden wij hem aan hem te betalen voor zijn tijd. Geen sprake van! Dat wilde hij niet. Uitgebreid heeft hij ons alles uitgelegd. Wij bleven maar vragen en leren en hij bleef maar geduldig antwoord geven. Waar vind je nog zo'n service? Als wij ooit besluiten toch maar een grotere camper te kopen, dan gaan wij linea recta naar Lebo Campers! Dank je wel!
Blanca González Blanca González heeft geschreven op 10 juni 2018 om 06:12:
Het is meer dan een jaar geleden dat wij een Hymer bij Lebo Campers gekocht hebben. Wij zijn zeer tevreden met onze camper. Wij vinden dit adres zo vertrouwd, we worden elke keer zo goed behandeld, dat wij het bedrijf van harte aanbevelen.
Ans iedema Ans iedema heeft geschreven op 19 mei 2018 om 17:34:
Wij hebben 2 jaar geleden een avento caravan gekocht een oudje Maar perfecte staat Hebben er vorig jaar al plezier van gehad Nu waren er wat problemen konden de zekerings kast niet vinden Na een week over en weer gemaild en gebeld Steeds weer bedacht Lex iets om te helpen Niets hielp we mochten langs komen Zogezegd zo gedaan en helemaal alles nagelopen en uiteindelijk Het probleem opgelost Koste Lex tijd maar wilde hier niets voor hebben Zo tof wat een service De volgende caravan gaan we zeker bij hem Kopen zo vertrouwd en aardig en service Nog heel hartelijk dank Groetjes Ans
Ruud en Patricia Ruud en Patricia heeft geschreven op 31 december 2017 om 18:35:
Tijdens een ritje door de polder kwamen wij toevallig langs Lebo Campers en besloten daar een kijkje te nemen bij al die diverse mooie campers die daar stonden. Na een tijdje rondgelopen te hebben voegde de eigenaar (Lex) zich bij ons en onder het genot van een kopje koffie namen wij plaats in een van de campers en bespraken wij, en bekeken, de diverse modellen. In ons geval bleek een integraal de beste optie (qua indeling). Ons oog viel op een Hymer Star-line met een Mercedes motor, weinig kilometers op de teller en een uiterst gunstige prijs. Na een paar dagen kon ik Lex bellen met de mededeling dat wij hadden besloten om de Hymer aan te schaffen. Onze eerste camper was een feit! Lex vertelde dat wij hem over een week konden ophalen omdat hij nog naar de garage moest voor een beurt en APK. Jeemig wat duurde die week lang! Toen de langverwachte dag, het ophalen. Na wat papierwerk gedaan te hebben kregen wij een gedegen uitleg over de camper. Bij de uitleg over de kachel bleek dat de vorige eigenaar zijn gasflessen niet had achtergelaten. Lex loste dit op door uit zijn garage 2 gasflessen te halen en die in de daarvoor bestemde ruimte in de camper te plaatsen (service) later kwam hij weer uit zijn garage met een TV/video speler, kunnen de jongens een filmpje kijken! Zulke service kom je tegenwoordig bijna niet meer tegen. Ondertussen hebben we al diverse tochten met onze camper gemaakt en zijn uiterst tevreden met deze aankoop. Onze volgende camper komt zeker weer bij Lebo vandaan. Lex, bedankt voor al je adviezen en de ongedwongen sfeer bij onze aankoop. De beste wensen voor jou en allen die je dierbaar zijn in het nieuwe jaar. Kapitein der Mariniers bd Ruud van Beckhoven
Peter en Elly Slobbe Peter en Elly Slobbe heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 16:46:
Heel blij met onze camper. De service is perfect. Alles wat is afgesproken en beloofd is nagekomen. Super . : https://lebo.nl
Kees en Bep Rijksen Kees en Bep Rijksen heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 15:09:
Zittend in het lekkere najaars zonnetje denk je zomaar weer aan kamperen en tegelijkertijd realiseer ik me dat ik nog iets moet doen. Een pluim voor Lebo campers geven. We hadden eerst in augustus 2016 een caravan gekocht bij Lex en daar gelijk een casetteluifel bij besteld in de kleur Ocean Blue deze werd in oktober geplaatst en daarna zijn we niet meer wezen caravannen. Mijn man heeft wel bij de dealer de luifel gezien maar zoals veel mannen let hij niet op een kleur. In het voorjaar waren we bij onze eerste stop in Duitsland en de luifel was 5 cm uitgedraaid toen ik gelijk zei: " Dit is grijs en we hebben een blauwe besteld". Al met al zijn we natuurIjk wel doorgegaan maar toen we thuis kwamen heb ik de bon opgezocht Lex gebeld en het verhaal verteld. Dit was voor hem natuurlijk ook niet fijn en na wat heen en weer bellen en mailen is het probleem goed opgepakt en hebben wij 2 weken geleden een geheel nieuwe luifel gekregen in de kleur Ocean Blue. Lex , het is weer top 👍 Super bedankt.
Ton en Marjo van der wal Ton en Marjo van der wal heeft geschreven op 7 september 2017 om 20:13:
Na 5 jaar trouwe dienst met onze FENDT hebben we onlangs bij Lex onze 2e camper gekocht.Het enige wat we aan reparaties gehad hebben in deze 5 jaar was na 3 jaar een accu en wat denk je?? Zoals hier al meer te lezen valt:  "Kom maar langs krijgt u tegen inkoops-prijs een nieuwe accu" Service ten top!En nu met onze ADRIA een rondje scandinavi� gemaakt en 5000 km gereden.Bij de aflevering van deze Adria zei Lex : �k vertrouw de accu niet helemaal maar kijk 't maar even aan hoe het loopt"Bleek inderdaad niet helemaal goed te zijn en bij terug komst gebeld."Kom maar langs" En kreeg er gratis nieuwe accu in.2 maanden later moest hij getaxeerd en gekeurd worden voor een All risk verzekering en wat bleek:Volgens de taxateur waren 2 banden te oud voor de "klapband-dekking" en ook de gasdrukregelaar was volgens hem te oud in verband met hun dekkings-eisenLex gebeld of hij hier misschien iets mee kon.Hij zei: "Ik bel wel even naar Garage Bikker..."2 nieuwe banden en nieuwe regelaar er op De regelaar krijg je van mij en de 2 banden tegen inkoop prijs waar vindt nog  zulke goede service in deze tijd?  IK DENK NERGENS
Mastenbroek Mastenbroek heeft geschreven op 25 augustus 2017 om 18:18:
In maart 2017 bij Lebo terecht gekomen, maar wat een ontvangst en service door eigenaar Lex. Hier krijg je gelijk een goed gevoel. Over de inruilprijs waren we het snel eens en een mooie Euramobiel gekocht met meer laadvermogen. We kregen alle tijd om er over na te denken en werden niet onder druk gezet. Lebo werkt samen met garage Bikker waar mensen werken die nog plezier in hun werk hebben en dat merk je aan alles. Lebo laat de opbouw van de camper controleren en ook krijgt hij een grote beurt voor aflevering. Na aflevering tijdens de eerste vakantie een paar kleine mankementen tegen gekomen, welke bij terugkomst zonder probleem onder garantie verholpen werden. Ook voor accessoires kun je hier goed terecht voor een hele redelijke prijs en perfect ingebouwd. Lex bedankt voor de fijne ontvangst en perfecte service.
Ron Roomer Ron Roomer heeft geschreven op 24 augustus 2017 om 21:29:
vorig jaar augustus bij Lex voor een camper gekeken, de eerste vraag was hoe drink je je koffie. we kregen alle tijd om op het gemak in de camper te kijken en mee te rijden. Na aankoop kreeg de camper een complete onderhoudsbeurt waarbij nergens op bezuinigd werd. we zijn nu een jaar verder zonder problemen en met veel reisplezier. vorige week de camper een onderhoudsbeurt laten geven, geen enkel bijzonderheid.
Arthur Oomens Arthur Oomens heeft geschreven op 25 juni 2017 om 14:00:
SUPER SERVICE VAN LEBO CAMPERS!!! In het voorjaar 2016 bij Lebo campers een 23 jaar oude, maar nog nette camper aangeschaft. Afgelopen winter heb ik deze oude dame een facelift gegeven en ook technisch geupgrade, bepaald geen onaangename klus. Echter werden wij in de zomer van 2016 in Oostenrijk van de weg geplukt voor een gewichtscontrole. Mede omdat de voorruit bezaaid was met tol-stickers uit heel Europa, was ik ervan overtuigd dat het slechts routine was, temeer daar wij, door omstandigheden, reden met een vrijwel lege camper: wij hadden geen kleding, etenswaren of andere kampeerspullen etc. bij ons! De camper bleek tot onze verrassing veel te zwaar. Overigens niet ongebruikelijk bij campers uit de vorige eeuw! Terug in Nederland contact opgenomen met dhr. L Boom, eigenaar van Lebo-campers. Onmiddelijk bood hij zijn hulp en Coulance aan om het toelatingsgewicht van de camper te laten verhogen van 3100kg naar 3500kg. Hiervoor bleek een zeer ingewikkeld en bureacratisch proces noodzakelijk. In het kort als volgt: uitvoer naar Duitsland, daar aanpassing luchtvering, remmen en velgen/banden-maat, Duitse tenaamstelling, keuring door T�V, herinvooer naar Nederland en nieuwe voertuigdocumenten regelen bij RDW). Dit alles is volstrekt belangeloos door dhr. Boom georganiseerd en ge�ffectueerd. Een diep respect want zo'n service ben ik al jaren niet meer tegengekomen in deze wereld. Mijnheer Boom: waanzinnig bedankt voor uw hulp en ondersteuning, uw bedrijf krijgt van mij de beoordeling 10 met een griffel!!!
Ferdinand Ferdinand heeft geschreven op 30 april 2017 om 17:56:
Wederom prima service. De startaccu had na 10 jaar zijn beste tijd gehad. Bij mijn eigen  vakgarage waar de camper de laatste tijd voor onderhoud is zou een nieuwe accu inclusief montage maar liefst � 258,=  gaan kosten. Lex gebeld voor raad, maar hij was net door zijn accu's heen. De volgende dag had hij de nieuw bestelde al weer binnen. Kom deze kant maar even op, en u betaald slechts onze inkoops-prijs en d�t scheelde ons maar liefst ruim � 150,=Bij het uitstappen om 16.45 uur de vraag: koffie? Daarna werd de accu er ook nog "even" gratis ingezet en kon de korte vakantie richting Normandie toch doorgaan.
G. vd Lee/ H. Schellens G. vd Lee/ H. Schellens heeft geschreven op 16 april 2017 om 10:36:
Bij veel camper bedrijven geweest op zoek naar DE camper, en hier stond ie!! Allereerst super aardig dat Lex op ons wilde wachten daar we in diverse files terecht kwamen, dus pas na sluitingstijd arriveerden. Maar dat kenmerkt al de service van Lebo. Geweldig geholpen, geadviseerd en garantie dingen worden allemaal zoals beloofd prima opgelost. Wij vinden Lebo echt een Topper.
Andreas Pieters Andreas Pieters heeft geschreven op 12 maart 2017 om 14:08:
Hebben in december onze eerste camper bij Lex gekocht een Hymer b544 zijn super tevreden nu bleek dat er een raam lek was. Na wat overleg met Lex via de mail is deze gisteren vervangen voor een ander exemplaar prima en snel geregeld. Na de koffie weer tevreden huiswaard gereden.
JOSINE Geertman -Aa JOSINE Geertman -Aa heeft geschreven op 9 maart 2017 om 00:33:
We hebben belangstelling voor de aangeboden knauw sudwind 450 TF omver , maar kunnen pas vanaf ma.13 mrt.komen kijken .is dat mogelijk ? M.V.G. JOSINE Geertman -Aa
P Tobben P Tobben heeft geschreven op 15 november 2016 om 16:46:
We zijn enthousiast over de camper die we bij LEBO gekocht hebben. Geen gekke praatjes en hij doet wat hij afgesproken heeft. Na een half jaar camperen nog wat kleine aanpassingen kosteloos laten repareren. Prima service!
Roelf Postma Roelf Postma heeft geschreven op 8 november 2016 om 11:16:
Wij hebben onlangs een auto gekocht via Marktplaats bij Lebo Campers. Tot volle tevredenheid! Fijn contact en een m��r dan prima service Een aanrader!
Kees en Bep Rijksen Kees en Bep Rijksen heeft geschreven op 7 november 2016 om 16:03:
Door toeval kwam ik op de website van Lebo terecht omdat ik Googelde naar een jonge , caravan met vloerverwarming. Bij Lebo stond precies wat wij zochten en er zat zelfs nog meer op en eraan dan wij zochten. Door Lex werden we verwelkomd met koffie en we mochten de caravan gaan bekijken. De afspraak was ook: Eerst de klik en dan pas spreken we over de prijs wat betreft de inruil van onze oude caravan. De klik was er direct dus werden we het over de prijs snel eens. Wel hadden we nog een cassette luifel erbij besteld en die werd pas in oktober geleverd. Al met al hebben we in augustus en september de caravan voor het eerst gebruikt en liepen we tegen een paar kleine dingen aan. ��n gaspit stopte ermee en ook de elektrische ontsteking van de oven werkte niet meer. Toen we thuis kwamen deed ook de mover niets meer. Toen de caravan in oktober terug moest voor de luifel zijn alle mankementen verholpen en is er zelfs een andere mover in gezet. Ook de luifel monteren kostte meer tijd en materiaal dan begroot maar dat is ook goed opgelost. Al met al geven wij Lebo een dikke 10 en iedereen die een camper wil aanschaffen : Ga naar Lebo! Wij hadden het geluk dat er op het juiste moment een caravan stond die aan al onze verwachtingen voldeed.
J.H. van Steenderen J.H. van Steenderen heeft geschreven op 3 november 2016 om 22:42:
Verleden jaar november had ik een Rimor Europeo camper bij Lex van Lebo gekocht�maar door omstandigheden was ik hem pas veel later gaan gebruiken.Waardoor er dus ook pas na 8 maanden wat kleine mankementen aan het licht kwamen,zoals de deur naar het toilet die klemde,een hor van het raam was losgeraakt,de kachel die naar diesel bleef stinken,de koelkast die niet automatisch naar gas overging. Toch met Lex contact opgenomen en hij heeft alles keurig bij garage Bikker laten verhelpen onder de noemer "Service". Bij Lebo kunt u gerust een camper kopen zijn aftersales is geweldig. Hans van Steenderen
A.Hendriks A.Hendriks heeft geschreven op 19 oktober 2016 om 17:47:
Bij Lebo campers terecht gekomen via internet. Wij hadden elders een camper gekocht maar deze beviel ons in het geheel niet. De afspraak bij deze officieele dealer in Rosmalen was afgesproken dat alles in goede staat zou worden afgeleverd. Helaas de ervaring bij deze Hymer dealer was een grote teleurstelling..... De eerste trip: Omnistor Luifel vol met gaten , Kranen werkten niet en gehele camper voorzien van Franse stopcontacten waar we niets aan hadden etc. etc. Dit was dus op zijn zachts gezegd balen! In overleg met Lex van Lebo waar we ondertussen een Hymer B-675 Automaat te koop hadden zien staan zijn wij er met hem uitgekomen om dan deze te kopen. Maar ik moest dan wel eerst groot rijbewijs C1 halen gezien het hoge gewicht van dezeHymer 675. Hij vertelde ons: " Dat is vrij eenvoudig te halen" Ondanks dat u 70 bent! Zo gezegd, zo gedaan. En warempel, binnen 4 weken geslaagd ! Hij had gelijk. En Inmiddels zijn wij voor een lange reis naar Spanje gegaan en van daaruit ook deze beoordeling. En dit keer dus �cht een Super camper! Uiteraard is er altijd wel iets maar dit kon via mail worden uitgelegd c.q. verholpen. Voor ons een zeer sympathieke eigenaar en dus ons inziens �cht een aanrader.
vermaas vermaas heeft geschreven op 14 oktober 2016 om 10:28:
Ook voor ons was onderstaande van toepassing: Voor de tweede maal een camper gekocht bij Lebo. Wij waren zeer tevreden over de eerste camper en ook over deze aankoop zijn m��r dan tevreden. Wederom Gastvrije ontvangst en een goede afhandeling van de zaken die we tegen kwamen welke niet vielen onder garantie maar desalniettemin werden opgelost onder Service! Anja en Wim
Arnold de Groot Arnold de Groot heeft geschreven op 12 oktober 2016 om 14:07:
Voor de tweede maal een camper gekocht bij Lebo. Wij waren zeer tevreden over de eerste camper en ook over deze aankoop zijn we zeer tevreden. Gastvrije ontvangst en een goed afhandeling van de zaken die we tegen kwamen en die vielen onder de garantie. Arnold en Joke de Groot
Ton en Diana Reerink Ton en Diana Reerink heeft geschreven op 5 augustus 2016 om 14:04:
Beste Lebo Campers, beste Lex, Wij zochten een nieuwe vrijstaande satellietschotel van Travel Vision R6 Duo. Omdat wij in Oostenrijk wonen heeft Lebo Campers in zeer korte tijd ervoor gezorgd dat deze schotel rechtstreeks naar Oostenrijk werd verstuurd zodat wij nog in de zomer kunnen genieten van televisie kijken in de camper. Dus ook voor accessoires kunt U bij Lex van Lebo Campers goed terecht. Hartelijk dank hiervoor! Groeten uit Oostenrijk van Ton en Diana : http://landhausschober.eu
Ferdinand Schellinkhout Ferdinand Schellinkhout heeft geschreven op 1 juli 2016 om 15:57:
Weer aangenaam verrast door Lex en zijn service. Na vorig jaar op een goede manier geholpen te zijn bij het probleem fietsendrager van mijn buscamper, had ik behoefte aan een achteruitrij camera. Het liefst in combinatie met een radio en navigatie in een apparaat. Lex gebeld, hij deed een prima voorstel en bij het bedrijf Bikker is alles weer keurig ingebouwd. Ruim een jaar na aankoop, wederom prima service en fijn geholpen. Ook nu weer gewoon een bakje koffie
Harm Dijkstra Harm Dijkstra heeft geschreven op 11 mei 2016 om 16:19:
Hallo Lex,Hier dan het door mij beloofde berichtje dat ik zou plaatsen omdat ik dat al die jaren vergeten was..Ben 10-05-2016 bij je geweest om te kijken naar de Hymer S-820.Ik zag jou en ik dacht die is ook nog niks veranderd altijd schik en de koffie klaar.Zei tegen Lex dat is minimaal 3,5 geleden dat ik jou weer zie, na het kopen van de Hobby 690 Toen zei hij: " da's denk ik veel langer geleden"En inderdaad het was waar, het is ondertussen al weer  5,5 jaar geleden dat ik deze Hobby bij hem kocht.De Tijd vliegt en zo zie maar hoe goed de Camper is, ben er nog nooit mee terug hoeven te gaan.Kwam weer thuis en keek a'vonds nog een keertje op de site naar de Hymer en wat bleek?   Camper al verkocht! Gr van mij tot ziens of horens.
Wendy en Rick de With Wendy en Rick de With heeft geschreven op 9 mei 2016 om 20:25:
Sinds 4 mei zijn wij de trotse eigenaren van een Hymer Grand Canyon camperbus. Wij wonen vlak bij Lebo Campers en fietsen regelmatig langs het bedrijf. Lex was altijd gastvrij als we weer een mooie bus bij hem zagen staan maar omdat we erg vertrouwd waren met onze VWCalifornia stelden we een aankoop altijd uit. Totdat enige weken geleden een hele mooie bus bij LEBO van de trailer afgereden werd. Na een bezichtiging en een proefrit besloten de VW California toch te vervangen voor deze prachtige bus. Lex heeft ons goed geholpen en zorgde ervoor dat eventuele extra wensen werden uitgevoerd. We zijn goed geholpen, gastvrij ontvangen, persoonlijk benaderd en we hebben er vertrouwen in dat eventuele nagekomen probleempjes opgepakt zullen worden. Wij bevelen LEBO campers zeker aan! Met vriendelijk groet, Wendy en Rick de With
Jan en Ludy Moens Jan en Ludy Moens heeft geschreven op 7 mei 2016 om 13:11:
Wij hebben ook onlangs een camper gekocht bij Lebo. We waren�het eigenlijk niet van plan om een andere camper te kopen, maar deze kwam gewoon op ons pad!! Wij gingen gewoon eens kijken en een praatje maken. Dat klikte meteen goed. En van het een kwam het ander. Wij moesten��een automaat hebben en laten ze er nu maar liefst op dat moment 4 hebben staan! Bij de tweede wisten we het meteen, deze ging het worden, we hebben nog nooit zo snel een camper gekocht! Dus er moest even onderhandeld worden en ook dat ging erg goed.�� De huidige ingeruild en deze mee genomen. Uiteindelijk blijkt het een zeer goede keuze te zijn geweest en hebben net inmiddels een reis naar Marokko van dik 12.000 km achter de rug , zonder een centje pijn. U kunt goed bij Lebo Campers terecht, en wat hij belooft, dat komt hij ook echt na. Lebo, bedankt voor de goed service!! Vriendelijke groet, Fam:J. Moens
Thea en Dave Waplington Thea en Dave Waplington heeft geschreven op 24 februari 2016 om 11:15:
Wij hadden een campertje met bovenslaper, helemaal naar ons zin, toen ontdekten ze bij mij een hersentumor waaraan ik geopereerd moest worden, geheel verlamd kwam ik uit de operatie en  na vele maanden ziekenhuis en revalidatiecentrum ben ik uiteindelijk weer op de been gekomen, mede door in het vooruitzicht te houden om weer van het camperleven te mogen genieten... Maar toen stonden we voor een dilemma? Ons zo geliefde campertje was niet meer toereikend voor mij, iedereen raadde ons aan om zoveel mogelijk genieten wat er te genieten valt en zo kwamen we bij LEBO campers terecht en daar stond precies de camper die we nodig hebben, twee losse bedden (niet meer klimmen) en een grote garage, een Hymer 674.We waren op slag verliefd! Maar zo plotseling...Hoe moest dat financieel dan? Lex gaf ons een redelijke prijs terug voor ons oude campertje, en na wat vieren en vijven kregen we een lening op 1 voorwaarde, het bedrag moet binnen 2 en half jaar ingelost worden, omdat wij dan de leeftijd van 70 jaar hebben bereikt, dus viel ons maandbedrag wel erg hoog uit, maar we gingen er toch voor...We waren helemaal gelukkig! Totdat we een bericht van Lex kregen dat hij ons oude campertje zoals elke camper bij de verkoop Bovag had laten keuren, en daarbij bleek dat gedeeltelijk de bodem slecht was, wij zaten er vreselijk mee, maar hebben het ook echt waar niet geweten!Hij mailde ons de foto's en rekening van de reparatie waar hij voor kwam te staan, en die was niet mis! Voor hem zat aan de hele deal nu geen winst meer op en verwachtte dus een vergoeding terug...Ik vertelde hem in wat voor situatie wij verkeerden, ook financieel... Hij wenste ons toen veel geluk met de camper hij liet het erbij, en dat we er nog maar heel veel plezier me mochten beleven. Hulde aan Lex van LEBO campers!!! Hij is niet alleen betrouwbaar! Maar ook erg sociaal!! Met dank van Thea & Dave.
Ferdie en Liana Ferdie en Liana heeft geschreven op 31 januari 2016 om 14:05:
Hoi Lex, Niets dan lof voor LEBO Campers...... Het was liefde op eerste gezicht, maar toch een moeilijke beslissing! Je kan je centen maar 1 x uitgeven! Jij had daar alle begrip voor en bleef maar lopen met de koffie.... Je beloofde g��n koeien met gouden horens en je was recht door zee...een man naar ons hart!!!! Geen 3 delig costuum met stropdas, en gladde praatjes. Onze complimenten man, we zijn z����� ontzettend blij met onze Chausson Champ!!!!! We komen zeker nog eens terug gewoon voor een bakkie, en de volgende zal ook zeker bij jou vandaan komen. Liefe groetjes Liana en Ferdie uit Loenen aan de Vecht
Gerard en Willy van Kerkhof Gerard en Willy van Kerkhof heeft geschreven op 6 november 2015 om 13:13:
We hebben begin september onze camper ingeruild voor een andere bij Lex. De gesprekken liepen soepel en ongedwongen, we hadden er een goed gevoel bij en nog steeds, alle mankementen aan de gekochte camper werden opgelost. We kunnen niet anders dan positief zijn over dit camperbedrijf. Lex komt alle afspraken na. In december gaan we de camper goed uitproberen, want daar hebben we door omstandigheden nog niet echt de tijd voor gehad. Tot nu toe zijn we zeer tevreden. De klant is bij Lex
KD de Vos KD de Vos heeft geschreven op 3 november 2015 om 09:07:
Begin 2015 hebben we een buscamper gekocht bij Lebo. Na wat onderhandelen over de prijs, waren we het snel eens. Afgesproken was de camper te kopen z�nder garantie, maar dan wel met een grote beurt en een volledige camper check. En daar ging het dus niet helemaal goed, de koelkast deed het niet op gas, het gekraak in het keukenblok was niet verholpen. Een rolgordijn deed het niet goed, de gaspitten waren vervuild. Maar verder was het goed. Bij de eerste reis bleek echter de waterkraan in het keukenblok te lekken, vervolgens kwam bij een zware regenbui water in een stekkertje van het gasklephuis, met gevolg de motor stopte er mee. Bij nader onderzoek bleken de wielen niet los geweest bij de grote beurt, dus waren de remmen waarschijnlijk ook niet gecontroleerd. Het ergste was wel de lekkage van het brandstoffilterhuis op de autobaan in Duitsland in de file. Het brandstoffilter was bij de grote beurt niet vervangen, en was nu pikzwart. De druk was zo hoog opgelopen dat de diesel uit het deksel van het brandstoffilterhuis naar buiten spoot. Na veel ellende een nieuw brandstoffilter gemonteerd waarna het probleem was opgelost. De vraag is, wat had garage nog meer niet gedaan bij de grote beurt. Aan Lex Boom ligt het niet, hij heeft voor bovenstaand een ruime vergoeding aan ons overgemaakt.....Hulde.... We zouden zo weer een camper kopen bij Lebo.
Mineur Mineur heeft geschreven op 31 oktober 2015 om 10:36:
Wij kochten in 2013 een fijne camper die we wilden laten tunen. Op advies van de heer Boom kochten wij bij hem een kastje daarvoor. Helaas veranderde onze camper in een stoomlocomotief en het verbruik ging drastisch omhoog. Daarna stelde hij voor om op zijn kosten dan  het softwarematig te laten doen, dit had helaas nog steeds roetvorming tot gevolg.Wat de specialist en de garage bleef verbazen ondanks diverse softwareaanpassingen. Daarop betaalde de heer Boom ons verleden week het destijds initieel geinvesteerde geld gewoon terug. Waarlijk klasse : CHAPAU!!!!!
Ben Blaauw Ben Blaauw heeft geschreven op 25 oktober 2015 om 13:53:
Half september 2015 neuzen op de site van Lebo. Afgereisd en onze Chausson camper ingeruild op een mooie Dethleffs Esprit 714 RT met alles erop en aan met o.a. onze wens nl. 2 enkele bedden. Lex Boom komt op mij en mijn echtgenote betrouwbaar en eerlijk over. Wij hebben er een goed gevoel over. De camper hebben we een dag of 3 op de boerencamping in Meerkerk uit geprobeerd en dat was een feestje. Tot half maart in de stalling en dan erop uit
Pronk Pronk heeft geschreven op 7 oktober 2015 om 14:49:
Na jarenlang van onze caravan genoten te hebben, waren wij toe aan de overstap naar een camper. We wilden wat meer gaan trekken na onze pensioenleeftijd. We dachten 1 a 2 jaar uit te trekken voor de aanschaf. Tijdens onze zomervakantie in Nederland dit jaar hebben we ons alvast georienteerd op internet en bij enkele camper dealers. We zagen nog niet de camper waar we het 100% goede gevoel bij hadden. Dan maar rustig het komende jaar verder kijken. Tot we plots toch op een camper site tegen een advertentie aanliepen van een Konings Pathfinder (nooit van gehoord). Dat goede gevoel was er nu direct wel qua uitstraling, indeling en inrichting, leeftijd en aantal gereden km's. Na een zoektocht op internet over de bouwer en kwaliteit van het merk (sober wat betreft look, degelijk voor het leven) vervolgens onderzoek gedaan naar de aanbieder van de camper: Lebo Campers. Naast het goede gevoel over de camper zelf (garantie , keuring) is er immers nog dat andere belangrijke gevoel: de persoon met wie je in zee gaat en de relatie na aankoop. Een insider in de camper wereld merkte eens op dat ze geen van allen deugen. Zwart-wit natuurlijk, maar toch... Hoe kom je er dan achter of je de juiste treft. Bij de inkijk in de site van Lebo valt -naast de mooie beelden van de campers- meteen het commentaar in het gastenboek op: ronduit positief. Je kunt zeggen, dat is op de eigen site en het kan dus gestuurd worden. Gezien het aantal, de verscheidenheid, afkomst en tijdsperiode van de reacties kwamen deze bij ons authentiek over. Dus als volgende stap snel op bezoek bij de eigenaar zelf en zijn bedrijf. Drie uur lang hebben wij de heer Lex Boom voor ons zelf gehad met onze vragen en nieuwsgierigheden en hij bleef even geduldig en enthousiast als in het eerste kwartier. De aanvankelijke indruk werd alleen maar versterkt. Dezelfde dag (inmiddels middag) werd de koop rondgemaakt, waarbij wij voor onze mooie caravan een evenzo mooie inruilprijs kregen. Eind augustus de camper opgehaald. Tot onze verbazing vier nieuwe banden (wel door de APK, maar volgens het vaste garagebedrijf, waar de campers worden gekeurd en technisch rijklaar gemaakt, wel volgend jaar aan de beurt) en een fonkelnieuwe fietsendrager met liftsysteem (Lex Boon had ons per abuis geinformeerd dat de oorspronkelijke fietsendrager een lift had). Lex Boon communiceert met de kaarten open op tafel. Zo krijg je afschrift van de rekeningen van het garagebedrijf over de verrichte werkzaamheden en komt hij afspraken na. De camper meteen drie weken lang op een camping in Drenthe uitgeprobeerd, waar we al geboekt hadden. De motor zoemt geweldig en alles in de camper werkt goed. Een enkel aandachtspunt wordt na de winterslaap nog nagekeken, voor de eerste echte tocht over de grens. Advies van het wat lang uitgevallen verhaal: trek erop uit richting Meerkerk en oordeel zelf. Groet van Jeanette en Wim."
Ferdinand Schellinkhout Ferdinand Schellinkhout heeft geschreven op 5 oktober 2015 om 18:26:
Via Marktplaats werd een mooie buscamper gevonden van het type Karmann. Onderhandelt over inruil en de koop werd gesloten. De airco van de auto werd vernieuwd en de vakantie kon beginnen.  Op de eerste dag van de vakantie ontdekte ik een scheur in de achterdeur veroorzaakt door de fietsendrager. Foto doorgemaild naar Lex, even gebeld en afgesproken na de vakantie terug te komen. Begin september langs gereden en Lex zou het bekijken en zoeken naar een oplossing. Die werd gevonden, de schade aan de deur werd hersteld en Lex vond een prima oplossing om ook in de toekomst met fietsendrager en fietsen op vakantie te kunnen. Na overleg een keurige verdeling van de kosten overeengekomen zodat Lex en ik daar beiden een goed gevoel aan overhielden. Kort gezegd een fijn bedrijf, servicegericht en afspraak is afspraak! De kleine mankementjes in de camper werden onder de noemer "service" ook nog even verholpen.
peter van asten peter van asten heeft geschreven op 1 oktober 2015 om 15:49:
Beste Lex, Samen met garage Bikker (Noordeloos) is mijn probleem met de reparatie en inbouw van satelliet schotel naar volle tevredenheid opgelost. Ook dit nog meer dan een jaar na aankoop van mijn camper.Goede service en daarvoor mijn dank. Groeten uit Schijndel.
Mineur Mineur heeft geschreven op 15 september 2015 om 16:52:
Dag heer Boom, Onze aankoop is tot volle tevredenheid geschied en alle afspraken zijn correct door u opgevolgd. Zelfs het probleem met de Tuning werd op uw kosten opgelost, waarbij bij deze nogmaals mijn dank.Met vriendelijke groet, Fam. Mineur
E. Lafleur E. Lafleur heeft geschreven op 10 september 2015 om 19:12:
Na een aantal keren huren wilden we toch de vrijheid van een eigen camper. Door de ervaring met met huren hadden we een bepaalde voorkeur voor de indeling gekregen. Na wat googelen kwamen wij bij Lebo Campers terecht. Daar stonden liefst 3 campers met onze voorkeursindeling. Mede door de positieve recensies in het gastenboek hebben wij de verre rit naar Meerkerk gemaakt. Wij hebben er eentje uitgezocht en deze nog tegen zeer betaalbare prijs van opties laten voorzien. Na een paar seizoenen met veel plezier genoten te hebben van onze nieuwe aanwinst, kwamen toch een paar zaken naar boven die we wat minder praktisch vonden. Wij waren in Franrijk op een camping met een goed wifi netwerk en dachten laten we eens op de site van Lebo Campers kijken. En waarachtig, Lex had een grijze Hymer staan, die ons paste als een maatpak. Meteen een mailtje richting Lex Boom: zodra we terug zijn komen wij kijken! En...liefst niet verkopen! Zo gezegd zo gedaan. We waren meteen verkocht toen wij er echt in zaten. Extra's waren dit keer niet nodig, want deze camper was al voorzien van alle opties. Toen we de camper gingen ophalen, had Lex tot onze verassing de accu's vervangen door nieuwe en werd de airco ook nog even opnieuw (bij)gevuld. En dit alles zonder extra kosten! Dit voorjaar hebben wij bij Lex de APK weer laten doen en aantal dingetjes die wij zelf graag nog gedaan wilden hebben, laten verzorgen. Hierbij toonde zich Lex ook weer heel coulant door spontaan een deel van de kosten voor zijn rekening te nemen! Lebo Campers is een bedrijf waar de klant koning blijft. Uit interesse volgen wij nog steeds regelmatig het aanbod van Lebo Campers. Ook nu staan er weer een aantal hele mooie op de site, "jammer" dat wij eigenlijk al goed voorzien zijn. Anders wisten wij het wel. Op naar Meerkerk!!!
Jan Geers Jan Geers heeft geschreven op 20 augustus 2015 om 00:20:
Gister en eergister 18 en 19-08-2015 bij Lebo (LEX) naar een camper wezen kijken en we waren verkocht er stond voor ons een Hymer Tramp 1998 veel extra Accessoires wel met veel km op de Teller maar zo`n 2.5 TDI kan lang mee met onze keuze indeling 3 luxe Draai stoelen en LAAG VAST BED het kost wat ruimte maar wij worden ook wat ouder 72 en 73 en hebben (Hadden) een integraal Hymer 584 met Hefbed die we in konden ruilen wij kenden het bedrijf LEBO al wat langer en na een paar kopjes koffie en wat bijpraten was het beklonken we hadden allebei er een goed gevoel over Lex bedankt voor het prima gesprek en uiteraard de prima service die we eigenlijk al kende van de vorige keren verder Succes met het bedrijf
Familie Bogers Familie Bogers heeft geschreven op 22 juni 2015 om 21:33:
Beste Lex, Inmiddels hebben we 2 reizen gemaakt en ik wil je toch even laten weten dat wij echt de juiste keuze gemaakt hebben en dat je ons een fijne camper hebt verkocht. nogmaals bedankt, Cor en Hetty Bogers, hobby 2012...
Fam Vooghden Fam Vooghden heeft geschreven op 30 maart 2015 om 08:57:
Wij hebben in het najaar 2014 een camper gekocht bij Lebo. Alle noodzakelijke reparaties waren verricht voor de aflevering tijdens de campercontrole dus en wij op pad voor een paar probeer weekendjes. Bleken voor �nze verzekering de banden te oud, maar niet voor de nieuwe APK-keuring, toch geen probleem maar samen in goede harmonie opgelost. Tijdens de weekendjes komen er altijd wel een baal-puntje boven drijven zoals een koelkast die op 12 volt niet meer werkte. Na overleg met Lex is de camper afgelopen week in behandeling geweest. Alles gerepareerd en opnieuw uitgelegd.Kosten? .....G��n! G��n afleverkosten, g��n garantie, het is even wennen maar wat ons betreft: Prima hoor!
A. Korporaal A. Korporaal heeft geschreven op 2 oktober 2014 om 21:17:
Wij kochten bij Lebo een Hymer T-574. Na de inruil besproken te hebben en er een nachtje geslapen te hebben, maakten we de deal rond en we wisten vantevoren voor d�ze prijs: Geen Garantie.... Op de camper zaten wat stickers die Lex er bij wijze van service vanaf haalde. (TOP!) Na een week of twee konden we de camper, met een verse APK, ophalen. De camper stond te glimmen! Alles was aangesloten en werd gedemonstreerd en werkte ook prima. Behalve de keukenkraan, die lekte iets. Om ons niet te laten wachten werd uit onze n�t ingeruilde camper even een kraan gehaald en over gezet. Opgelost! Op weg naar huis zag ik dat de motor rookte. Sneller dan 100 rijden ging ook niet. De volgende dag met Lex gebeld. Breng maar langs! Lex heeft de motor bij de garage laten nazien en deze garage melde dat de motor prima in orde was. Nadat wij de camper weer opgehaald hadden zijn we naar de Ardennen gegaan. Roken! En ook veel minder geen trekkracht. @&�$��!!! Nog eens aan toe! En nu? Heb ik me daar een zepert aan mijn broek?? En ik heb afgesproken geen Garantie!!Om zeker te weten wat er aan de hand was, heb ik zelf de motor op een vermogensbank laten testen. En wat bleek? Van de oorspronkelijk 122PK waren er een aantal verdwenen?? Wij hebben direct Lex gebeld, ... Breng hem maar langs! Nu hadden we met Lex afgesproken dat hij dus voor deze prijs geen enkele garantie gaf maar als er toch wat zou zijn dan werd er altijd naar gekeken. Ja, ja, eerst zien!! Grondiger onderzoek bij Lex zijn garage leerde dat toch de brandstof pomp versleten was en de verstuivers hierdoor ook kapot waren gegaan. Lex heeft toch alles kosteloos in orde laten maken en heeft de motor weer op een vermogensbank laten testen. Nu loopt de motor prima en heeft hij in het rondje Scandinavi� geen verkeerde tik gegeven. Ik moet zeggen dat Lex Boom van Lebo doet wat hij zegt en we zijn heel tevreden over de service! En wat doe ik een week geleden? Ik tik met het achterlicht tegen een boom. Stuk natuurlijk! Waar haal ik nu dan een ander achterlicht vandaan? We mailen naar Lex. Hij heeft, toeval of niet, exact het goede achterlicht in huis!! Wat ik er voor heb moeten betalen?? NIETS! Kom maar gewoon halen, maar dan wel graag een stukje in mijn gasten boek schrijven. Positief of negatief. Wat ik wil.... Dus bij deze.......Lex Boom: Een man een man, een woord een woord!
Fam Opheij Fam Opheij heeft geschreven op 17 juli 2014 om 19:52:
Vandaag de camper opgehaald alles was zoals afgesproken We kregen er alles bij wat beloofd was Vriendelijk ontvangen door Lex Boom eigenaar van Lebo Met koffie en fris zelfs het hondje werd niet vergeten die kreeg als eerste een bak water Een prima adres als je een camper wilt aanschaffen Ook hele goede uitleg hoe alles werkt Hij neemt echt tijd voor je, je kan hem alles vragen Fam Opheij uit Aalten
Fons en Diny uit Oss Fons en Diny uit Oss heeft geschreven op 9 juli 2014 om 12:30:
Ruim een half jaar geleden hebben wij onze camper gekocht. Er waren enkele dingen niet naar onze zin , maar dat is naar tevredenheid opgelost. Tijdens onze vakantie ontdekten we een mankement. Lebo gebeld en we konden de camper brengen voor reparatie. Na een paar dagen weer opgehaald, het was keurig gerepareerd. Betalen hoefde we dit keer niet, terwijl we toch zonder garantie hadden gekocht ! Tijdens een lekker kopje koffie nog een gezellig praatje gemaakt. Dus onze conclusie is : Bij Lebo ben je aan het goede adres als je een camper wilt aanschaffen.
A.Prins A.Prins heeft geschreven op 28 april 2014 om 16:22:
Aan alle lezers van dit gastenboek. Vorig jaar heb ik bij Fa. Lebo een camper gekocht. Er werd een lijst opgemaakt van alle kleine en grotere gebreken die ter plekke werden geconstateerd. Dit is allemaal tot volle tevredenheid opgelost. Helaas kon de camper daarna maar zeer kort worden gebruikt, door ziekte van mijn vrouw. Dit voorjaar heb ik een APK laten verrichten en tot mij grote schrik waren er serieuze problemen met de achterremmen. Dit heb ik in de FIAT garage laten herstellen. Maar toch bleef het een beetje knagen. Ik heb daarop Lex aangeschreven, die mij vertelde dat het beslist beter was geweest om EERST hem in te lichten. maar het leed was reeds geschied. Echter, Lex bood t�ch spontaan een vergoeding aan. Ik vind dat een uniek gebaar en voor mij heeft hij hiermee een "zeer warme douche" verdiend. Ik ben dus zeer tevreden met de nazorg. In zijn bedrijf is de klant koning. Ik beveel zijn bedrijf daarom bij iedereen aan. FANTASTISCH Arie en Rita Prins
Frans Schuurmans Frans Schuurmans heeft geschreven op 8 april 2014 om 13:36:
Vorig jaar november hebben we bij Lebo onze camper ingeruild tegen een camper met automaat. We zijn keurig en deskundig geholpen, en ook nu is de service zeer okee. We zijn erg tevreden, bedankt daarvoor... Frans en Mia Schuurmans
Guido Guido heeft geschreven op 5 april 2014 om 21:31:
Na een gastvrij onthaal met koffie en cake. De caravan bekeken en diverse onderdelen uitgelegd gekregen. Oplossingen voor kleine mankementen besproken. uiteindelijk de caravan gekocht. Maandag even ophalen. tot zover bedankt
Aarnout en Diny, Veenendaal Aarnout en Diny, Veenendaal heeft geschreven op 9 maart 2014 om 20:35:
Half november van het vorige jaar kregen we onze eerste camper, een B�rstner geleverd. Opvallend was de hoeveelheid tijd die Lex besteedde aan de aflevering. Alles werd zeer grondig uitgelegd en we begrepen zelfs  de onwillige TV en Automatische Satellietschotel toen we na een uur of 5 het bedrijf verlieten Na een paar dagen gebeld dat er iets aan een dakluik mankeerde en we kregen het advies een lijstje aandachtspunten te maken en in het vroege voorjaar de camper te komen brengen, als het tenminste zo lang kon wachten. En dat kon! We hebben de camper ruim een week geleden gebracht en het lijstje doorgelopen. De werking van kachel en andere zaken werd nog eens een keer uitgelegd en we kregen de toezegging dat de andere punten tot tevredenheid opgelost zouden worden. Afgelopen zaterdag hebben we de camper weer opgehaald en we werden weer hartelijk ontvangen. We waren zeer tevreden over het resultaat en natuurlijk ook met de mededeling, dat de beurs gesloten kon blijven! Want de bevestiging van het reservewiel en de gewenste waterweringsstrip bleken onder service te vallen. Om een lang verhaal kort te houden: JA, we zijn zeer tevreden over de prettige contacten en de verleende service en we zouden weer bij Lex kopen en het bedrijf zeker aanbevelen bij familie en vrienden
Penhoat Penhoat heeft geschreven op 23 februari 2014 om 00:36:
weer superservice gehad vandaag. Een van onze accu's ging tijdens de vakantie kapot. We hadden deze pas gekocht bij Lebo. Het waren tweedehands accu's. Als ze niet goed waren, zouden we andere krijgen. Vandaag dus een nieuwe gehad, gewoon omgeruild. Fantastisch.
Fam v/d Hoff Fam v/d Hoff heeft geschreven op 11 februari 2014 om 19:44:
Onze 1e kennismaking met Lebo Campers was koffie met koek. Na alle campers bekeken te hebben vonden wij onze Hobby 690 GES. En achteraf fantastische service van Lex. Na 2 maanden nieuwe accu's gratis geplaatst. En zelfs na 1,5 jaar gratis nog een nieuwe accu-lader gekregen ( moesten we wel een stukje in dit gastenboek schrijven....)Met problemen na de aankoop altijd eerst Lex even bellen en dan wordt het perfect opgelost. Bedankt Lex. Fam v/d Hoff
Jnm van pelt Jnm van pelt heeft geschreven op 17 november 2013 om 15:42:
Wij Fam. Van pelt hebben ook een camper gekocht bij Lebo campers na een Giga miskoop bij een andere dealer.Wij zijn hier w�l zeer goed geholpen en hebben nu een camper voor een mooie prijs,die wel geheel in orde is.Bedenk je dus eerst goed ,voor dat je naar n�g goedkoper gaat zoeken,,dat is dus vaak duuuuur-koop!!Ze stunten elders vaak maar aan, maar bij mankementen is men niet thuis.Wij hopen op een fijne vakantie en we weten zeker als er wat is dat Lebo campers het wel gaat oplossen .Dus denk goed na en ga eens kijken bij lebo campers,niet duur en w�l goed!Fam. Van pelt , Breda
P.v. Driel P.v. Driel heeft geschreven op 30 oktober 2013 om 11:39:
Wij hebben in  2013 bij Lex [Lebo Campers] een bus camper gekocht die wel al behoorlijk aan de jaren was maar op advies en vertrouwen in Lex hebben wij het aan gedurfd. Wij zijn heel goed geholpen en de afhandeling verliep ook heel goed. Helaas was de ontsteking van de koelkast overleden maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Voor ons was Lebo Campers  tot nu toe zeker een aanrader. Alle lof dus voor Lebo Campers.Groet Peter.
Camperplaats IndeVerte Camperplaats IndeVerte heeft geschreven op 21 oktober 2013 om 10:45:
Camperplaats IndeVerte Lottum Limburg zeer snel bereikbaar vanaf de A73 Een speciale camper-pleisterplaats / camperpark midden in de natuur van Horst aan de Maas. Toplocatie voor rondreizende, of vakantievierende camperbezitters die uitzicht en rust willen. Voordelige vakantie of kort bezoek IndeVerte, ook zeer geschikt voor de recreant camperaar die normaal op een dure reguliere camping staat. U bent hier niet gebonden aan het aantal dagen. Ruimte voor recreatie Grote plekken en vele km�s uitzicht, geen wegen. Je loopt zo vanaf uw standplaats zo het bos in. Luxe sanitair, douches, wc en informatieruimte met vloerverwarming. http://www.indeverte.nl : http://www.indeverte.nl
CPH CPH heeft geschreven op 18 oktober 2013 om 16:14:
Dit berichtje is niet voor Lex, want die kent mijn visie al. Beste mensen, Wij, mijn vrouw en ik, besloten opnieuw een camper te kopen. Sedert begin jaren 90 hebben we er 4 gehad met tussenpozen. Zo gezegd, zo gedaan. Er waren echter bijzondere wensen waarvan de belangrijkste was dat het een automaat zou zijn. Omdat die niet zo dik gezaaid zijn, begon ik met google om te zien waar er in de buurt een dergelijke camper verkocht werd. Tot mijn verrassing was er binnen een straal van15 km. van onze woonplaats een bedrijf die er meerdere had staan. Ik heb toen ook een vluchtige blik in dit Gasten-boekje geworpen. De berichtjes stonden mij wel aan. We waren niet de enige om te kijken. We hadden al snel onze favoriete camper gevonden en terwijl wij aan het bezichtigen waren kwam Lex zich voorstellen. We vertelden hem wat we zochten en wat we nog aan extra verlangens hadden en zijn duidelijke antwoorden en gericht meedenken lagen ons wel. Duidelijkheid over garantie was er ook. Dus geen. Dat kwam mij niet onbekend voor omdat ik daarover had gelezen in het Gasten-boekje. Maar de wijze van communiceren stond mij aan. Bovendien vonden wij de camper niet duur. Scherp geprijsd. We kregen ook het gevoel dat we met een verkoper te doen hadden die voor het zetten van een handtekening tot koop en daarna wel dezelfde zou zijn. Dat maak je niet vaak mee. Wij hebben nogal eens ervaren (ook als het gaat om een luxe auto) dat er voor de koop met alle winden mee wordt gedraaid. Zodra je later terugkwam en je rechten wilde doen gelden op grond van de garantiebepalingen men probeerde er onderuit te komen of in te willigen met een behoorlijke bijbetaling. Dat lijkt voor mij ook een garantie tot aan de deur. Er viel ons nog wat op. Lex verstond de kunst om aan alle kopers/kijkers op het terrein evenveel aandacht te schenken en ook nog te voorzien van drinken. Dat heb ik weleens anders gezien. De camper en de wijze waarop we nadere afspraken konden maken, deden ons besluiten met Lex in zee te gaan. De voorzieningen die wij ook nog wilden werden voor een schappelijke prijs meegenomen en binnen de termijn die was afgesproken voor de aflevering konden wij de camper halen. Alles keurig in orde. We konden begin juni op stap. Tijdens de rit ontdekten we nog enkele dingen die aangepast konden worden. Dat zijn van die zaken die je alleen maar in de praktijk kunt tegenkomen en niet bij de aankoop. We schreven die op. Na thuiskomst van een fijne reis heb ik Lex gebeld en gevraagd nog enkele zaken te realiseren. Dat ging heel soepel, deels voor onze kosten en deels nam hij het voor zijn rekening. In juli/augustus maakten wij nog een reis en daarbij was ik wat minder fortuinlijk met het rijden. Niks ernstigs maar het moest wel worden gerepareerd. Ook daar was veel medewerking van Lex zijn kant. Hij heeft daar qua tijd meer uren in gestoken dan in rekening werden gebracht en waarbij ik netjes van de voortgang op de hoogte werd gehouden. Na deze belevenissen realiseerde ik me het begin van onze kontakten, het lezen van dit Gasten-boekje en de ondertussen opgedane ervaringen. Ik begreep dat ik ditmaal heel veel meer had gekregen dan bij de aanschaf van de vorige campers. Ik heb veel meer gekregen dan garantie. Er was vertrouwen over en weer. En dat is meer dan waargemaakt in de praktijk. Ik wil de lezer adviseren om bij het bekijken van een camper en/of bij de mogelijke aanschaf daarvan toch eens een bezoekje te brengen aan Lebo. Het schaadt nooit. Ik neem aan dat u ook geen dief van eigen portemonnee wilt zijn en niet te moeten vechten voor uw rechten (dat kost veel onnodige energie). Met vertrouwen over en weer krijgt u veel meer voor minder. Ik wens u, als camperaar, veel plezier toe. Een hartelijke groet, CPH
Fam.schotanus Fam.schotanus heeft geschreven op 2 oktober 2013 om 22:36:
Betrouwbare Camperzaak.Als u een camper wilt kopen kunt zeker goed bij Lebo terecht,bij eventule problemen is Lex zeer behulpzaam en komt alle gemaakte afspraken netjes na zoals het hoort.
Familie van Pelt Familie van Pelt heeft geschreven op 21 september 2013 om 14:24:
Wij zijn zeer tevreden over Lebo campers.Gebruikte luifel tegen redelijke prijs gekocht , en er werd zelfs (gratis) 1,5 uur mee geholpen,dus geen extra kosten voor ons.Dus als we ooit een nieuwe camper zouden willen, gaan we als 1e eens bij Lebo kijken!Groeten Fam. Van pelt
Ton van Anraad Ton van Anraad heeft geschreven op 19 augustus 2013 om 10:40:
Aankoop Laika camper X696R uit bouwjaar 2008 Omdat wij, bij de aankoop/aftersales van onze eerste camper, een serie erg nare ervaringen hebben gehad, waren wij volledig ons vertrouwen in deze branche kwijt. Ook het starten van een juridische procedure is niet echt onze hobby. Gelukkig is het goede gevoel van vakantievieren met een camper (campervirus) onverminderd gebleven en omdat onze camper net niet voldoende aan onze wensen voldeed was het dilemma geboren. Wat was wijsheid? We konden ons laten leiden door onze slechte ervaring of nog een keer de gok van een aankoop wagen. Kortom: Goede raad was duur! Als eerste stap zijn we, door schade en schande wijzer, de diverse fora afgegaan en al snel kwamen we bij een bedrijf terecht waar zeer goede recensies over zijn geschreven. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat het desbetreffende bedrijf zelf de recensies organiseert maar gezien de diversietijd van de reacties leek ons dat sterk. De firma waar ik het over heb is de firma "Lebo campers in Meerkerk�. Nadat wij telefonisch met Lex (eigenaar) een eerste orienterend gesprek hadden gevoerd zijn wij voor een vervolgbespreking naar Lebo campers in Meerkerk gereden. Onze interesse ging uit naar een Laika camper die Lex te koop aanbood. Wat ons gelijk opviel is de menselijke maat van zijn bedrijf. Niet te groot en Lex is heel zorgvuldig in zijn relatieopbouw. Hij is ook direct duidelijk over wat wel en niet binnen de onderhandeling past en hij is heel ontspannen over het aankoopproces. Geen enkele druk maar wel een ondersteunende houding. (Woorden van Lex: Ga nu lekker naar huis en ik hoor volgende week wel of u er verder mee wilt gaan.) Hij geeft je alle vrijheid om de camper te onderzoeken, een flinke testrit te maken en ook de keuring was geen enkel probleem. Vooraf was hij heel transparant over het feit dat de zaken die bij de keuring zouden worden ontdekt netjes zouden worden gerepareerd. De APK en de controle-beurt zaten voor Lex als vanzelfsprekend bij de aankoopprijs inbegrepen (is wel eens anders) Alle informatie die Lex over de camper heeft gegeven bleek keurig te kloppen en alle mankementen die bij de keuring werden geconstateerd zijn keurig hersteld. Bij de finale onderhandelingen geeft Lex onderbouwt zijn grenzen aan en daardoor is het leuk onderhandelen met hem. Wat ons in het bijzonder is opgevallen is dat ook nadat de koop was gesloten Lex volledig zijn beloften is nagekomen. Op ons verzoek heeft hij zijn uiterste best gedaan om armleuningen voor de Ford cabinestoelen te regelen en te monteren (was beslist geen sinecure) Daarvoor nog onze dank! Ook heeft hij de camper in zijn geheel (professioneel) gepoetst en de ramen gepolijst. Onze Laika stond er dan ook bij afname als een zonnetje bij. Afgelopen week hebben we ons eerste weekendje achter de rug en alles werkt naar behoren en de camper is heel geriefelijk. Wat ons in het aankoopproces in het bijzonder is opgevallen is het feit dat Lex het oprecht fijn lijkt te vinden wanneer hij mensen gelukkig kan maken met een mooie en in goede staat verkerende camper en beseft dat het bij mensen zoals ons om zuur verdiende centjes gaat. Chapeau Lex!! Last but not least is lex ruimhartig wanneer het gaat om het serveren van koffie met boterkoek/cake. Ton en Annemiek
Rob Sarton Rob Sarton heeft geschreven op 26 juni 2013 om 14:44:
In Juli 2012 hebben wij een camper, een Hobby 700-750 op basis van een Fiat Ducato van 10 jaar oud bij Lebo gekocht zonder garantie. Uiteraard kwamen er tijdens gebruik wat mankementjes boven water. Deze zijn t�ch tot volle tevredenheid en op een uiterst soepele manier door Lex opgelost. Ook de vragen die opkwamen zijn door Lex bijzonder correct en vertrouwens wekkend beantwoord. Alle lof Lex.
Jan Arentsen Jan Arentsen heeft geschreven op 12 juni 2013 om 20:28:
In Oktober 2010 kochten we bij de firma Lebo onze 1e ruim 14 jaar oude camper, een euromobil 580, met een indeling die ons aanstond, er ook goed uitzag en ook nog voor een redelijke prijs. De wagen werd met Apk, 2 nieuwe banden en een grote beurt afgeleverd volgens afspraak, waarbij ook een schoorsteenlekkage verholpen werd. Het jaar erop bleek er lekkage aan het dak te zijn aan de bestuurderskant (niet zichtbaar, alleen met een vochtmeter was dat te meten, en het dak werd aan de binnenkant zacht). Dat werd nog net voor de winterstalling in eind 2011 gerepareerd door de firma Jaspers en door Lex betaald! Eind 2012 bleek de lekkage niet verholpen en werd het dak steeds verder zacht. Ik ontdekte uiteindelijk aluminium rot onder een traanplaat die op het dak bevestigd was. De platen waren niet meer goed afgekit en Ik heb toen zelf alle randen van de traanplaat met afdichtband afgetaped, maar dat mocht helaas niet baten. Het vocht bleef zich uitbreiden. Een 2e reparatie door de firma Jaspers zag ik niet zitten, omdat ik een dieper liggend probleem vermoedde. Reparatie offertes van diverse andere bedrijven begonnen bij 3500 euro en zouden flink kunnen oplopen, afhankelijk van de situatie die onder de dakplaat zou worden aangetroffen. Na de winterstalling besloot ik dit voorjaar (dus ruim 2,5 jaar na de aankoop van de camper) de reparatie zelf uit te gaan voeren en ontdekte na verwijdering van de complete aluminium dakplaat een behoorlijk verrot dak, een duidelijk verborgen gebrek dus. Helaas had ik een camper zonder garantie en zonder dat ik aanspraak kon maken op de verborgen gebreken-regeling van het burgerlijk wetboek. Daar had ik zelf notabene bij de aankoop voor getekend. Toch heb ik toen Lex gemaild omdat het mij ergens niet lekker zat en het wilde laten weten en heb hem diverse foto's van het verrotte dak meegestuurd. Hij mailde terug dat Ik, nadat ik het dak gerepareerd had, de materiaalkosten aan hem moest doorgeven. Hij zou dan kijken of hij mij een kleine financi�le tegemoetkoming zou kunnen doen om de pijn ietste verzachten, hoewel hij dat uiteraard niet verplicht was. Aan het einde van de rit heeft hij, uit coulance, zelfs alle materiaalkosten aan mij vergoed, en daar was ik best wel ondersteboven van. Alle hulde voor deze gang van zaken Lex! Ik hoop nog heel wat jaren plezier van onze bij jou gekochte camper te hebben.
Marry en Richard Marry en Richard heeft geschreven op 1 juni 2013 om 19:47:
Wij hebben na lang zoeken onze keus op een TEC camper laten vallen, gekocht bij LEBO. Super condities, hoewel geen garantie toch goede afspraken gemaakt waar wij blij mee waren. Gelijk getest in de Ardennen in de sneeuw en kou om de kachel en motor te testen. Geen enkel probleem ondanks de 2L motor ruim voldoende vermogen. Natuurlijk hadden we wel wat kleine puntjes die we zelf hersteld hebben, rammeltje hier of daar ed. Na enige tijd problemen met de dynamo gehad en deze laten reviseren. Ja, het was een tweedehans dus kon natuurlijk de huishoudakku aan het eind van zijn latijn zijn, de boiler die iets te warm werd, nu toch maar even contact met Lex opgenomen. Geen enkel probleem, nieuwe akku en kachelonderdelen konden zo opgehaald worden, super ! Dit is service van de beste klasse. Nu nog mooi weer en dan op weg met de camper naar Frankrijk. Bedankt Lex, super geregeld !
Cees Renes Cees Renes heeft geschreven op 1 juni 2013 om 11:43:
Lex, Hartelijk dank voor de geweldige service met mijn accu. Weinig bedrijven die zo service gericht zijn, ik ben echt zeer tevreden. Grt Cees
Wim en Tiny van Veen Wim en Tiny van Veen heeft geschreven op 28 mei 2013 om 15:05:
Hallo Lex, Tiny en ik zijn zeer tevreden met de aankoop van onze camper.Uw service en klantvriendelijkheid is ongekend hoog. Dit hebben wij nergens zo perfect ervaren. Bij aflevering was onze camper in de was gezet en van binnen glimmend schoon. Top klasse.Alle punten van aandacht waren naar tevredenheid opgelost.Wij raden eenieder uw bedrijf aan. Nogmaals, wij zijn zeer tevreden camperaars. Vriendelijk groet, Tiny en Wim
Biek en Ingrid Beks Biek en Ingrid Beks heeft geschreven op 22 mei 2013 om 22:25:
We waren al een hele tijd op zoek naar een geschiktecamper, maar hadden veel wensen. Via een advertentie op internet kwamen we bij Lebo campers terecht. Daar stond dachten wij onze droom camper. Een paar rondjes erin en om gelopen en eigenlijkgelijk gekocht.Er moesten later nog wat kleine dingen aan gebeuren, maar dat regelde Lex keurig . We komen van ver, en de garage waar Lex ons naar toe stuurde is ook zeker geweldig want voor een middag reparatie kregen we een leen auto mee.Bij de garage hebben ze altijd koffie, soepje enz . Onze eerste vakantie zit er ondertussen al op, en we zijn echt uiterst tevreden. De deur sluit nog niet echt helemaal lekker, maar daar komen we ook nog wel uit.Qua koffie, cake mooie campers voor faire prijzen en de service kan ik LEBO echt iedereen aanraden. Bedankt Lex
Jan Wienen Jan Wienen heeft geschreven op 5 mei 2013 om 09:51:
Meneer Lex, Als verwoed camperaar met een camper van LEBO ga je automatisch kijken naar de kentekenbord-houders of er soms ook Lebo opstaat. Wat denk je : in Almere bij mij voor de deur zijn 2 camperplaatsen er staan 2 campers 1 met Lebo kenmerk. Deze eigenaar had hem 2 jaar geleden bij Lebo gekocht en ik hoorde ook van hun tevreden verhalen over Lebo. Fijn omdat te horen en wilde je dit laten weten....
Teo Teo heeft geschreven op 16 januari 2013 om 13:18:
Mooie caravan gekocht..... Maar ik hoor hier mensen praten over een plak cake???????? Heb dat niet gehad..... Hahahhaha, wordt er verschil gemaakt tussen caravan koper en camper kopers......
jan jan heeft geschreven op 23 september 2012 om 22:00:
beste Lex, vorig jaar oktober hebben we een rapido 763F bij jouw gekocht (voor het eerst voor ons een camper)we zijn afgelopen zomer heerlijk op vakantie geweest de camper moest weer apk worden gekeurd we hadden wel wat kleine dingentjes die moesten verholpen worden ,na ruggespraak moet jouw is alles op een zeer nette manier door jouw opgelost bedankt we zijn zeer tevreden
Jan Wienen Jan Wienen heeft geschreven op 22 september 2012 om 22:00:
Beste Lex, Je zult ons nog wel kennen, Sonja en Jan. Ik moet je even wat zeggen, we stonden in Urzig aan de Moezel, met de Hobby 600 bij jou gekocht, maar we stonden niet alleen er stond nog een camper van Lebo een Flair. Het was op maandag 17 September dat we hem zagen. Even gepraat over Lebo, en ze zeiden ons wat we al wisten een fantastische service, lekkere koffie en dikke plakken cake. Groeten van ons beiden
Johan Johan heeft geschreven op 5 juli 2012 om 14:44:
We kochten enkele maanden geleden een gebruikte Possl kamperbus bij Lebo voor een relatief gunstige prijs. Bij zo'n avontuur moet je altijd maar afwachten hoe het blijkt te bevallen. Een technische keuring op voorhand leverde wat zaken op die keurig in orde werden gemaakt. Na betaling en oplevering hadden we in principe geen garantie meer, maar ook wat kleinigheden daarna werden keurig verholpen. Het enige waar we nu nog wat op moeten verzinnen is bij sommige windrichtingen en snelheden een enorm geklepper van het dakluik (dat zit tijdens het rijden altijd netjes dicht).
Piet Vet Leerdam Piet Vet Leerdam heeft geschreven op 24 juni 2012 om 12:55:
Van ons toch ook een zeer positief bericht over LEBO Campers. We gingen hier voor onze eerste camper kijken en waren direct al onder de indruk van alle informatie die wij kregen (en de al eerder genoemde koffie). Wij hebben daar ook onze camper van 9 jaar oud gekocht die keurig werd afgeleverd. Toen we er mee op pad gingen bleken van twee kastjes de scharnieren versleten. Ook de acc.accu bleek kapot. GEEN probleem bij Lex. Vier nieuwe scharnieren die hij er ook inzette en een nieuwe accu. Alles zonder kosten. Klasse Lex. Zeker als je redelijk in de buurt van Meerkerk woont, kijk niet verder maar ga naar LEBO Campers in Meerkerk.
Peter Spaargaren Peter Spaargaren heeft geschreven op 13 juni 2012 om 09:31:
Na lang aarzelen heb ik mijn oude camper in november 2012 bij Lebo ingeruild voor een wat grotere. Ik vond het vreemd, dat er geen verdere afspraken zwart op wit werden gezet, maar Lex zei: zo werk ik nooit, als er iets mankeert bel je maar en kijken we, hoe we het kunnen regelen. De oplevering ( reparaties en APK) viel duurder uit, dan Lex had ingeschat, maar volgens Lex, was dat zijn risico. Een aantal keren met de camper op stap geweest ( hij bevalt uitstekend), maar toen bleek de kraan in de douche kapot. Op vrijdag 1-6-2012 gebeld naar Lebo en dinsdag 5-6-2012 kon ik langs komen. Er is 2 uur aan gewerkt en het euvel was gerepareerd.In die tijd ben ik wel volgegooid met koffie. Lex wilde niets weten van kosten, arbeidsloon was voor zijn rekening en een nieuwe kraan was niet nodig gebleken. Nu weet ik wat service is en bij Lebo is daar geen schriftelijke overeenkomst voor noodzakelijk. Klasse Lex!!!! Als mijn vrienden ook een plan hebben om een camper te kopen, zal ik ze eerst op Lebo attenderen. Zo, volgende week weer op stap met een 100% camper. Lex, bedankt en groeten van Peter Spaargaren.
Rien, Coby en Amigo Rien, Coby en Amigo heeft geschreven op 16 mei 2012 om 12:20:
Ook wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Lex van Lebo Campers. Wij kochten hier onze allereerste camper in september 2011 en sindsdien wonen wij er zelfs in. Ook over de garage van Lebo zijn we zeer te spreken. Na een onterechte boete van een overijverige BOA wegens fout parkeren hebben wij bezwaar aangetekend door middel van een bijzondere wetgeving, en daar hebben wij Lex naar vernoemd: LEX SPECIALIS Wij hopen nog lang van onze camper te kunnen genieten, je hecht er aan en maakt er van alles in mee. Daarom wensen wij Leny en Wim heel veel sterkte toe! Lex ga zo door en bedankt voor alles! Groetjes van Rien, Coby en Chihuahua Amigo.
Kortlevers Kortlevers heeft geschreven op 11 mei 2012 om 17:02:
Wegens gezondheidsredenen waren wij genoodzaakt om onze camper welke we bij Lex een aantal jaar geleden hadden gekcot helaas verkopen. Wij hadden Lex gebeld en onze situatie aan hem uitgelegd. Lex gaf aan dat wij onze camper maar naar Meerkerk moesten brengen en dat hij hem dan voor ons kostenloos zou verkopen. Zelf verkopen gaf ons toch te veel emotie daar wij erg trots op onze camper waren. Lex heeft hem direkt in de verkoop gedaan en wat hij beloofde is hij nagekomen. Alles is door Lex geregeld en we hoefden zelf niets meer te doen. Wat wij hiermee willen duidelijk maken is dat de Service welke men aangeeft ook nagekomen word als men als klant gaat stoppen met camperen en niet alleen wanneer men gaat kopen bij hem. Lex, hartelijk dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt,wij zullen Lebo aan iedereen aanprijzen wie op zoek is naar een camper en op Service wil kunnen rekenen! Hr.Gr. Leny-Wim Kortlevers.
Gerard Oldenburg Gerard Oldenburg heeft geschreven op 10 april 2012 om 10:49:
Als je op internet op zoek gaat naar een buscamper kom je genoeg bedrijven tegen die er wel 1-tje hebben staan, maar waar ga je nu in het echt eens een keertje kijken?Na veel surfen en ook sommige bedrijven bezocht te hebben zijn we bij ook bij Lebo terecht gekomen die een Possl had staan. Als je al die berichten in het gastenboek leest dan krijg je toch het gevoel van: "het zal allemaal wel". Maar toch maar even een keertje gewoon gaan kijken. "Kijken en niet kopen" ging in dit geval toch niet op. Mankementen welke er aan onze nieuwe aankoop tevoorschijn kwamen  werden direkt opgelost. Dus wij sluiten ons nu tocht ook aan bij de positieven berichten omtrent Lebo. Lex bedankt Gerard Oldenburg
jan geers jan geers heeft geschreven op 29 maart 2012 om 11:44:
( Lex, hierbij zoals door mij beloofd, mijn ervaringen met jou bedrijf )TOP SERVICE VAN LEX BIJ LEBO MEERKERK! Dag Lex, Wij gaan al 30 jaar met de camper op pad zelf ben ik de.laatste 20 jaar werkzaam geweest bij diverse Camperbedrijven (hand en spandiensten) in Hintham--Rosmalen-- Berghem--Oss--Vught. en ook veel gebruikte Campers opgehaald in Duitsland dus aardig wat kennis opgebouwd betreft campers e.d.en DE SERVICE die daar dan bij verkoop  bij hoort.Ook ben ik enkele jaren consulent geweest bij de NKC en Campingwijzer...dus ook veel mensen ontmoet met campers  en de diverse verhalen aangehoord betreft camper bedrijven en de daarbij horende Service of de totale afwezigheid daarvan...Enkele jaren geleden waren vrienden van ons ..(de Fam Portier uit Drunen) een camper aan het zoeken en via internet kwamen we terecht bij Lex (LEBO) in Meerkerk waar na een prettige bespreking een LMC aangeschaft werd en een Frankia ingeruild en tot volle tevredenheid alles prima geregeld werd.Enkele maanden geleden met Martha (vriendin van de familie) uit Amerongen w��r naar Lex (LEBO) om te kijken en evt. aanschaffen van een Camper met Inruil (Frankia 570) en het werd een Flair Live ..Afgesproken dat er diverse accesoires opgebouwd werden zoals scooterdrager, satalietschotel compleet, etc.etc de Prijs werd in goed overleg bepaald Zonder garantie want dat scheelde aan aanzienlijke duit.Zoals gebruikelijk kwamen er in gebruik wat mankementen naar boven en die zijn hersteld door derden (omdat we geen garantie hadden afgesproken) Omdat e.e.a. toch  nogal onkosten met zich meebracht heb ik besloten om toch met Lex contact op te nemen.�n ondanks dat er een prijs bepaald was zonder garantie, heeft Lex alle probleempjes die er waren KOSTELOOS opgelost!Dit is wat je kan noemen TOPSERVICE en meedenken met je klanten!In mijn vriendenkring is het dan ook niet nu ook niet zo moeilijk om advies te geven:Zoek je een Camper die bij je past en vind je TOPSERVICE belangrijk ga dan eerst bij LEX (LEBO) in Meerkerk kijken ....Lex, grote klasse!Groeten Jan Geers
Max en Elly Meesters Max en Elly Meesters heeft geschreven op 27 maart 2012 om 18:29:
Hallo Lex, Vandaag werden we weer super en gratis geholpen, toen we  problemen met onze waterpomp en de tweede accu dachten te hebben ( dachten we vorig jaar ��k al.. ). Het werd door Lex even gecontroleerd en er was niets mis met onze Hobby-camper. Binnenkort gaan we weer lekker op pad. Reuze bedankt voor je goede service. Groeten van Max en Elly.
Kortlevers Kortlevers heeft geschreven op 15 oktober 2011 om 14:49:
Hallo lex, Wij willen je op deze manier bedanken hoe je ons geholpen hebt tijdens onze motorproblemen met onze camper ondanks dat deze van al van 1991 is en reeds 1,5 jaar in ons bezit. Je regelde gelijk van:" Kom hier, en de camper gaat naar de garage en dat lossen we netjes op. Door de vakantieperiode van de monteurs stonden wij wel even in de wacht ,maar wisten dat het goed kwam. De camper rijdt weer geweldig en hebben een heerlijke vakantie gehad in Frankrijk en we zijn blij dat je ons slechts jou "kost-prijs" hebt gerekend. Nogmaals Lex bedankt voor de service,wij hopen dat wij nog vele vakanties met onze camper op pad kunnen. Wij weten als er iets met de camper is jij altijd klaar staat. Hartelijke Groet, Leny en Wim
De Weerd De Weerd heeft geschreven op 12 oktober 2011 om 11:44:
Ik wil Lex hartelijk bedanken voor de nazorg! Ik had een factuur nodig van een Sattelietschotel antenne en die wist hij binnen het uur tevoorschijn te toveren.Hoewel het ruim twee jaar geleden was dat ik de camper gekocht had wist hij nog precies welke camper het was, Hartelijk bedankt Lex voor de medewerking
daan en tineke daan en tineke heeft geschreven op 10 oktober 2011 om 19:31:
Nadat wij onze camper verkocht hadden, gingen wij op zoek naar een andere, dit maal graag een 4 persoons uitvoering. Dan kunnen de kleindochters ook eens mee. Bij LEBO campers stond er een die we eens van dichtbij wilden zien. Na een hartelijke ontvangst bekeken we de aangeboden campers. voor 1 camper hadden we extra belangstelling. Na een uurtje besloten we deze camper te kopen.De camper werd gekeurd, en er werden enkele dingen gerepareerd. 2 weken later reden we er apetrots mee weg. Toch bleken er een paar dingen niet helemaal in orde, wij belden naar Lex, en beide keren is het door hem direkt en zonder gezeur opgelost. Klasse Lex!! Wij raden nu vrienden en kennissen aan, om vooral bij LEBO campers te gaan kijken. Groet van Daan en Tineke uit Oud-Beijerland
Bianca Bianca heeft geschreven op 27 september 2011 om 19:33:
Lebo Campers! Als je een goede verzorgde camper zoekt ga daar dan echt heen. Goede service en je word fijn ontvangen Lekker bakkie koffie Onze camper heeft geen klachten veroorzaakt we zijn er heel blij mee! Ik raad jullie allemaal om eens een keer langs te gaan en een keer te gaan kijken!
Peter en Marja Peter en Marja heeft geschreven op 5 september 2011 om 12:04:
21-5 schreven wij al een tevreden stukje in het gastenboek. Nu, een aantal maanden en een paar camperreizen verder kunnen wij dit nog steeds beamen. Er gaat natuurlijk wel eens iets stuk aan een tweede hands camper, maar elke keer wordt het snel en gratis gemaakt. We zijn dan ook erg tevreden!
Fam.Konings Fam.Konings heeft geschreven op 23 augustus 2011 om 17:06:
Eind 2010 een camper (Elnagh Colombia) gekocht bij LEBO. Al twee reizen mee gemaakt, geen enkel probleem tegengekomen. Buiten een beetje aanpassen van het interieur naar onze smaak was ie "vakantieklaar". Bedrijf komt vertrouwd over. Kan het iedereen aanraden die een camper wil kopen er op zijn minst langs te gaan, mocht ik over een aantal jaren besluiten weer wat anders te kopen zal ik er in ieder geval zeker weer langs gaan. De koffie is inderdaad goed maar dat vind ik niet belangrijk, de service is goed en dat is veel belangrijker. Lex het beste met je bedrijf!!
John van Wijk John van Wijk heeft geschreven op 11 augustus 2011 om 18:55:
Dhr Wouters vergelijkt mijn inziens appels met peren. Laten we het eerst hebben over de consequenties voor de koper. Dealer A een gerenommeerd bedrijf met het Bovag lidmaatschap vraagt zonder zijn cli�nten hiervan in kennis te stellen surseance van betaling aan, wie denkt u dat het eerst aan de beurt is. De belastingdienst, de schuldeisers, de leveranciers, en wat denkt dat u kunt doen met uw Bovag garantie en keiharde afspraken, juist mijnheer, uw achterste mee afvegen, want u bent de laatste die aan de beurt is. Zo kan ik nog een paar doem scenario�s verzinnen. Persoonlijk heb ik drie jaar geleden bij een gerenommeerd bedrijf boven in het land een nieuwe camper gekocht, Bovag garantie, een hele wand vol diploma,s. Ik had na de zoveelste ellende de Jurische afdeling van de NKC ( Nederlandse Kampeer Club ) ingeschakeld, deze heeft met harde maatregelen gesommeerd de defecten met spoed te repareren. Dan uw optie om de camper die u op het oog heeft te huren, en pas wanneer deze spic en span is over te gaan tot koop. Dat betekent voor de verkoper dat de camper aan de handelsvoorraad wordt onttrokken, een eventuele koper kan de camper niet bekijken, en zodoende niet verkocht worden en vervolgens na de verhuur als de 1e klant hem niet zou kopen wil een andere klant hem niet meer hebben omdat hij verhuurd geweest is. En hoelang moet volgens u die keiharde garantie duren, wij hebben vorig jaar januari bij Lebo onze camper gekocht, nu anderhalf jaar later, als ik een probleem heb, wordt hier zonder gezeur naar een oplossing gezocht ( zie eerder mijn reaktie's in dit gastenboek ), en niet alleen met een bak koffie en een dikke plak cake ( wat trouwens een stroopwafel is geworden ) . Beste mijnheer ik hoop dat u vindt waar u naar zoekt, uw droomcamper, met Bovaggarantie, een gezond bedrijf met voldoende liquide middelen om slechte tijden door te komen, en uiteraard een gezonde directie, die nog lang zullen leven. Met vriendelijke groet John
R. Wouters R. Wouters heeft geschreven op 7 augustus 2011 om 15:37:
Wij, een stel 50-plussers met een hond zijn ge�nteresseerd in de aanschaf van een eerste occasion camper, via, via ben ik op het internet bij de Firma Lebo terechtgekomen en wat ik in het gastenboek lees schetst mijn verbazing. Ik lees dat bij praktisch elke gekochte caravan de koffie met dikke plakken cake en de service gigantisch zijn, terwijl ik uit eigen ervaringen met verkopers weet dat mondelinge afspraken in de praktijk totaal geen waarde hebben, ook al zijn de verkooppraatjes van een verkoper gelikt en leuk om aan te horen. Het ontbreken van een rechtsgeldige garantie en BOVAG lidmaatschap voor zo�n beetje de grootste uitgave die je in je leven zult doen stuit mij gevoelsmatig zeer tegen de borst. Wat zijn de consequenties voor de koper als Lex de eigenaar failliet gaat of komt te overlijden, een vraag waar niemand een antwoord op weet of durft te geven, het zal je maar gebeuren, je hebt helemaal niets in handen, neemt een andere persoon of een ander bedrijf de gemaakte beloften gratis over? De beste oplossing om de belangrijkste onzekerheden weg te nemen lijkt mij dat je eerst een droomcamper huurt en pas als je tevreden bent en alle euvels verholpen zijn de huurprijs in mindering gebracht wordt op de aankoopprijs en dat na aankoop de beloften niet mondeling maar op schrift waar blijft maken, want wat wordt beloofd dat moet ook zwart op wit kunnen staan. Dan pas weet je echt wat je koopt en of de camper bij je eigen situatie past, omdat je alles op je eigen tempo kunt uitproberen en testen voordat je de zuur verdiende spaarcentjes definitief uitgeeft. Niets ten nadele van de Firma Lebo, want ik heb totaal geen ervaring met dit bedrijf, maar om na�ef uit te gaan op de berichten in een gastenboek en de woorden van een verkoper lijkt in mijn ogen ook niet echt verstandig. Velen van u vinden mij waarschijnlijk een doemdenker, maar het spreekwoord �zekerheid voor alles� bestaat uiteraard niet voor niets. : http://www.rawouters.nl
pieta pieta heeft geschreven op 30 juni 2011 om 21:59:
Hallo allemaal Regelmatig gaan wij campers kijken bij Lebo, ook wanneer we nog GEEN andere camper nodig hebben. Het is er altijd leuk, en we worden altijd met open armen ontvangen.Er staat altijd wel een bakkie koffie klaar. 1 week voordat we met vakantie zouden gaan naar Griekenland, kwamen we erachter dat ons oude campertje wat we elders gekocht hadden weer lek was en slapen in een lekke camper is niet lekker!We besloten om nog 1 keertje met deze camper weg te gaan want afzeggen kon niet meer. Toch ging ik nog even op de website van Lebo campers kijken want we vonden misschien nog een leuke andere camper .We ging voor de zekerheid toch nog even langs en wat denk je? Ja hoor .we vonden een leuke camper en we keken onze ogen uit het was een EURA MOBIEL Maar het was zo kort voor de vakantie en we dachten dat lukt nooit..... Maar Lex zei:   dat lukt makelijk hoor maak u maar niet ongerust Onder het genot van een bakkie koffie.........en thee hebben we de papieren getekend en binnen een week was de camper in ons bezit.We voelden ons een koning te rijk en nu zijn we inmiddels naar griekenland geweest en ik kan u vertellen we hebben het ontzettend naar ons zin gehad en daar heeft de nieuwe camper heel goed aan meegeholpen we zijn er heeeeeeeel blij mee en willen hem voorlopig niet meer kwijt!Mensen ik kan u vertellen als u een camper zoek GA DAN ECHT EENS NAAR LEBO CAMPERS TOE want de service is echt SUPER , de koffie staat altijd klaar en iedereen is welcom dus vertel het door Lex (de baas van het spul ) is echt TOPPIE hij weet overal een oplossing voor en staat altijd voor je klaar.Ik weet wel als ik ooit nog een camper wil dan ga ik het eerst weer naar LEBO CAMPERS TOE
Henriette & Peter Henriette & Peter heeft geschreven op 26 juni 2011 om 13:12:
Hee Lex, Afgelopen Zaterdag met de camper naar huis gereden, en het camper-gevoel kwam weer helemaal terug. We hebben veel tijd overgehad omdat de camper van binnen al helemaal schoongemaakt was, waarop Henriette zich verheugd had zelf te doen We zijn zeer tevreden over de totale afhandeling, en brengen dit ook verder naar onze kennissen over. P.S. ben er achter gekomen waarvoor de 2 schakelaartjes op het dashboard voor dienen, deze zijn om de luidsprekers aan en uit te zetten. Vriendelijike groeten ���t Almelooo
Hans en Harmke Guerain Hans en Harmke Guerain heeft geschreven op 18 juni 2011 om 14:16:
Lex, we wilden je even laten weten dat de camper bijzonder goed bevalt. En waterdicht is hij zeker, zo weten we na de afgelopen dagen. Bedankt voor de eerlijke manier van zaken doen. Kan LEBO aan iedereen aanbevelen!! Hans en Harmke Guerain
Peter en Marja Peter en Marja heeft geschreven op 21 mei 2011 om 09:52:
Vorig jaar hadden we onze eerste camper gekocht, helemaal blij. Alleen bleek het franse bed erg tegen te vallen, veel te smal! Dus toch maar weer het internet afstruinen op zoek naar een camper met twee bedden ( waar je ��n van kan maken), die ook nog een beetje betaalbaar was. De enige die dat had was Lebo. Dus daar heen gegaan. We werden het eens, alleen stond er geen garantietermijn op het contract. Lex legde uit hoe hij dat gewend is om te doen, dus met toch een beetje onzekerheid in ons hart zetten we de handtekening. We zijn toen een weekje weg geweest om alles uit te proberen en daarna de camper terug gebracht voor allerlei (kleine) reparaties. Heel snel was de camper al weer klaar en inderdaad: gratis! Met daarbij de belofte als er weer eens iets is: gewoon komen, dan wordt het gemaakt. Wat een bijzondere service geeft deze man!
T.de groot T.de groot heeft geschreven op 18 mei 2011 om 10:31:
We kwamen zo maar eens even kijken voor een camper  met 2 losse bedden maar ons budget is niet zo groot.De eigenaar van Lebo wilde ons wel een redelijke inruil geven voor onze hobby 550 van 20 jaar oud maar dan nog redden we het momenteel niet.We kregen bij vertrek wel zomaar een set Luxe wieldoppen kado voor onze Hobby!Voor de klantenbinding zei hij......Waar vindt je dat nog??Hartelijk bedankt en we komen  zeker nog eens terug!
Ton en Ria Ton en Ria heeft geschreven op 15 mei 2011 om 20:41:
Ook wij waren op zoek naar een betrouwbaar adres,en bij Lebo aangekomen gaf het gelijk een goed gevoel.Van de lucht kan je niet leven, maar bij Lex lijkt het wel.Niets is te veel, haast alles kan!Wij kunnen ook iedereen aanraden die een camper wil kopen, ga eens bij Lebo in Meerkerk kijken. Een prettige man om mee te handelen ,en hij komt �cht zijn woord na.De wensen die je hebt worden als het kan ook uitgevoerd. Ook als je met de camper weg geweest ben, en er zijn problemen dan worden die zonder morren opgelost. In ��n woord: "S�per!"Het spreekwoord is bij Lex: "Hard voor weinig maar nooit charijnig". Ton en Ria uit Barendrecht.
Cees de Heus Cees de Heus heeft geschreven op 12 mei 2011 om 11:54:
Als je richting de VUT gaat dan ga je na denken wat nu te doen, we hebben het wel eens overgehad een huis in Spanje.Maar ja, dan ben of thuis of in Spanje aan het werk. Wij hebben B&B thuis dus veel werk, dan ga je een alternatief zoeken , een camper is dan de beste oplossing.Op diverse site gekeken wat wordt je daar moedeloos van ,staat er ergens een leuke camper op de foto en ga je kijken , is het een uitgewoonde camper.Wat blijkt, is er ��n dorp verderop een camperzaak LEBO, mijn vrouw en ik onmiddelijk verliefd op een camper de Rapido op een Fiat onderstel , altijd mijn voorkeur geweest , hij komt uit 1999 en na heel veel poetswerk van Lex ziet die eruit als nieuw.Na een proef-rit en een weekend weg bevalt het prima ,tot nu toe een prima service. Het gaf onmiddelijk een goed gevoel. geen man met een mooi pak maar met werkhanden ,wij mogen dat graag zien.Mocht u een camper willen kopen ga echt eens langs bij LEBO.
Harm en Loes Harm en Loes heeft geschreven op 8 mei 2011 om 11:31:
Door omstandigheden moesten wij onze camper gaan verkopen. Na een aanlooptijd waren wij eindelijk zover. Zelf de camper op een aantal sites gezet, maar daar krijg je dan wat vreemde aanbiedingen op van bedrijven die je camper tentoon willen stellen tegen dubieuze voorwaarden. Lex  had tijdens een telefoontje met mij (voordat we hem ergens hadden geplaatst) een prijs genoemd die hij zou willen geven als hij hem zou moeten inkopen en ons ook al gewaarschuwd voor de eerdergenoemde dubieuze bemiddelings-bedrijven. Je moet dan nog even aan het idee wennen dat je niet zult krijgen voor je gekoesterde camper, wat je gedacht had. Maar toen we zover waren zijn we naar Meerkerk gegaan. Lex is een z��r betrouwbaar figuur gebleken, g��n stiekeme dubbele bodem bij afspraken, keurig alles financieel afgehandeld. Wat ons betreft is het een vertrouwd adres, ook voor het v�rkopen van je camper/caravan.
Max en Elly Meesters Max en Elly Meesters heeft geschreven op 2 mei 2011 om 23:33:
Hallo lezers, Vorig jaar hebben we bij LEBO een mooie camper gekocht. Het Is een Fiat Ducato met inrichting Hobby 600. We hebben er al drie mooie reizen mee gemaakt (totaal 8.000 km) en dat alles zonder problemen en alles erop en eraan. Totaal geen onkosten en super in de bergen van Spanje en Portugal. Ook vandaag waren we weer heel blij met LEBO. We dachten, vlak voor een grote reis naar Griekenland, dat de waterpomp kapot was. Dus dat zou wel wat kosten.... maar nee hoor, hij moest alleen ontlucht worden en het kostte gewoon helemaal niets. Service van de zaak. Tof en betrouwbaar bedrijf!!! Max en Elly.
Eric Houben Eric Houben heeft geschreven op 29 april 2011 om 16:08:
Beste Lex, Even een berichtje om u te laten weten dat de terugreis zonder brokken is verlopen. 180km in ��n ruk, constant 110 tot 115 km per uur, en geen enkel probleem. Inderdaad een goed beestje. Dank voor uw correcte weergave der feiten. Mijn vrouw haar pootjes zijn wat te kort, dus aan de positie van de zetels moet nog wat veranderen, maar ook dat komt wel in orde. Vriendelijke groeten, Eric. PS1 : Mijn vrouw was verbaasd, ontroerd, supertevreden, ondersteboven enz. Goeie punten dus ! PS2 : Mijn broer was ook onder de indruk van enkele campers, zijn lage pitje staat intussen in lichterlaaie. U ziet hem nog wel eens verschijnen in de volgende maanden�
fam. van der Poel. fam. van der Poel. heeft geschreven op 18 april 2011 om 11:17:
Na lang zoeken, vonden wij onze camper bij LEBO, precies de indeling die wij voor ogen hadden. En zijn ermee op reis gegaan en hebben ervan genoten, en we vonden dat wij een goede keus hadden gedaan. Na een paar maanden waren er problemen met het remsysteem. Dat was schrikken. Na een telefoontje met Lex die ons gerust stelde, maak je geen zorgen dat komt allemaal goed. En inderdaad is het weer prima voor elkaar en gaan wij met veel vertrouwen weer op pad.Hoe zo geen garantie? De service gaat niet tot de voordeur maar worden opgelost ook na een langere periode.Daarvoor Lex bedankt voor de goede service. En bij een volgende aankoop weten wij waar we moeten zijn bij LEBO.
De Pluimpjes De Pluimpjes heeft geschreven op 13 april 2011 om 21:22:
Een winterharde camper met jumbo garage bij een bedrijf waarvan ze zeggen dat de service geweldig is en ook nog eens in de buurt.... Dan is de keus voor de Frankia snel gemaakt. De belofte van Lex is SERVICE met hoofdletters. En afspraak is altijd afspraak. De grote garagedeur aan de achterkant bleef niet meer open staan, omdat hij te zwaar was geworden door het nieuwe fietsenrek dat Lex er gratis op ons verzoek ()op had laten zetten. Toch zijn de gasveren gratis vervangen door zwaardere types. En dit is maar 1 van de voorbeelden. TOP !
Menno Menno heeft geschreven op 8 april 2011 om 15:17:
Camper niet bij Lebo gekocht.Problemen met de waterpomp. Lex om raad gevraagd. "Als het niet lukt, dan kom je maar". Zo gedaan. Lex is meer dan een uur bezig geweest, pomp werkte weer als vanouds en alle lucht uit de leidingen. Kosten bedroegen een handdruk. Prima service!!
Renee Renee heeft geschreven op 6 april 2011 om 15:13:
Op zoek naar een andere camper, via een "magazine"bij Lex gekomen, dus een mailtje gestuurd dat ik wel interesse had ��n van de (twee opties) campers en of ik een afspraak kon maken. Dit was geen probleem, dus ging ik met mijn zoon en een campervriend een kijkje nemen. Op het moment dat we kwamen was het nogal druk, maar we konden ongestoord de campers bekijken, de keuze was snel gemaakt, toch twijfelde ik nog wel, want Lex geeft geen garantie en is niet lid van de Bovag, voor mij een "heet"hangijzer, want ik had het een en ander meegemaakt met de vorige camper, hoewel die dealer wel was aangesloten bij de Bovag en dat zegt dus he-le-maal niets. Maar als "vrouw alleen ", moet je toch de beslissing nemen, ondanks de "versterking"die ik had meegebracht. Toch maar de proef op de som genomen en besloten dat de uitgezochte camper de mijne zou worden. Uiteraard moest er nog het een en ander aan gebeuren, fantastisch! Lex nam het allemaal op zich, zelfs toen ik extra verlichting wilde "laten"inbouwen, werd me verteld dat als het in de camper lag dat hij ervoor zou zorgen dat dit erin kwam. Super! Ik zal mezelf nog wel eens tegen komen als ik op pad ga met de camper, maar mocht er iets zijn kan ik terug komen/vallen op Lex. (een fijne gedachte) Garantie geeft Lex niet, maar Service staat hoog in het vaandel. Bedankt Lex en Marleen, voor de goede zorgen! Renee
Alie en Frans Bouma Alie en Frans Bouma heeft geschreven op 31 maart 2011 om 19:22:
Vandaag onze eerste camper opgehaald bij Lex. Hebben er beiden een goed gevoel over, reed perfect naar huis en gaan hem het volgend weekend uit proberen Lex bedankt voor alle goede zorgen (en opstapje) groetjes Frans en Alie Bouma.
Chris Chris heeft geschreven op 28 maart 2011 om 11:05:
Na 7 jaar met veel plezier in onze Frankia camper te hebben gereden, was het tijd weer eens wat anders te zoeken. Via internet kwamen we bij Lebo terecht. De Hymer super tramp die wij daar zagen stond ons direct kwa uitstraling el aan. Alleen de inruilprijs veel in eerste instantie wat tegen. Uiteindelijk zijn we het toch eens geworden en is de camper begin november 2010 afgeleverd. Bel als er problemen zijn zij Lex dan lossen we dat op. En inderdaad er waren wat problemen o.a. met een wiellager. In februari de camper uit de stalling en naar garage Jaspers gebracht. Deze heeft alle punten uit de lijst netjes opgelost op kosten van Lebo. Houden zo deze sevice Lex dan blijven wij tevreden
Linda Huissen Linda Huissen heeft geschreven op 20 maart 2011 om 22:30:
Gister mijn eerste camper gekocht, was eigenlijk meteen verknocht aan deze Rhein star 850. Had er een slapeloze nacht van, omdat er geen garantie gegeven word, maar dat de service super moest zijn. Mensen als ik jullie verhalen hoor, ben ik alleen maar blij bij Lex terecht gekomen te zijn. Vol goede moed gaan we genieten als hij is afgeleverd. Bedankt, vannacht zal ik goed slapen.
Sjaak en Annemiek Sjaak en Annemiek heeft geschreven op 17 maart 2011 om 15:14:
De camper uit de stalling gehaald voor een korte voorjaarsvakantie. In Duitsland bleek na een paar dagen dat er lekkage in de doucheruimte was. Water onder de slaapplaats, maar ook in de bagageruimte. Bij terugkomt Lex gebeld. Hij zei: "breng hem maar, dan kijken we wel even - komt goed". En inderdaad na een paar dagen belde Marleen "hij is klaar, kom hem zaterdag maar halen". Bleek ondanks de voorzorgsmaatregelen toch een bevroren leiding van de douche te zijn geweest. Kosten: helemaal NIETS. Dat noem ik nog eens service terwijl we de camper toch al 14 maanden in bezit hebben. Daar kunnen de meeste bedrijven een voorbeeld aan nemen. Lex, enorm bedankt!!!!
Peter Bosters Peter Bosters heeft geschreven op 5 maart 2011 om 20:41:
Pas onze camper bij LEBO gekocht. We waren twee jaar eerder ook al geweest maar besloten toen nog met de caravan door te gaan. Tot onze verrassing werden wij nog herkent, dat gaf weer het zelfde vertrouwde gevoel als vorige keer.Waar je ook zoekt op internet LEBO is de goedkoopste en je wordt als een welkome klant geholpen niets is te gek. Dit noem ik meer dan garantie. Dus bij deze Lex nog bedank voor je services. Tot ziens.
Kees&Hanna Kees&Hanna heeft geschreven op 5 maart 2011 om 19:54:
Bedankt voor de camper Lex.!
Fred/ Annelies Ligtenberg Fred/ Annelies Ligtenberg heeft geschreven op 11 februari 2011 om 13:33:
Via een collega zijn wij bij LEBO terechtgekomen. Een gouden tip zo bleek. Weken achtereen zijn wij gaan kijken of er iets van onze gading bij stond en iedere keer weer werden we met open armen ontvangen. Toen we eindelijk onze keuze hadden gemaakt vielen wij van de ene in de andere verbazing. Lex, gewapend met pen en papier vroeg ons of we nog wat aanpassingen wilde, noteerde gelijk wat hijzelf niet in orde vond en zorgde ervoor dat alles in no time, pico bello in orde kwam. Ook na diverse ritten konden wij met eventuele opmerkingen bij hem terecht. Lex, jij bent een van de weinige mensen die nog respect voor de klant heeft, wat er voor gezorgd heeft dat je ons in ieder geval tot je vaste klantenkring kan rekenen. We wensen jou en natuurlijk ook Margreet, voor de toekomst veel geluk toe.
Cees en Mia Cees en Mia heeft geschreven op 8 februari 2011 om 15:25:
Vorige week onze camper na 1 jaar ingeruild  voor een grotere camper bij Lex. De Rimor was een prima karretje maar nu een Hobby gekocht wij hopen dat wij er net zoveel plezier aan beleven van hebben als onze eerste, met veel dank aan Lex voor de goede service!Bij Lex staat altijd de koffie klaar en niks is hem teveel en trouwens ook Margreet niet te vergeten Groetjes kees en mia ..doei
Kortlevers Kortlevers heeft geschreven op 6 februari 2011 om 20:33:
Wij hebben onze hymer nu 1jaar,dus er moest APK gekeurd worden.Er bleek bij onze plaatselijke garage een klein mankement gevonden te zijn wat vastgezet diende te worden voor hij goedgekeurd werd.Opgebeld naar Lebo, omdat onze dorpsgarage er � 100,= voor wilde hebben.... en werd door Lex gelijk een afspraak gemaakt met hun garage.De volgende dag konden wij gelijk al komen en werd snel gemaakt.Wij wachten een uurtje met een goede kop koffie.Er waren geen kosten aan verbonden,Lex nam die voor zijn rekening.Ook de garage wordt bedankt voor de snelle reparatie,onze APK-keuring was toen snel gebeurd.Wij weten nu dat Lex zich aan zijn woord houdt om zijn klanten tevreden te stellen.Bedankt Lex en de mooie garage die pas geopend was ook bedankt!Service is er bij Lebo zeker hoor!GroetenLeny en Wim uit Uithoorn
Kees Kees heeft geschreven op 31 december 2010 om 12:34:
We waren het niet van plan, tenminste nog niet, om onze ouwe trouwe Hymer in te ruilen voor een nieuwere luxere Flair. Maar nadat we bij Lebo waren geweest en dat als heel prettig hadden ervaren, hebben we toch besloten om de Flair te kopen. We hebben er zeker geen spijt van, want Lex zorgde ervoor dat de wagen helemaal naar ons zin werd gemaakt en dat alles piek fijn in orde was toen we er 2 weken mee weg gingen om alles uit te proberen. De service is super en houdt zeker niet op bij de voordeur als er eenmaal betaald is. Ons idee Lebo is een aanrader.
Sjaak en Annemiek van den Ham Sjaak en Annemiek van den Ham heeft geschreven op 23 december 2010 om 11:37:
Vorig jaar december hebben wij onze Dethleffs camper gekocht bij Lex. Na deze 1 jaar gebruikt te hebben kwamen we toch nog een paar dingen tegen die ons niet bevielen. Bij Lebo is dat geen enkel probleem. Alles wordt zonder extra kosten gewoon gemaakt en/of aangepast. Het is daarnaast gewoon altijd gezellig om even bij Lex langs te gaan en een kop koffie te drinken.
Laas en Anja Laas en Anja heeft geschreven op 5 december 2010 om 21:59:
Op onze speurtocht naar een goede en voor ons geschikte camper kwamen ook wij bij Lebo in Meerkerk terecht. Zodra we daar binnenkwamen kregen we meteen een goed en vertrouwd gevoel. En we vonden ook meteen nog eens de door ons gezochte camper! Lebo geeft standaard geen garantie voor de scherpe vraag-prijzen welke zij hanteren, vertelde Lex. Haha!   Maar wel een SUPER-GOEIE SERVICE! Nog nooit zoiets meegemaakt: kleine mankementjes - ( niet vreemd bij een tweedehands camper )- die we op onze eerste reis naar Portugal tegenkwamen, werden toch na terugkeer DIREKT en GRATIS verholpen. Met natuurlijk een lekkere bak koffie en jouw gezelligheid. Lex, bij het programma Radar regent het van de klachten over verschillende camper-bedrijven ( gelukkig niet over jou) , maar wij gaan jou opgeven voor de WARME DOUCHE! Petje af! Hartelijke campergroeten van Laas en Anja.
Johan en Corry Hofstetter Johan en Corry Hofstetter heeft geschreven op 11 november 2010 om 15:00:
Na heel wat zoeken op internet kwamen we bij Lebo campers terecht in Meerkerk en daar vonden we onze ideale camper.We werden prettig ontvangen met cake en koffie.De afspraken kwam men naderhand keurig na want het was toen een hele drukke tijd bij Lebo en de buitenkant werd in Oktober alsn�g schoongemaakt en in de was gezet. Hij was als nieuw toen we hem kwamen ophalen en het was zelfs gratis zelfs nog na al die maanden want : Beloofd was Beloofd!Ook het wegbrengen naar het Trein-station Arkel was geen enkel probleem.Har telijk bedankt Lex en medewerkers!Groetjes Johan en Corry.
Frank & Chanita Frank & Chanita heeft geschreven op 9 november 2010 om 15:45:
Hallo, Hierbij een bedankje voor al jullie goede zorgen en Service in de 9 maanden dat wij nu de Camper in ons bezit hebben. Zoals jullie weten gebruiken wij de Camper in de tijd dat wij niet in Thailand verblijven. Wij verkopen in Thailand zelf motorfietsen en weten dus dat Service het allerbelangrijkste is wat een ondernemer kan geven! Super! Succes met de verkoop en tot de volgende keer! Groetjes, Frank & Chanita : http://www.chorakemotorcycles.tk
Henk en Hannie Henk en Hannie heeft geschreven op 8 november 2010 om 19:55:
Hoi Lex, We willen je even laten weten dat we heel tevreden zijn met onze camper Frankia Bavaria,omdat we hem snel wilde hebben voor de vacantie waren er nog wat kleinigheidjes aan,maar even een belletje naar Lex en alles komt in orde. We kunnen niet anders zeggen dan toppie. Dus we zullen dan ook iedereen adviseren om bij Lebo langs te gaan,de koffie staat in ieder geval altijd klaar. Bedankt voor de goede service Groetjes Henk en Hannie uit Oijen
John van Wijk John van Wijk heeft geschreven op 14 september 2010 om 11:35:
Een reactie mbt het bericht van Ruud Eringaard 21-07 De inruil zou dermate laag zijn dat de bedoelde service een sigaar uit eigen doos zou zijn. Ten eerste, indien je bij een camperdealer koopt, krijg je wellicht een wereldprijs voor je camper, maar je betaald ook de jackpot als je een gebruikte terugkoopt. Ten tweede, de dealer zal je hoogstwaarschijnlijk zoals gebruikelijk is, drie of zes maanden garantie geven, kom je na deze garantieperiode, dan gaat het je euries kosten. En dat is nou het verschil bij Lebo, Lebo geeft service, ik kreeg 7 maanden na aankoop te maken met een reparatie, waarvan de rekening best wel stevig was. En nu komt het, de koffie was warm bij Lebo, en ook zijn service, het kostte mij niets. Lebo ( Lex ) heeft graag dat zijn klanten tevreden zijn, en bij hem terugkomen, dat noem ik nou service, hartverwarmend. Bedankt Lex. Een meer dan tevreden klant.
Janny & Henk Janny & Henk heeft geschreven op 17 augustus 2010 om 19:15:
Vorig jaar oktober hebben wij onze camper gekocht bij Lex en nu eindelijk pas een reactie onzerzijds. We kwamen vorig jaar alleen maar "kijken" en gingen weg met een camper. Direct een weekje weg om het uit te proberen en toen bleek de huishoudaccu niet goed op te laden. Terug in Nederland langs Lex en geen probleem, nieuwe accu. In het voorjaar weer drie weken weggeweest en deze zomer onze eerste echte lange rit naar de NoordKaap. We waren op de een of andere manier onze tankdop van de watertank kwijt en we kwamen toch langs Meerkerk dus even langs Lex. Geen probleem hij toverde gewoon een andere te voorschijn en wenste ons een fijne vakantie!! En die hebben we gehad, zonder problemen. Wij genieten van onze Dethleffs en de service van Lex.
Lia en Wim Colijn Lia en Wim Colijn heeft geschreven op 23 juli 2010 om 21:29:
Na 30 jaar kamperen met de tent gingen we dit jaar over op een camper....gekocht bij LEBO. Drie weken geleden gingen we dan op weg naar Frankrijk voor onze eerste campervakantie. Diep in Frankrijk bleek onze camper problemen te hebben; lekkage aan het dak rondom het ventilatierooster. Dat werd dus slapen met teiltjes, bekertjes en badlakens op onze buiken.....nachten van heimwee naar onze trouwe tent, die ons op dat gebied nooit in de steek had gelaten. Gelukkig staat LEBO garant voor de reperatie en hopen we onze volgende vakantie iets relaxer te kunnen pitten. Voor de rest bevalt onze camper prima en voelt het goed dat we als 'camperleken' altijd weer kunnen terugvallen op LE(lex)BO Wim en Lia Colijn
Ruud Eringaard Ruud Eringaard heeft geschreven op 21 juli 2010 om 18:14:
Beste Lex, Ik had bij U een camper willen kopen van ongeveer 30000 euro, mits ik een hele goede inruilprijs voor mijn camper zou krijgen. De inruilprijs was mijns inziens echter zo laag, dat ik vermoed dat de Goede service die U verleend, door de mensen zelf word betaald. Groeten ruud.
Luc en Jannie Luc en Jannie heeft geschreven op 1 juli 2010 om 21:39:
In november, na de nodige kopjes koffie, een camper gekocht bij Lebo. Lekker een weekendje weg nog voor de winter en daarna braaf de tips van Lex opgevolgd wat betreft de watertanks. Toen we na de winter weer gingen rijden, kwam er nergens water uit de leidingen! Lex is wel 2 uur bezig geweest om te kijken hoe dit kon. Helemaal gratis! En weer met koffie. In mei bleek de koelkast kapot, maar ja, u weet hoe dat gaat, dat komt nog wel een keer. Tot we 4 dagen voor de vakantie ineens aan de koelkast dachten. We gingen dinsdag middag naar Lex, kregen meteen weer koffie, terwijl hij even ging bellen. Een half uur later werd de camper opgehaald en de volgende dag konden we hem weer halen. Het was gratis. Service, zei Lex. 2 kilometer van Lebo vandaan werd de spiegel eraf gereden! Weer terug naar Meerkerk. En weer koffie. Een nieuwe spiegel voor vrijdag was niet meer te doen, maar Lex had wel een idee. Een spiegel van een camper die hij nog had staan werd erafgehaald en op onze camper gemonteerd. En weer gratis. Langzaamaan beginnen we toch te twijfelen, zou Lex dit allemaal speciaal regelen om te laten zien hoe goed zijn service is....? Nou Lex, dan mag je nu wel stoppen, want we weten het nu, je service is super. En maak je geen zorgen, wij maken wel reclame voor je!! Luc en Jannie
Leopold Leopold heeft geschreven op 24 mei 2010 om 16:39:
Wij zijn erg blij met onze nieuwe camper welke we bij jullie gekocht hebben en zijn gelijk zijn er mee weg gegaan en hebben er erg genoten ...En de service is (tot nu toe) erg goed. De werking van de camper werdt ons goed uitgelegd en de aflevering was prima. We zijn nu ook camper fan en hopen dat nog op dat heel lang te mogen zijn.Fam. Leopold
Cor en Mia van Maaren Cor en Mia van Maaren heeft geschreven op 18 mei 2010 om 21:09:
In 2009 hebben we besloten om onze caravan te gaan vervangen door een camper. Via internet kwamen we bij Lebo terecht. We hadden al veel rondgekeken en wisten wat we wilden. De MC Louis Lagan voldeed aan onze wensen. Lex en zijn medewerkers kwamen ons vertrouwd over en de koffie was lekker. Alle afspraken zijn goed nagekomen en ook na 5 maanden staat Lex nog steeds voor ons klaar om gratis service te verlenen. Een bezoek aan Lebo Campers is aan te bevelen. : https://www.lebo.nl
Kees Flipse Kees Flipse heeft geschreven op 12 mei 2010 om 20:56:
Na lang wikken en wegen en rekenen tot welke prijs we een camper konden kopen en heel veel zoeken op internet een bezoek gebracht aan Lebo Campers in Meerkerk. Vriendelijke ontvangst met koffie en koek. Daar onze camper gevonden en de doorslag gaf ook het feit dat hij als een van de weinigen w�l onze auto en caravan in wilde ruilen op een door ons uitgezochte camper. Nu al een paar keer er mee op stap geweest. Lebo is dan wel geen lid van de Bovag, maar wat Lex beloofd is hij allemaal nagekomen en in goed overleg zijn de probleempjes die er waren snel opgelost. Alle lof voor dit bedrijf en ga zo door. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst!Kees en Rien
Briesjes Briesjes heeft geschreven op 12 mei 2010 om 15:52:
Hallooooo!! Daar zijn we weer we hebben nog steeds veel plezier van de Hymer. Bedankt Lex we wouden nog even de groetjes doen.
Kees en Mia de Winter Kees en Mia de Winter heeft geschreven op 7 mei 2010 om 18:25:
Hallo beste mensen, wij hebben een camper gekocht bij Lex en een caravan ingruild er stond een advertentie camper te koop z.g.a.n. Ik dacht dat kan niet ( hij is 12 jaar oud), maar ik in de auto en rijden zaterdag's om 3 uur gaan kijken en ja hoor ik zeg tegen Mia ( mijn vrouw) daar staat hij en het was hem. Echt nog ook keurig ding en gekocht, ander weekend er vandoor naar Nieuw -Bergen (keurige plaats) toen naar Kleve Duitsland (ook keurige camperplaats) Tot nog toe geen een gebrek tegen gekomen rijd goed.15 mei gaan we naar Giethoorn nog een keer proefdraaien en daar na door, zit in de VUT dus hoef ik niet gelijk naar huis.De collega's van Lex zijn ook heel aardig hoor, zij doen alles om het je zo goed mogelijk naar je zin te maken.Veel geluk Lex en als we een andere kopen als de boot verkocht is komen wij zeker weer terug!Groetjes Kees en Mia de Winter Etten-leur
Fam. Hector Fam. Hector heeft geschreven op 4 mei 2010 om 21:08:
Afgelopen zomer besloten we na een paar jaar te hebben gecampeerd met een caravan om eens naar een camper uit te kijken. Nadat we ons hadden georienterd op de indeling kwamen we via internet bij Lebo Campers in Meerkerk uit. Toch maar eens een kijkje nemen en daar zagen we precies de camper staan die we wilden, echter de voorruit was stuk dus dat was wel een beetje een domper. Maar na een gesprekje met Lex bleek al gauw dat alle mankementen die er waren zouden worden verholpen; de camper zou pico-bello worden afgeleverd. Omdat het bijna herfstvakantie was en we dan toch nog graag een weekje weg wilden heeft Lex ervoor gezorgd dat alles op tijd klaar was, inclusief een onderhoudsbeurt. Op de dag van ophalen kregen we te horen dat de Sattaliet-antenne nog niet werkte maar dat we hiervoor na de vakantie terug konden komen. Zo gezegd zo gedaan,alles prima verholpen.In december gingen we voor het eerst op een camperplaats staan, Dusseldorf, wat blijkt allebei de accu's helemaal leeg. Op de terugweg naar huis  Lex gebeld; geen probleem, hij stuurde ons naar Garage Jaspers om de accu's GEHEEL KOSTELOOS te laten vervangen. Afgelopen week vertrokken naar Apeldoorn, omdat het weer zo slecht was toch maar naar een camping gegaan; zaterdag avond: alarm, de accu's waren leeg; maar we stonden aan 230v dus dat zou wel goed komen. Helaas op maandagmorgen nog geen 12V; het display bleef helemaal uit. Lex gebeld en we konden direkt met de camper bij de garage langs gaan om te laten nakijken. Gisteren de camper weggebracht en vandaag konden we hem alweer ophalen; wederom KOSTELOOS. Zojuist de camper weer ingeladen en morgen gaan we nog een paar dagen in Nederland op pad en zaterdag het echte werk, naar Engeland voor een week. Zo ondertussen hebben we de camper iets meer dan een 1/2 jaar en  als er iets was was de service PERFECT zowel van Lebo als van Garage Jaspers. Mocht je dus een camper willen aanschaffen ga dan zeker naar Lebo Campers een betere service kun je je niet wensen.
Botden Botden heeft geschreven op 3 mei 2010 om 13:21:
Na 22 jaar met een caravan gekampeerd te hebben zijn we overgestapt op een camper. Na het bezoeken van verschillende camper bedrijven, kwamen we via internet terecht bij Lebo campers. We zochten een 4 persoons camper redelijk jong en voor een acceptabele prijs. Hier vonden wat wij zochten een knaus-sunliner-605 van bouwjaar 2004. Einde febr.konden we hem na een APK keuring en het herstellen van enkele kleine gebreken en het opbouwen van een luifel ophalen, met de afspraak dat als er iets onvoorzien voor de dag zou komen we terug konden komen en dit gratis gemaakt zou worden . Dit is ook werkelijk zo gebeurd ,we hebben nog enkele kleine probleempjes gehad maar Lex heeft alles keurig laten repareren bij Bovag Garage Jaspers en ook zei hebben bij ons ook een goede indruk achtergelaten. We hopen de komende jaren veel plezier van onze Knaus te hebben. Lex veel succes met je bedrijf,en voor de twijfelaars Lex is een man die de beloftes na komt. Piet en Nelly Botden uit Vredepeel
Ton Penders Ton Penders heeft geschreven op 30 april 2010 om 00:04:
Beste Lex, Even onze ervaringen delen met mogelijk andere geinteresseerden. In 2008 onze eerste camper gekocht bij LEBO, een oudere wagen om uit te testen wat onze echte wensen in het gebruik zouden zijn. Wagen afgeleverd met APK en na eerste gebruik wat kleine correcties die zonder probleem werden hersteld. Ik ben zelf 30 jaar retailer geweest, daarom ook kritisch naar leveranciers, bij Lebo voel ik mij altijd gekoesterde klant. Na enkele bezoeken voor een nieuwere wagen naar onze wensen konden wij het helaas niet eens worden, aldus een Chausson in het oosten van het land gekocht Na overwinteren had ik problemen met de watervoorziening, toch in de buurt van LEBO bij Lex om advies wezen vragen. Na de gebruikelijke koffie spoorde Lex het probleem op , een kapotgevroren waterfilter Ik kan hem voor je bestellen, ook al heb je hem bij een ander gekocht, je krijgt hem gewoon van mij KADO. Dit gebaar en de tijd en aandacht typeert dus LEX De volgende Camper eerst weer bij LEX kijken' Ton & Ellen Penders s-Gravenzande .
Dirk en Wilma Dirk en Wilma heeft geschreven op 9 april 2010 om 09:59:
Ook wij zijn erg te spreken over de gang van zaken bij Lebo. Door omstandigheden konden wij onze �nieuwe� camper niet ophalen en werd deze �gewoon� bij ons thuis afgeleverd. Ook de kleine gebreken die een gebruikte camper nu eenmaal kan hebben en waar je pas tegen aan loopt tijdens het eerste weekendje weg, worden netjes en zonder problemen opgelost. Al met al zijn wij blij met onze camper en zeker met de keuze om hem bij Lebo te kopen.
Veenhuizen/Nijhoff Veenhuizen/Nijhoff heeft geschreven op 7 maart 2010 om 15:50:
De laatste week van 2009 bezochten we Lebo Campers. Via hun website was ons oog gevallen op een CI Rivi�ra met twee aparte bedden. We zijn ervaren camperaars maar ons Frans bed in de camper beviel niet helemaal. We mochten rustig rondkijken en als we vragen hadden dan..... Voor ons een heel prettige manier van kijken. Toen we vragen hadden kregen we antwoorden waar we zeer tevreden over waren. Een week daarop waren we met onze camper terug en sloten een prima deal met Lex. Geen gezeur ... geen poespas... goed handelen. De derde week van januari hebben we onze nieuwe camper opgehaald. We moesten vanwege de winter eventjes wachten voordat we alles goed konden uitproberen. Maar nu hebben we proefgedraaid... En het bevalt ons prima. Ben je van plan om een camper aan te schaffen... onze tip is... ga even langs Lebo. Ze hebben ruime keuze aan campers. Komen na wat ze beloven. Aflvering is uitstekend.
John van Wijk John van Wijk heeft geschreven op 5 maart 2010 om 18:22:
Onze eerste camper kochten we op de Camperbeurs in Utrecht, als twee kinderen met onze spaarcentjes in een snoepjeszaak. Je weet niet waar je naar moet kijken, wat is belangrijk, uitstraling, functionaliteit, we dachten voor beiden gekozen te hebben, maar tijdens de vacantreis bleek toch wel dat we ruimte tekort kwamen. De beperkte bagageruimte was te weinig, met in het vooruitzicht dat ik binnenkort zou stoppen met werken ben ik heel voorzichtig op marktplaats en andere sites gaan kijken. Vele malen heb ik op www.lebo.nl gekeken, en zag de z.g.a.n TEC staan met excact de ruimte die wij nodig hadden, een ruime garage. We zijn gaan kijken, 30 jaar diender in Rotterdam, dan bezit je toch wel enige mensenkennis. Ook nu had ik het bij het rechte eind, Lex doet wat hij zegt, een service, die je zelfs bij de dealers die zogenaamde garantie geven niet tegenkomt. Een vertrouwt adres, en niets is teveel. Lex, heel veel succes.
Truus en George Wolfswinkel Truus en George Wolfswinkel heeft geschreven op 1 maart 2010 om 20:58:
Beste Lex, Het is al weer een tijd geleden dat we onze camper bij jullie hebben gekocht, maar bij deze toch ook ons verhaal. Sinds 2008 zijn wij aan het camperen. Eerst een goedkopere camper gekocht om uit te proberen. Toen bleek dat we het wel leuk vonden zijn we op zoek gegaan naar een camper die beter bij ons paste. We kwamen , als zovelen , bij LEBO terecht en gelukkig maar! We kwamen binnen lopen en zagen gelijk een mooie Hymer E510 staan. Na wat wikken en wegen hebben we besloten hem te kopen, nadat er een paar dingen aangepast waren ( gordels op de bank,een scooterrek en zijwanden voor de luifel). Onze oude camper konden we inruilen. Twee weken later de camper opgehaald en lekker 2 weken op vakantie. Tijdens deze vakantie kwamen er een paar kleine dingetjes tevoorschijn, maar na een telefoontje met Lex werden die kosteloos verholpen. We genieten nu volop van onze camper. Dus voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare camper en goede service. Stop met zoeken en ga gewoon naar LEBO Meerkerk. Lex, bedankt. Groetjes Truus en George uit Wijk bij Duurstede
Briesjes Briesjes heeft geschreven op 28 februari 2010 om 17:25:
Wij waren een keer op zoek naar een goede camper het liefst een hymer. We kwamen langs bij Lebo en zagen allerlei mooie campers staan. We liepen de hele garage door en zagen toen een prachtige hymer staan. Het was een camper om van te dromen. We vroegen hoe duur hij was,en hij was nog vrij goedkoop ook.  2 dagen hebben we er over nagedacht om die ochtend nog eens terug te komen. Toen we weer bij Lebo langs kwamen,zagen we die camper weer en waren er helemaal over uit mijn vrouw en ik zouden die camper kopen! We liepen naar Lex toe en vroegen of hij nog niet verkocht was en gelukkig nog niet. We zeiden dat we de hymer wilden kopen en Lex was  enthousiast en ging meteen koffie voor ons zetten. De volgende ochtend stapten we  in de auto en kwamen de hymer ophalen. We zijn net terug van een vakantie in Oostenrijk,en hebben een fantastische tijd gehad en ook heel veel plezier van de camper. Bedankt Lex!!!!! We komen nog wel een keer koffie drinken!
Velthorst Velthorst heeft geschreven op 10 februari 2010 om 17:56:
September 2008 hebben we voor het eerst een camper gekocht bij Lebo,was niet de duurste maar we moesten dit ook eerst uitproberen. Nu in 2010 zijn we weer naar Meerkerk gereden voor toch wel een iets duurdere, dat houd in dat je er goed word behandeld, anders ga je niet terug. We moesten nog een keertje terug voor wat kleine dingetjes, maar dat is naar ieders tevredenheid prima opgelost. Waarschijnlijk gaan we voor onze derde camper weer naar Lebo in Meerkerk. Lex je weet je hebt ons nu een super camper verkocht en zal het iets langer duren dan twee jaar. Dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Groeten van Dikkie en Gerda Velthorst uit die mooie Achterhoek
Gerrit de Weerd Gerrit de Weerd heeft geschreven op 10 februari 2010 om 10:17:
Na lang zoeken kwamen we bij Lebo terecht en vonden een camper die bij ons paste. We zijn er 6 weken mee weg geweest en de kleine mankementjes die boven water kwamen zijn geheel kostenloos verholpen. We zijn blij dat we LEBO ontdekt hebben en raden dit bedrijf bij iedereen aan!
Kortlevers Kortlevers heeft geschreven op 3 februari 2010 om 13:15:
Via internet bij Lebo Meerkerk gekomen,Lex liet ons de camper zien die wij in gedachten hadden. Wij kregen een goede uitleg en een eerlijk antwoort op al onze vragen. Het werd een Hymer maar wij wilden er graag een fietsenrek achterop hebben en vroegen dit Lex. G��n probleem, en hij liet het er gratis  op zetten.De service is de beste reclame voor een bedijf en d�t vind men  bij LEBO MEERKERK en d�t vertellen wij door LexHeel erg  bedankt.Gr. Wim en Lenie.
Jan Verkiel Jan Verkiel heeft geschreven op 24 januari 2010 om 19:34:
Tot mijn 73ste zijn mijn vrouw en ik fervente tentkampeerders geweest. Toen kocht ik, eind 2006 een 1989er Fiat Ducato/Knaus campertje zonder stuurbekrachtiging of Turbo om eens grondig uit te proberen hoe ons dat zou bevallen. Dat kun je niet uitproberen door zo�n ding een paar keer per jaar een weekje te huren. We zijn met dat campertje in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Denemarken en Zweden geweest en werden dolenthousiast. Wel een heel andere manier van kamperen dan met een tent. Veel minder kilometers maken dan met tent en auto. Alleen, dat ding was bijna geen heuvel op te branden. 72 Pk op ruim  3 Ton was echt te weinig. Zoeken op Marktplaats naar iets beters. Allerlei camperzaken afgelopen. Wat een prijzen!! Ja, Lebo die kwam wel gunstig uit de verf op Marktplaats. Leuk assortiment, niet van die krankzinnige prijzen. Ze bleken daar een vlot lopende omzet te hebben, zo aan de foto�s  met verkocht er door heen te zien. Dat is ook een goed teken. Bij de garage in mijn dorp, die de APK altijd voor me uitvoerde sprak ik een vrouw, die met hetzelfde euvel had gekampt. Ja, ze was bij Lebo in Meerkerk geweldig geslaagd. Prettig geholpen. Geweldige service. Leuke inruil gehad. Dat klonk ons goed in de oren, dus half december 2009 zijn wij naar Meerkerk gegaan en daar vonden we een leuk geprijsde Ci Cipro 2,8idTD 122 Pk van 2000, waar mijn vrouw subiet verliefd op werd. Mijn oude Knaus werd ingenomen voor een lagere prijs dan ik verwacht had. Ja, je bent altijd geneigd dingen waar je hard aan gewerkt hebt en een beetje binding mee hebt gekregen wat te overschatten. Maar een goed zakelijk gesprek met Lex maakte mij duidelijk, dat ik eigenlijk veel te veel voor dat ding had betaald. Wij hebben er t�ch 3 jaar mee rond gereden, dus daar mag je ook wel wat geld aan afschrijving voor kwijt zijn. En leergeld is altijd duur, moet je maar rekenen.Op 22 januari hebben we onze Cipro afgehaald. Er zijn een achteruitrijcamera en gratis(!) een derde remlicht , een mooi nieuw fietsenrek en een nieuwe Omnistor luifel opgemonteerd, want die waren er niet bij. Er zijn allerlei kleine euveltjes zonder problemen of extra kosten verholpen. Inderdaad, net wat mijn dorpsgenote vertelde een perfecte service. Ook heb ik er een LPG-tank in laten zetten i.p.v. een gewone propaan gasfles. Heel nuttig. Verdient zichzelf terug. Wij hebben afgesproken de camper bij Lebo in de service te houden. De garage (Jaspers) hanteert gunstige prijzen. Of we nog lang plezier van de Cipro zullen hebben valt op mijn leeftijd niet met zekerheid te zeggen. We hebben wel afgesproken dat Lex mijn Cipro weer in verkoop zal nemen als mij wat overkomt en dat vind ik ook een hele geruststelling. Mijn vrouw rijdt er niet zelf mee. Zoekt u ook een leuke camper? Kijk ook z�ker eens bij Lebo in Meerkerk. Echt de moeite waard. Jan Verkiel.
ANS Sanders ANS Sanders heeft geschreven op 22 januari 2010 om 20:22:
Wat een goede berichten zeg. Ik heb hen gevonden op internet en ben ook van plan daar een afspraak  te maken, hopelijk verkopen ze aan me ook een camper- Gr Ans (60 jaar)
Nieuwendijk Nieuwendijk heeft geschreven op 6 januari 2010 om 21:45:
Nieuwsgierig geworden naar jullie bedrijf naar aanleiding van de voorraad campers welke jullie te koop hebben staan reden we naar Meerkerk. Op het 1e gezicht een leuk bedrijf maar met alle reactie's in dit gastenboek in mijn achterhoofd heb ik t�ch wel een aantal positief bedoelde tips voor jullie..... Ondanks de vriendelijke uitleg van jullie en het feit dat wij ons voor elke vraag bij jullie mochten melden lijkt het mij beter om op elke camper een prijskaart met de desbetreffende gegevens te plaatsen in tegenstelling tot de lijst met alle campers welke men nu uitgereikt krijgt na binnenkomst. Zouden jullie niet bij de advertentie's de maten van de campers kunnen plaatsen zodat men direkt kan zien of deze maat overeenkomt met de maat welke gezocht word? Voor de rest heeft mijn bezoek aan jullie bij mij een zeer goed gevoel achtergelaten en ondanks dat de camper waar ik naar kwam kijken helaas al verkocht was( CI Cipro ) heb ik niet het idee dat we voor niets zijn geweest en zal ik jullie site zeker vaker bezoeken en indien er weer iets van onze gading bij staat komen we zeker weer langs. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Herman
Nelleke Nelleke heeft geschreven op 4 januari 2010 om 16:30:
Zoek je een camper? Ga dan naar LEBO Dat bedrijf is ZO. Vriendelijk wordt je te woord gestaan en je kunt vrij kijken en je gang gaan. Op al je vragen komt een goed antwoord en dat is zo als het hoort. Koffie,thee en koek staan voor je klaar en verder is er geen ge maar. Kortom een bedrijf naar m'n hart,welaan een camper kopen? altijd naar Lebo gaan Nelleke
Jan Wienen Jan Wienen heeft geschreven op 14 december 2009 om 15:46:
Wij waren op zoek naar een camper in het jaar 2007. Op internet gezocht en kwamen terecht op de site Auto Lebo te Meerkerk. Er stonden een aantal mooie campers te koop voor weinig geld. Onze ogen vielen op een Hymer. Onze centjes geteld aardig in de buurt van het aankoopbedrag. De telefoon gepakt op zondag het 06 nummer aangetikt en contact. Het antwoord was zeg, als jullie zin hebben om naar deze camper te komen kijken dan rij ik ook naar de zaak. Wat een service. En deze service bestaat nog steeds. Koffie en dikke plakken cake in overvloed. Lex je bent fantastisch. Voor mij geldt als slogan : OP ALLE WEGEN KOMT MEN CAMPERS VAN LEBO TEGEN. Groetjes Lex.
Sonja Rakk� Sonja Rakk� heeft geschreven op 9 december 2009 om 00:13:
Wij zijn zeer tevreden over de firma Lebo en inderdaad Lex houd zich altijd aan zijn afspraken Groetjes Lex en tot ziens
Toine Toine heeft geschreven op 1 december 2009 om 11:56:
Wij zijn bij Lebo uitstekend geslaagd. We hebben onze oude camper kunnen inruilen en de nieuwe camper die we daar kochten bevalt uitstekend. Lex houdt zich aan zijn afspraken en bij contacten een half jaar later is zijn service nog uitstekend.
Th. Kuiper Th. Kuiper heeft geschreven op 23 november 2009 om 19:37:
Hallo hier zijn we eindelijk.... We zijn erg blij met onze camper welke wij bij jullie hebben gekocht.  Het enige nadeel is dat we er jammer genoeg nu niet op uit kunnen vanwege het slechte weer, maar zodra het kan gaan we....Ik ben nu nog bezig met de gordijnen en mijn echtgenoot met het indelen van de garage.Alsnog bedankt en Groetjes
Thea & Kees uit Vijfhuizen Thea & Kees uit Vijfhuizen heeft geschreven op 14 november 2009 om 21:55:
Wij waren al een hele tijd aan het zoeken naar een andere camper en slaagde maar niet.Wij kochten toen een Camper/Caravan blad en zagen een Blauwe Dethleffs GlobeBus bij Lebo in Meerkerk. Wij dachten misschien dit is wat voor ons.   Maandag 26-10 jl. zijn wij met onze camper naar Lebo in Meerkerk gegaan.   Wij kwamen daar binnen en kregen meteen een lijst met alle campers die te koop waren.   Wij hebben uren gekeken camper in en camper uit.  Niemand die ons stoorde of achter ons aan liep.  Alleen als wij wat wilde weten kregen wij antwoord en dan gingen zei weer weg .   Dit is heerlijk.    Er werd ons wel steeds koffie of thee aangeboden.   Na heel veel overleg hebben wij uiteindelijk toch de Dethleffs Globebus gekocht.  Er moest alleen nog het een en ander aan gedaan worden voordat hij afgeleverd zou worden.   Toen wij na twee weken de camper kwamen halen zagen wij dat er geen radio in zat.  Wij hadden daar niet naar gekeken toen wij hem kochten.  Geen nood zei Lex.  Hij pakte een radio uit de kast en monteerde die (terwijl wij even moesten wachten) er GRATIS voor ons in.  Probleem opgelost.   Als dat geen service is dan weten wij het niet meer.  Mensen ga allemaal eerst kijken bij Lebo in Meerkerk.Want daar krijg je geen spijt van.  Thea en Kees uit Vijfhuizen  
Hoppenbrouwers Hoppenbrouwers heeft geschreven op 7 november 2009 om 14:54:
Toen wij na lang zoeken op het web naar een andere camper op de website van Lebo campers terechtkwamen hebben wij besloten om daar eens een bezoekje te brengen. Onze camper konden wij daar tegen een zeer goede prijs inruilen. Over de camper die we gekocht hebben niks dan lof, ook de service is van uitstekende kwaliteit. Het zeer vriendelijke ontvangst wat wij kregen was ook een zogenoemde " trek over de streep". Al met al is dit onze conclusie en als we dit moeten omzetten in een punt, dan geven wij een dikke 10.
Fred van Haarlem Fred van Haarlem heeft geschreven op 26 oktober 2009 om 08:47:
Begin dit jaar waren wij op zoek naar een camper en kwamen we bij de firma Lebo in Meerkerk uit. Na een aantal campers te hebben bekeken en de nodige kopjes koffie vonden we wat we zochten en zijn tot koop over te gaan. Een paar dingen waren niet zoals wij wensten en werden probleemloos door de Firma Lebo in orde gemaakt. Wij zijn met de camper 3 weken op vakantie geweest in Oostenrijk. Tijdens deze vakantie bleek de camper, waar verder niets mee aan de hand was, toch een beetje te groot. Wij zijn weer bij Lex en zijn medewerkers langsgegaan en konden de camper zonder problemen weer inruilen voor een iets kleinere. Ook hier waren een paar kleine dingen die zonder probleem werden opgelost. Met deze camper zijn wij weg geweest naar Zuid Frankrijk, en tijdens deze reis kwamen er een paar dingen tevoorschijn. Bij terugkomst langs de firma Lebo afgegaan en terstond werd een afspraak gemaakt bij de garage waar alles werd gerepareerd en opgelost . Ook nu was de ontvangst hartelijk en stond de koffie klaar. Uit dit bovenstaande blijkt dat dit bedrijf minstens dezelfde service geeft als een Bovag erkend bedrijf , dus waarom altijd naar een Bovag bedrijf ? Als wij weer aan een andere camper toe zijn is onze eerste keus toch zeker bij de firma Lebo in Meerkerk, welke wij, bij iedereen die overweegt om een camper aan te schaffen, van harte aanbevelen om toch eens te gaan kijken.    Fred en Ria van Haarlem
Gerard Beukers Gerard Beukers heeft geschreven op 28 september 2009 om 19:32:
Na overal te zijn geweest en heel wat hebben afgezocht ,vonden we onze Camper bij de Firma Lebo in Meerkerk. Hoewel de Detleffs qua indeling niet helemaal naar onze zin was, met maar 1 draaistoel, werd deze door Lex voorzien van 2X draaistoelen en werd z�lfs een hele bank proffesioneel verwijderd. Tevens moest hierdoor de gehele watertank worden verplaatst en aangepast worden. Al deze werkzaamheden werden GRATIS uitgevoerd. Hoezo service??   Lex bedankt!!   
Jos Jos heeft geschreven op 17 juli 2009 om 15:22:
M'n partner en ik (Jos) waren op zoek naar een wat ruimere camper tot ik op marktplaats een aan onze wensen passende tegen kwamen bij lebo.Na contact met Lex zijn we gaan kijken en waren gelijk verkocht, er moest echter wel het e.e.a. aan gebeuren wat Lex ook toezegde en na enig geduld (Leveringsproblemen van onderdelen bij Hymer )is alles keurig voor mekaar. Lex n�gmaals Hartelijk dank... Toppie!!
Cees Cees heeft geschreven op 14 juli 2009 om 21:35:
Na lang zoeken staat onze gewenste camper bij LEBO Meerkerk. Na een hartelijk ontvangst, een snelle beslissing tot aankoop.Een paar probleempjes die later tevoorschijn kwamen zijn naar alle tevredenheid opgelost. We zijn nu 3 weken op vakantie geweest en hebben bijzonder genoten van onze nieuwe aanwinst.De persoonlijke aandacht en sfeer gaf ons een goed gevoel. Dus voor een nieuwe camper is LEBO Meerkerk het juiste adres. Cees & Leny
Harry Telnekes Harry Telnekes heeft geschreven op 24 juni 2009 om 21:27:
Lex, Fijn dat ik vandaag meteen langs kon komen. Na wat meten bleek de huishoud accu echt helemaal dood. Daarbij werd meteen het zonnepaneel nagekeken en moest er een nieuwe accu geplaatst worden. Dit zonder mijn beurs te hoeven openen. Zo blijkt: een man een man, een woord een woord. Ook al is de camper al 7 maanden in mijn bezit. Ik kan weer lekker weg van het weekend. De rest wat ik gedaan wil hebben doen we wel met de APK. Nog een tip voor je lex: vermeld ook je gewone telefoon nummer en niet alleen je 06. Bedank en tot ziens. Harry
Jan en Nellie Jan en Nellie heeft geschreven op 21 juni 2009 om 13:14:
In maart 2008 hebben we onze eerste camper gekocht, bij LEBO. Na een probleempje tijdens ons eerste weekend weg hebben we alleen maar veel plezier gehad van ons campertje. We zijn nu net terug van een rondreis door Umbri� en San Marino, onze eerste groepsreis. Lees er alles over (en onze andere tripjes) op onze website. groetjes Lex, Jan en Nellie uit Zoetermeer. : http://www.camperavonturen.tk
Leo Leo heeft geschreven op 16 juni 2009 om 18:59:
3 jaar geleden onze eerste camper gekocht bij LEBO.Was goed en in gebruik wel fijn maar vonden we hem te klein.Ingeruild voor een groter model met alles erop en aan.Deze stond ons meteen aan. Pas een service beurt en APK laten doen. En stond hij hierna gewassen weer klaar.Een prima adres met persoonlijk contact met Lex. En geen verkopers in strak pak.Voor een betaalbare camper van een goed merk.... MEERKERK. Goed advies, service en onderhoud.We zijn zeer tevreden over LEBO campers.O ja ook lekkere koffie.Johanna(72) leo (74) LEX een dikke 10.
Orval Orval heeft geschreven op 10 juni 2009 om 13:13:
Op zoek naar een andere camper kwamen we bij de firma Lebo in Meerkerk uit. Daar vonden we wat we zochten en besloten tot koop over te gaan. Er bleken een aantal dingen niet helemaal in orde te zijn aan de gekochte camper. Er werd meteen een afspraak gemaakt en alles werd probleemloos door de Firma Lebo in orde gemaakt. We gingen op reis en ook hier ging er wat mis. Weer meteen gebeld en bij thuiskomst werd ook dit ongemak weer gratis en zonder enkel probleem verholpen. We zijn ZEER DANKBAAR voor de verkregen goede sevice en het fijne contact onder elkaar en adviseren daarom ook iedereen die op zoek is naar een camper beslist eens bij Lebo te gaan kijken.