Wij willen graag uw reactie horen naar aanleiding van uw aankoop en/of een bezoek bij ons op de zaak en/of website zodat wij van u weten of wij op de juiste manier werken of dat er juist op bepaalde punten verbeterd zou kunnen worden. Ook staan we altijd open voor leuke Tips en/of ideen.

U kunt desgewenst een bericht plaatsen via het onderstaande formulier.

Naam
*
E-mail
*
Website
* Verplicht

1 | 2

Fred/ Annelies Ligtenberg Schreef op 11-02-2011 13:33 het volgende:
Via een collega zijn wij bij LEBO terechtgekomen. Een gouden tip zo bleek.
Weken achtereen zijn wij gaan kijken of er iets van onze gading bij stond en iedere keer weer werden we met open armen ontvangen.
Toen we eindelijk onze keuze hadden gemaakt vielen wij van de ene in de andere verbazing.
Lex, gewapend met pen en papier vroeg ons of we nog wat aanpassingen wilde, noteerde gelijk wat hijzelf niet in orde vond en zorgde ervoor dat alles in no time, pico bello in orde kwam. Ook na diverse ritten konden wij met eventuele opmerkingen bij hem terecht.
Lex, jij bent een van de weinige mensen die nog respect voor de klant heeft, wat er voor gezorgd heeft dat je ons in ieder geval tot je vaste klantenkring kan rekenen. We wensen jou en natuurlijk ook Margreet, voor de toekomst veel geluk toe.
Cees en Mia Schreef op 08-02-2011 15:25 het volgende:

Vorige week onze camper na 1 jaar ingeruild  voor een grotere camper bij Lex. De Rimor was een prima karretje maar nu een Hobby gekocht wij hopen dat wij er net zoveel plezier aan beleven van hebben als onze eerste, met veel dank aan Lex voor de goede service!

Bij Lex staat altijd de koffie klaar en niks is hem teveel en trouwens ook Margreet niet te vergeten

Groetjes kees en mia ..doei
Kortlevers Schreef op 06-02-2011 20:33 het volgende:

Wij hebben onze hymer nu 1jaar,dus er moest APK gekeurd worden.

Er bleek bij onze plaatselijke garage een klein mankement gevonden te zijn wat vastgezet diende te worden voor hij goedgekeurd werd.

Opgebeld naar Lebo, omdat onze dorpsgarage er 100,= voor wilde hebben.... en werd door Lex gelijk een afspraak gemaakt met hun garage.

De volgende dag konden wij gelijk al komen en werd snel gemaakt.

Wij wachten een uurtje met een goede kop koffie.

Er waren geen kosten aan verbonden,Lex nam die voor zijn rekening.

Ook de garage wordt bedankt voor de snelle reparatie,onze APK-keuring was toen snel gebeurd.

Wij weten nu dat Lex zich aan zijn woord houdt om zijn klanten tevreden te stellen.

Bedankt Lex en de mooie garage die pas geopend was ook bedankt!

Service is er bij Lebo zeker hoor!

Groeten

Leny en Wim uit Uithoorn
Kees Schreef op 31-12-2010 12:34 het volgende:
We waren het niet van plan, tenminste nog niet, om onze ouwe trouwe Hymer in te ruilen voor een nieuwere luxere Flair.
Maar nadat we bij Lebo waren geweest en dat als heel prettig hadden ervaren, hebben we toch besloten om de Flair te kopen.
We hebben er zeker geen spijt van, want Lex zorgde ervoor dat de wagen helemaal naar ons zin werd gemaakt en dat alles piek fijn in orde was toen we er 2 weken mee weg gingen om alles uit te proberen.
De service is super en houdt zeker niet op bij de voordeur als er eenmaal betaald is.
Ons idee Lebo is een aanrader.
Sjaak en Annemiek van den Ham Schreef op 23-12-2010 11:37 het volgende:
Vorig jaar december hebben wij onze Dethleffs camper gekocht bij Lex. Na deze 1 jaar gebruikt te hebben kwamen we toch nog een paar dingen tegen die ons niet bevielen. Bij Lebo is dat geen enkel probleem. Alles wordt zonder extra kosten gewoon gemaakt en/of aangepast. Het is daarnaast gewoon altijd gezellig om even bij Lex langs te gaan en een kop koffie te drinken.Laas en Anja Schreef op 05-12-2010 21:59 het volgende:

Op onze speurtocht naar een goede en voor ons geschikte camper kwamen ook wij bij Lebo in Meerkerk terecht.

Zodra we daar binnenkwamen kregen we meteen een goed en vertrouwd gevoel. En we vonden ook meteen nog eens de door ons gezochte camper!

Lebo geeft standaard geen garantie voor de scherpe vraag-prijzen welke zij hanteren, vertelde Lex.

Haha!   Maar wel een SUPER-GOEIE SERVICE!

Nog nooit zoiets meegemaakt: kleine mankementjes - ( niet vreemd bij een tweedehands camper )- die we op onze eerste reis naar Portugal tegenkwamen, werden toch na terugkeer DIREKT en GRATIS verholpen.

Met natuurlijk een lekkere bak koffie en jouw gezelligheid.

Lex, bij het programma Radar regent het van de klachten over verschillende camper-bedrijven ( gelukkig niet over jou) , maar wij gaan jou opgeven voor de WARME DOUCHE!

Petje af!

Hartelijke campergroeten van Laas en Anja.
Johan en Corry Hofstetter Schreef op 11-11-2010 15:00 het volgende:

Na heel wat zoeken op internet kwamen we bij Lebo campers terecht in Meerkerk en daar vonden we onze ideale camper.

We werden prettig ontvangen met cake en koffie.

De afspraken kwam men naderhand keurig na want het was toen een hele drukke tijd bij Lebo en de buitenkant werd in Oktober alsng schoongemaakt en in de was gezet. Hij was als nieuw toen we hem kwamen ophalen en het was zelfs gratis zelfs nog na al die maanden want : Beloofd was Beloofd!

Ook het wegbrengen naar het Trein-station Arkel was geen enkel probleem.

Har telijk bedankt Lex en medewerkers!

Groetjes Johan en Corry.
Frank & Chanita Schreef op 09-11-2010 15:45 het volgende:
Hallo,
Hierbij een bedankje voor al jullie goede zorgen en Service in de 9 maanden dat wij nu de Camper in ons bezit hebben.

Zoals jullie weten gebruiken wij de Camper in de tijd dat wij niet in Thailand verblijven.

Wij verkopen in Thailand zelf motorfietsen en weten dus dat Service het allerbelangrijkste is wat een ondernemer kan geven!

Super!
Succes met de verkoop en tot de volgende keer!

Groetjes,
Frank & ChanitaHenk en Hannie Schreef op 08-11-2010 19:55 het volgende:
Hoi Lex, We willen je even laten weten dat we heel tevreden zijn met onze camper Frankia Bavaria,omdat we hem snel wilde hebben voor de vacantie waren er nog wat kleinigheidjes aan,maar even een belletje naar Lex en alles komt in orde. We kunnen niet anders zeggen dan toppie. Dus we zullen dan ook iedereen adviseren om bij Lebo langs te gaan,de koffie staat in ieder geval altijd klaar. Bedankt voor de goede service Groetjes Henk en Hannie uit OijenJohn van Wijk Schreef op 14-09-2010 11:35 het volgende:
Een reactie mbt het bericht van Ruud Eringaard 21-07
De inruil zou dermate laag zijn dat de bedoelde service een sigaar uit eigen doos zou zijn.
Ten eerste, indien je bij een camperdealer koopt, krijg je wellicht een wereldprijs voor je camper, maar je betaald ook de jackpot als je een gebruikte terugkoopt.
Ten tweede, de dealer zal je hoogstwaarschijnlijk zoals gebruikelijk is, drie of zes maanden garantie geven, kom je na deze garantieperiode, dan gaat het je euries kosten.
En dat is nou het verschil bij Lebo, Lebo geeft service, ik kreeg 7 maanden na aankoop te maken met een reparatie, waarvan de rekening best wel stevig was.
En nu komt het, de koffie was warm bij Lebo, en ook zijn service, het kostte mij niets.
Lebo ( Lex ) heeft graag dat zijn klanten tevreden zijn, en bij hem terugkomen, dat noem ik nou service, hartverwarmend.
Bedankt Lex.

Een meer dan tevreden klant.Janny & Henk Schreef op 17-08-2010 19:15 het volgende:
Vorig jaar oktober hebben wij onze camper gekocht bij Lex en nu eindelijk pas een reactie onzerzijds. We kwamen vorig jaar alleen maar "kijken" en gingen weg met een camper. Direct een weekje weg om het uit te proberen en toen bleek de huishoudaccu niet goed op te laden. Terug in Nederland langs Lex en geen probleem, nieuwe accu. In het voorjaar weer drie weken weggeweest en deze zomer onze eerste echte lange rit naar de NoordKaap. We waren op de een of andere manier onze tankdop van de watertank kwijt en we kwamen toch langs Meerkerk dus even langs Lex. Geen probleem hij toverde gewoon een andere te voorschijn en wenste ons een fijne vakantie!! En die hebben we gehad, zonder problemen. Wij genieten van onze Dethleffs en de service van Lex.Lia en Wim Colijn Schreef op 23-07-2010 21:29 het volgende:
Na 30 jaar kamperen met de tent gingen we dit jaar over op een camper....gekocht bij LEBO. Drie weken geleden gingen we dan op weg naar Frankrijk voor onze eerste campervakantie. Diep in Frankrijk bleek onze camper problemen te hebben; lekkage aan het dak rondom het ventilatierooster. Dat werd dus slapen met teiltjes, bekertjes en badlakens op onze buiken.....nachten van heimwee naar onze trouwe tent, die ons op dat gebied nooit in de steek had gelaten. Gelukkig staat LEBO garant voor de reperatie en hopen we onze volgende vakantie iets relaxer te kunnen pitten.
Voor de rest bevalt onze camper prima en voelt het goed dat we als 'camperleken' altijd weer kunnen terugvallen op LE(lex)BO
Wim en Lia ColijnRuud Eringaard Schreef op 21-07-2010 18:14 het volgende:
Beste Lex, Ik had bij U een camper willen kopen van ongeveer 30000 euro, mits ik een hele goede inruilprijs voor mijn camper zou krijgen. De inruilprijs was mijns inziens echter zo laag, dat ik vermoed dat de Goede service die U verleend, door de mensen zelf word betaald. Groeten ruud.Luc en Jannie Schreef op 01-07-2010 21:39 het volgende:
In november, na de nodige kopjes koffie, een camper gekocht bij Lebo. Lekker een weekendje weg nog voor de winter en daarna braaf de tips van Lex opgevolgd wat betreft de watertanks.

Toen we na de winter weer gingen rijden, kwam er nergens water uit de leidingen! Lex is wel 2 uur bezig geweest om te kijken hoe dit kon. Helemaal gratis! En weer met koffie.

In mei bleek de koelkast kapot, maar ja, u weet hoe dat gaat, dat komt nog wel een keer. Tot we 4 dagen voor de vakantie ineens aan de koelkast dachten. We gingen dinsdag middag naar Lex, kregen meteen weer koffie, terwijl hij even ging bellen. Een half uur later werd de camper opgehaald en de volgende dag konden we hem weer halen. Het was gratis. Service, zei Lex. 2 kilometer van Lebo vandaan werd de spiegel eraf gereden! Weer terug naar Meerkerk. En weer koffie. Een nieuwe spiegel voor vrijdag was niet meer te doen, maar Lex had wel een idee. Een spiegel van een camper die hij nog had staan werd erafgehaald en op onze camper gemonteerd. En weer gratis.

Langzaamaan beginnen we toch te twijfelen, zou Lex dit allemaal speciaal regelen om te laten zien hoe goed zijn service is....?
Nou Lex, dan mag je nu wel stoppen, want we weten het nu, je service is super. En maak je geen zorgen, wij maken wel reclame voor je!!

Luc en JannieLeopold Schreef op 24-05-2010 16:39 het volgende:

Wij zijn erg blij met onze nieuwe camper welke we bij jullie gekocht hebben en zijn gelijk zijn er mee weg gegaan en hebben er erg genoten ...

En de service is (tot nu toe) erg goed.

De werking van de camper werdt ons goed uitgelegd en de aflevering was prima. We zijn nu ook camper fan en hopen dat nog op dat heel lang te mogen zijn.

Fam. Leopold
Cor en Mia van Maaren Schreef op 18-05-2010 21:09 het volgende:
In 2009 hebben we besloten om onze caravan te gaan vervangen door een camper.
Via internet kwamen we bij Lebo terecht.
We hadden al veel rondgekeken en wisten wat we wilden. De MC Louis Lagan voldeed aan onze wensen.
Lex en zijn medewerkers kwamen ons vertrouwd over
en de koffie was lekker.
Alle afspraken zijn goed nagekomen en ook na 5 maanden staat Lex nog steeds voor ons klaar om gratis service te verlenen.
Een bezoek aan Lebo Campers is aan te bevelen.Kees Flipse Schreef op 12-05-2010 20:56 het volgende:

Na lang wikken en wegen en rekenen tot welke prijs we een camper konden kopen en heel veel zoeken op internet een bezoek gebracht aan Lebo Campers in Meerkerk.

Vriendelijke ontvangst met koffie en koek.

Daar onze camper gevonden en de doorslag gaf ook het feit dat hij als een van de weinigen wl onze auto en caravan in wilde ruilen op een door ons uitgezochte camper.

Nu al een paar keer er mee op stap geweest.

Lebo is dan wel geen lid van de Bovag, maar wat Lex beloofd is hij allemaal nagekomen en in goed overleg zijn de probleempjes die er waren snel opgelost. Alle lof voor dit bedrijf en ga zo door.

Wij wensen jullie veel succes in de toekomst!

Kees en Rien
Briesjes Schreef op 12-05-2010 15:52 het volgende:

Hallooooo!! Daar zijn we weer we hebben nog steeds veel plezier van de Hymer.

Bedankt Lex we wouden nog even de groetjes doen.
Kees en Mia de Winter Schreef op 07-05-2010 18:25 het volgende:

Hallo beste mensen, wij hebben een camper gekocht bij Lex en een caravan ingruild er stond een advertentie camper te koop z.g.a.n.

Ik dacht dat kan niet ( hij is 12 jaar oud), maar ik in de auto en rijden zaterdag's om 3 uur gaan kijken en ja hoor ik zeg tegen Mia ( mijn vrouw) daar staat hij en het was hem.

Echt nog ook keurig ding en gekocht, ander weekend er vandoor naar Nieuw -Bergen (keurige plaats) toen naar Kleve Duitsland (ook keurige camperplaats) Tot nog toe geen een gebrek tegen gekomen rijd goed.

15 mei gaan we naar Giethoorn nog een keer proefdraaien en daar na door, zit in de VUT dus hoef ik niet gelijk naar huis.

De collega's van Lex zijn ook heel aardig hoor, zij doen alles om het je zo goed mogelijk naar je zin te maken.

Veel geluk Lex en als we een andere kopen als de boot verkocht is komen wij zeker weer terug!

Groetjes Kees en Mia de Winter

Etten-leur
Fam. Hector Schreef op 04-05-2010 21:08 het volgende:

Afgelopen zomer besloten we na een paar jaar te hebben gecampeerd met een caravan om eens naar een camper uit te kijken.

Nadat we ons hadden georienterd op de indeling kwamen we via internet bij Lebo Campers in Meerkerk uit. Toch maar eens een kijkje nemen en daar zagen we precies de camper staan die we wilden, echter de voorruit was stuk dus dat was wel een beetje een domper.

Maar na een gesprekje met Lex bleek al gauw dat alle mankementen die er waren zouden worden verholpen; de camper zou pico-bello worden afgeleverd. Omdat het bijna herfstvakantie was en we dan toch nog graag een weekje weg wilden heeft Lex ervoor gezorgd dat alles op tijd klaar was, inclusief een onderhoudsbeurt.

Op de dag van ophalen kregen we te horen dat de Sattaliet-antenne nog niet werkte maar dat we hiervoor na de vakantie terug konden komen. Zo gezegd zo gedaan,alles prima verholpen.

In december gingen we voor het eerst op een camperplaats staan, Dusseldorf, wat blijkt allebei de accu's helemaal leeg. Op de terugweg naar huis  Lex gebeld; geen probleem, hij stuurde ons naar Garage Jaspers om de accu's GEHEEL KOSTELOOS te laten vervangen.

Afgelopen week vertrokken naar Apeldoorn, omdat het weer zo slecht was toch maar naar een camping gegaan; zaterdag avond: alarm, de accu's waren leeg; maar we stonden aan 230v dus dat zou wel goed komen. Helaas op maandagmorgen nog geen 12V; het display bleef helemaal uit. Lex gebeld en we konden direkt met de camper bij de garage langs gaan om te laten nakijken.

Gisteren de camper weggebracht en vandaag konden we hem alweer ophalen; wederom KOSTELOOS. Zojuist de camper weer ingeladen en morgen gaan we nog een paar dagen in Nederland op pad en zaterdag het echte werk, naar Engeland voor een week.

Zo ondertussen hebben we de camper iets meer dan een 1/2 jaar en  als er iets was was de service PERFECT zowel van Lebo als van Garage Jaspers. Mocht je dus een camper willen aanschaffen ga dan zeker naar Lebo Campers een betere service kun je je niet wensen.
Botden Schreef op 03-05-2010 13:21 het volgende:
Na 22 jaar met een caravan gekampeerd te hebben zijn we overgestapt op een camper.
Na het bezoeken van verschillende camper bedrijven, kwamen we via internet terecht bij Lebo campers.
We zochten een 4 persoons camper redelijk jong en voor een acceptabele prijs.
Hier vonden wat wij zochten een knaus-sunliner-605 van bouwjaar 2004.
Einde febr.konden we hem na een APK keuring en het herstellen van enkele kleine gebreken en het opbouwen van een luifel ophalen, met de afspraak dat als er iets onvoorzien voor de dag zou komen we terug konden komen en dit gratis gemaakt zou worden .

Dit is ook werkelijk zo gebeurd ,we hebben nog enkele kleine probleempjes gehad maar Lex heeft alles keurig laten repareren bij Bovag Garage Jaspers en ook zei hebben bij ons ook een goede indruk achtergelaten.

We hopen de komende jaren veel plezier van onze Knaus te hebben.
Lex veel succes met je bedrijf,en voor de twijfelaars Lex is een man die de beloftes na komt.

Piet en Nelly Botden uit VredepeelTon Penders Schreef op 30-04-2010 00:04 het volgende:
Beste Lex,
Even onze ervaringen delen met mogelijk andere geinteresseerden.
In 2008 onze eerste camper gekocht bij LEBO, een oudere wagen om uit te testen wat onze echte wensen in het gebruik zouden zijn.
Wagen afgeleverd met APK en na eerste gebruik wat kleine correcties die zonder probleem werden hersteld.
Ik ben zelf 30 jaar retailer geweest, daarom ook kritisch naar leveranciers, bij Lebo voel ik mij altijd gekoesterde klant.
Na enkele bezoeken voor een nieuwere wagen naar onze wensen konden wij het helaas niet eens worden, aldus een Chausson in het oosten van het land gekocht
Na overwinteren had ik problemen met de watervoorziening, toch in de buurt van LEBO bij Lex
om advies wezen vragen.
Na de gebruikelijke koffie spoorde Lex het probleem op , een kapotgevroren waterfilter
Ik kan hem voor je bestellen, ook al heb je hem bij een ander gekocht, je krijgt hem gewoon van mij KADO.
Dit gebaar en de tijd en aandacht typeert dus LEX
De volgende Camper eerst weer bij LEX kijken'
Ton & Ellen Penders s-Gravenzande
.Dirk en Wilma Schreef op 09-04-2010 09:59 het volgende:
Ook wij zijn erg te spreken over de gang van zaken bij Lebo. Door omstandigheden konden wij onze nieuwe camper niet ophalen en werd deze gewoon bij ons thuis afgeleverd. Ook de kleine gebreken die een gebruikte camper nu eenmaal kan hebben en waar je pas tegen aan loopt tijdens het eerste weekendje weg, worden netjes en zonder problemen opgelost. Al met al zijn wij blij met onze camper en zeker met de keuze om hem bij Lebo te kopen.Veenhuizen/Nijhoff Schreef op 07-03-2010 15:50 het volgende:

De laatste week van 2009 bezochten we Lebo Campers.

Via hun website was ons oog gevallen op een CI Rivira met twee aparte bedden. We zijn ervaren camperaars maar ons Frans bed in de camper beviel niet helemaal.

We mochten rustig rondkijken en als we vragen hadden dan..... Voor ons een heel prettige manier van kijken.

Toen we vragen hadden kregen we antwoorden waar we zeer tevreden over waren. Een week daarop waren we met onze camper terug en sloten een prima deal met Lex. Geen gezeur ... geen poespas... goed handelen.

De derde week van januari hebben we onze nieuwe camper opgehaald. We moesten vanwege de winter eventjes wachten voordat we alles goed konden uitproberen. Maar nu hebben we proefgedraaid...

En het bevalt ons prima.

Ben je van plan om een camper aan te schaffen... onze tip is... ga even langs Lebo.

Ze hebben ruime keuze aan campers.

Komen na wat ze beloven.

Aflvering is uitstekend.
John van Wijk Schreef op 05-03-2010 18:22 het volgende:
Onze eerste camper kochten we op de Camperbeurs in Utrecht, als twee kinderen met onze spaarcentjes in een snoepjeszaak.
Je weet niet waar je naar moet kijken, wat is belangrijk, uitstraling, functionaliteit, we dachten voor beiden gekozen te hebben, maar tijdens de vacantreis bleek toch wel dat we ruimte tekort kwamen.
De beperkte bagageruimte was te weinig, met in het vooruitzicht dat ik binnenkort zou stoppen met werken ben ik heel voorzichtig op marktplaats en andere sites gaan kijken.
Vele malen heb ik op www.lebo.nl gekeken, en zag de z.g.a.n TEC staan met excact de ruimte die wij nodig hadden, een ruime garage.
We zijn gaan kijken, 30 jaar diender in Rotterdam, dan bezit je toch wel enige mensenkennis.
Ook nu had ik het bij het rechte eind, Lex doet wat hij zegt, een service, die je zelfs bij de dealers die zogenaamde garantie geven niet tegenkomt.
Een vertrouwt adres, en niets is teveel.
Lex, heel veel succes.
Truus en George Wolfswinkel Schreef op 01-03-2010 20:58 het volgende:

Beste Lex, Het is al weer een tijd geleden dat we onze camper bij jullie hebben gekocht, maar bij deze toch ook ons verhaal. Sinds 2008 zijn wij aan het camperen. Eerst een goedkopere camper gekocht om uit te proberen. Toen bleek dat we het wel leuk vonden zijn we op zoek gegaan naar een camper die beter bij ons paste. We kwamen , als zovelen , bij LEBO terecht en gelukkig maar! We kwamen binnen lopen en zagen gelijk een mooie Hymer E510 staan. Na wat wikken en wegen hebben we besloten hem te kopen, nadat er een paar dingen aangepast waren ( gordels op de bank,een scooterrek en zijwanden voor de luifel). Onze oude camper konden we inruilen. Twee weken later de camper opgehaald en lekker 2 weken op vakantie. Tijdens deze vakantie kwamen er een paar kleine dingetjes tevoorschijn, maar na een telefoontje met Lex werden die kosteloos verholpen. We genieten nu volop van onze camper. Dus voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare camper en goede service. Stop met zoeken en ga gewoon naar LEBO Meerkerk.

Lex, bedankt. Groetjes Truus en George uit Wijk bij Duurstede
Briesjes Schreef op 28-02-2010 17:25 het volgende:
Wij waren een keer op zoek naar een goede camper het liefst een hymer. We kwamen langs bij Lebo en zagen allerlei mooie campers staan. We liepen de hele garage door en zagen toen een prachtige hymer staan. Het was een camper om van te dromen. We vroegen hoe duur hij was,en hij was nog vrij goedkoop ook.  2 dagen hebben we er over nagedacht om die ochtend nog eens terug te komen. Toen we weer bij Lebo langs kwamen,zagen we die camper weer en waren er helemaal over uit mijn vrouw en ik zouden die camper kopen! We liepen naar Lex toe en vroegen of hij nog niet verkocht was en gelukkig nog niet. We zeiden dat we de hymer wilden kopen en Lex was  enthousiast en ging meteen koffie voor ons zetten. De volgende ochtend stapten we  in de auto en kwamen de hymer ophalen. We zijn net terug van een vakantie in Oostenrijk,en hebben een fantastische tijd gehad en ook heel veel plezier van de camper. Bedankt Lex!!!!! We komen nog wel een keer koffie drinken!Velthorst Schreef op 10-02-2010 17:56 het volgende:
September 2008 hebben we voor het eerst een camper gekocht bij Lebo,was niet de duurste maar we moesten dit ook eerst uitproberen. Nu in 2010 zijn we weer naar Meerkerk gereden voor toch wel een iets duurdere, dat houd in dat je er goed word behandeld, anders ga je niet terug. We moesten nog een keertje terug voor wat kleine dingetjes, maar dat is naar ieders tevredenheid prima opgelost. Waarschijnlijk gaan we voor onze derde camper weer naar Lebo in Meerkerk. Lex je weet je hebt ons nu een super camper verkocht en zal het iets langer duren dan twee jaar. Dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

Groeten van Dikkie en Gerda Velthorst
uit die mooie AchterhoekGerrit de Weerd Schreef op 10-02-2010 10:17 het volgende:
Na lang zoeken kwamen we bij Lebo terecht en vonden een camper die bij ons paste. We zijn er 6 weken mee weg geweest en de kleine mankementjes die boven water kwamen zijn geheel kostenloos verholpen. We zijn blij dat we LEBO ontdekt hebben en raden dit bedrijf bij iedereen aan!Kortlevers Schreef op 03-02-2010 13:15 het volgende:

Via internet bij Lebo Meerkerk gekomen,Lex liet ons de camper zien die wij in gedachten hadden. Wij kregen een goede uitleg en een eerlijk antwoort op al onze vragen. Het werd een Hymer maar wij wilden er graag een fietsenrek achterop hebben en vroegen dit Lex. Gn probleem, en hij liet het er gratis  op zetten.

De service is de beste reclame voor een bedijf en dt vind men  bij LEBO MEERKERK en dt vertellen wij door Lex

Heel erg  bedankt.

Gr. Wim en Lenie.
Jan Verkiel Schreef op 24-01-2010 19:34 het volgende:

Tot mijn 73ste zijn mijn vrouw en ik fervente tentkampeerders geweest. Toen kocht ik, eind 2006 een 1989er Fiat Ducato/Knaus campertje zonder stuurbekrachtiging of Turbo om eens grondig uit te proberen hoe ons dat zou bevallen. Dat kun je niet uitproberen door zon ding een paar keer per jaar een weekje te huren.

We zijn met dat campertje in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Denemarken en Zweden geweest en werden dolenthousiast. Wel een heel andere manier van kamperen dan met een tent. Veel minder kilometers maken dan met tent en auto. Alleen, dat ding was bijna geen heuvel op te branden. 72 Pk op ruim  3 Ton was echt te weinig.

Zoeken op Marktplaats naar iets beters.

Allerlei camperzaken afgelopen. Wat een prijzen!!

Ja, Lebo die kwam wel gunstig uit de verf op Marktplaats. Leuk assortiment, niet van die krankzinnige prijzen. Ze bleken daar een vlot lopende omzet te hebben, zo aan de fotos  met verkocht er door heen te zien. Dat is ook een goed teken.

Bij de garage in mijn dorp, die de APK altijd voor me uitvoerde sprak ik een vrouw, die met hetzelfde euvel had gekampt. Ja, ze was bij Lebo in Meerkerk geweldig geslaagd. Prettig geholpen.

Geweldige service. Leuke inruil gehad. Dat klonk ons goed in de oren, dus half december 2009 zijn wij naar Meerkerk gegaan en daar vonden we een leuk geprijsde Ci Cipro 2,8idTD 122 Pk van 2000, waar mijn vrouw subiet verliefd op werd.

Mijn oude Knaus werd ingenomen voor een lagere prijs dan ik verwacht had. Ja, je bent altijd geneigd dingen waar je hard aan gewerkt hebt en een beetje binding mee hebt gekregen wat te overschatten. Maar een goed zakelijk gesprek met Lex maakte mij duidelijk, dat ik eigenlijk veel te veel voor dat ding had betaald. Wij hebben er tch 3 jaar mee rond gereden, dus daar mag je ook wel wat geld aan afschrijving voor kwijt zijn. En leergeld is altijd duur, moet je maar rekenen.

Op 22 januari hebben we onze Cipro afgehaald.

Er zijn een achteruitrijcamera en gratis(!) een derde remlicht , een mooi nieuw fietsenrek en een nieuwe Omnistor luifel opgemonteerd, want die waren er niet bij. Er zijn allerlei kleine euveltjes zonder problemen of extra kosten verholpen.

Inderdaad, net wat mijn dorpsgenote vertelde een perfecte service. Ook heb ik er een LPG-tank in laten zetten i.p.v. een gewone propaan gasfles. Heel nuttig. Verdient zichzelf terug.

Wij hebben afgesproken de camper bij Lebo in de service te houden. De garage (Jaspers) hanteert gunstige prijzen. Of we nog lang plezier van de Cipro zullen hebben valt op mijn leeftijd niet met zekerheid te zeggen. We hebben wel afgesproken dat Lex mijn Cipro weer in verkoop zal nemen als mij wat overkomt en dat vind ik ook een hele geruststelling.

Mijn vrouw rijdt er niet zelf mee. Zoekt u ook een leuke camper?

Kijk ook zker eens bij Lebo in Meerkerk. Echt de moeite waard.

Jan Verkiel.
ANS Sanders Schreef op 22-01-2010 20:22 het volgende:

Wat een goede berichten zeg. Ik heb hen gevonden op internet en ben ook van plan daar een afspraak  te maken, hopelijk verkopen ze aan me ook een camper- Gr Ans (60 jaar)
Nieuwendijk Schreef op 06-01-2010 21:45 het volgende:
Nieuwsgierig geworden naar jullie bedrijf naar aanleiding van de voorraad campers welke jullie te koop hebben staan reden we naar Meerkerk.

Op het 1e gezicht een leuk bedrijf maar met alle reactie's in dit gastenboek in mijn achterhoofd heb ik tch wel een aantal positief bedoelde tips voor jullie.....

Ondanks de vriendelijke uitleg van jullie en het feit dat wij ons voor elke vraag bij jullie mochten melden lijkt het mij beter om op elke camper een prijskaart met de desbetreffende gegevens te plaatsen in tegenstelling tot de lijst met alle campers welke men nu uitgereikt krijgt na binnenkomst.

Zouden jullie niet bij de advertentie's de maten van de campers kunnen plaatsen zodat men direkt kan zien of deze maat overeenkomt met de maat welke gezocht word?

Voor de rest heeft mijn bezoek aan jullie bij mij een zeer goed gevoel achtergelaten en ondanks dat de camper waar ik naar kwam kijken helaas al verkocht was( CI Cipro ) heb ik niet het idee dat we voor niets zijn geweest en zal ik jullie site zeker vaker bezoeken en indien er weer iets van onze gading bij staat komen we zeker weer langs.

Tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
HermanNelleke Schreef op 04-01-2010 16:30 het volgende:
Zoek je een camper? Ga dan naar LEBO
Dat bedrijf is ZO.
Vriendelijk wordt je te woord gestaan
en je kunt vrij kijken en je gang gaan.
Op al je vragen komt een goed antwoord
en dat is zo als het hoort.
Koffie,thee en koek staan voor je klaar
en verder is er geen ge maar.
Kortom een bedrijf naar m'n hart,welaan
een camper kopen? altijd naar Lebo gaan
NellekeJan Wienen Schreef op 14-12-2009 15:46 het volgende:
Wij waren op zoek naar een camper in het jaar 2007.
Op internet gezocht en kwamen terecht op de site Auto Lebo te Meerkerk. Er stonden een aantal mooie campers te koop voor weinig geld. Onze ogen vielen op een Hymer. Onze centjes geteld aardig in de buurt van het aankoopbedrag. De telefoon gepakt op zondag het 06 nummer aangetikt en contact. Het antwoord was zeg, als jullie zin hebben om naar deze camper te komen kijken dan rij ik ook naar de zaak. Wat een service. En deze service bestaat nog steeds. Koffie en dikke plakken cake in overvloed. Lex je bent fantastisch.
Voor mij geldt als slogan :
OP ALLE WEGEN KOMT MEN CAMPERS VAN LEBO TEGEN.

Groetjes Lex.Sonja Rakk Schreef op 09-12-2009 00:13 het volgende:
Wij zijn zeer tevreden over de firma Lebo
en inderdaad Lex houd zich altijd aan zijn afspraken

Groetjes Lex en tot ziensToine Schreef op 01-12-2009 11:56 het volgende:
Wij zijn bij Lebo uitstekend geslaagd. We hebben onze oude camper kunnen inruilen en de nieuwe camper die we daar kochten bevalt uitstekend. Lex houdt zich aan zijn afspraken en bij contacten een half jaar later is zijn service nog uitstekend.Th. Kuiper Schreef op 23-11-2009 19:37 het volgende:

Hallo hier zijn we eindelijk.... We zijn erg blij met onze camper welke wij bij jullie hebben gekocht.  Het enige nadeel is dat we er jammer genoeg nu niet op uit kunnen vanwege het slechte weer, maar zodra het kan gaan we....Ik ben nu nog bezig met de gordijnen en mijn echtgenoot met het indelen van de garage.

Alsnog bedankt en Groetjes
Thea & Kees uit Vijfhuizen Schreef op 14-11-2009 21:55 het volgende:

Wij waren al een hele tijd aan het zoeken naar een andere camper en slaagde maar niet.

Wij kochten toen een Camper/Caravan blad en zagen een Blauwe Dethleffs GlobeBus bij Lebo in Meerkerk. Wij dachten misschien dit is wat voor ons.  

Maandag 26-10 jl. zijn wij met onze camper naar Lebo in Meerkerk gegaan.   Wij kwamen daar binnen en kregen meteen een lijst met alle campers die te koop waren.   Wij hebben uren gekeken camper in en camper uit. 

Niemand die ons stoorde of achter ons aan liep.  Alleen als wij wat wilde weten kregen wij antwoord en dan gingen zei weer weg .  

Dit is heerlijk.    Er werd ons wel steeds koffie of thee aangeboden.  

Na heel veel overleg hebben wij uiteindelijk toch de Dethleffs Globebus gekocht.  Er moest alleen nog het een en ander aan gedaan worden voordat hij afgeleverd zou worden.  

Toen wij na twee weken de camper kwamen halen zagen wij dat er geen radio in zat.  Wij hadden daar niet naar gekeken toen wij hem kochten.  Geen nood zei Lex.  Hij pakte een radio uit de kast en monteerde die (terwijl wij even moesten wachten) er GRATIS voor ons in.  Probleem opgelost.  

Als dat geen service is dan weten wij het niet meer.  

Mensen ga allemaal eerst kijken bij Lebo in Meerkerk.

Want daar krijg je geen spijt van. 

Thea en Kees uit Vijfhuizen  
Hoppenbrouwers Schreef op 07-11-2009 14:54 het volgende:
Toen wij na lang zoeken op het web naar een andere camper op de website van Lebo campers terechtkwamen hebben wij besloten om daar eens een bezoekje te brengen. Onze camper konden wij daar tegen een zeer goede prijs inruilen. Over de camper die we gekocht hebben niks dan lof, ook de service is van uitstekende kwaliteit. Het zeer vriendelijke ontvangst wat wij kregen was ook een zogenoemde " trek over de streep".
Al met al is dit onze conclusie en als we dit moeten omzetten in een punt, dan geven wij een dikke 10.Fred van Haarlem Schreef op 26-10-2009 08:47 het volgende:
Begin dit jaar waren wij op zoek naar een camper en kwamen we bij de firma Lebo in Meerkerk uit. Na een aantal campers te hebben bekeken en de nodige kopjes koffie vonden we wat we zochten en zijn tot koop over te gaan. Een paar dingen waren niet zoals wij wensten en werden probleemloos door de Firma Lebo in orde gemaakt. Wij zijn met de camper 3 weken op vakantie geweest in Oostenrijk. Tijdens deze vakantie bleek de camper, waar verder niets mee aan de hand was, toch een beetje te groot. Wij zijn weer bij Lex en zijn medewerkers langsgegaan en konden de camper zonder problemen weer inruilen voor een iets kleinere. Ook hier waren een paar kleine dingen die zonder probleem werden opgelost. Met deze camper zijn wij weg geweest naar Zuid Frankrijk, en tijdens deze reis kwamen er een paar dingen tevoorschijn. Bij terugkomst langs de firma Lebo afgegaan en terstond werd een afspraak gemaakt bij de garage waar alles werd gerepareerd en opgelost . Ook nu was de ontvangst hartelijk en stond de koffie klaar. Uit dit bovenstaande blijkt dat dit bedrijf minstens dezelfde service geeft als een Bovag erkend bedrijf , dus waarom altijd naar een Bovag bedrijf ? Als wij weer aan een andere camper toe zijn is onze eerste keus toch zeker bij de firma Lebo in Meerkerk, welke wij, bij iedereen die overweegt om een camper aan te schaffen, van harte aanbevelen om toch eens te gaan kijken.    Fred en Ria van HaarlemGerard Beukers Schreef op 28-09-2009 19:32 het volgende:

Na overal te zijn geweest en heel wat hebben afgezocht ,vonden we onze Camper bij de Firma Lebo in Meerkerk. Hoewel de Detleffs qua indeling niet helemaal naar onze zin was, met maar 1 draaistoel, werd deze door Lex voorzien van 2X draaistoelen en werd zlfs een hele bank proffesioneel verwijderd. Tevens moest hierdoor de gehele watertank worden verplaatst en aangepast worden. Al deze werkzaamheden werden GRATIS uitgevoerd. Hoezo service??   Lex bedankt!!   
Jos Schreef op 17-07-2009 15:22 het volgende:

M'n partner en ik (Jos) waren op zoek naar een wat ruimere camper tot ik op marktplaats een aan onze wensen passende tegen kwamen bij lebo.

Na contact met Lex zijn we gaan kijken en waren gelijk verkocht, er moest echter wel het e.e.a. aan gebeuren wat Lex ook toezegde en na enig geduld (Leveringsproblemen van onderdelen bij Hymer )is alles keurig voor mekaar. Lex ngmaals Hartelijk dank... Toppie!!
Cees Schreef op 14-07-2009 21:35 het volgende:
Na lang zoeken staat onze gewenste camper bij LEBO Meerkerk. Na een hartelijk ontvangst, een snelle beslissing tot aankoop.Een paar probleempjes die later tevoorschijn kwamen zijn naar alle tevredenheid opgelost. We zijn nu 3 weken op vakantie geweest en hebben bijzonder genoten van onze nieuwe aanwinst.De persoonlijke aandacht en sfeer gaf ons een goed gevoel. Dus voor een nieuwe camper is LEBO Meerkerk het juiste adres. Cees & LenyHarry Telnekes Schreef op 24-06-2009 21:27 het volgende:

Lex, Fijn dat ik vandaag meteen langs kon komen. Na wat meten bleek de huishoud accu echt helemaal dood. Daarbij werd meteen het zonnepaneel nagekeken en moest er een nieuwe accu geplaatst worden. Dit zonder mijn beurs te hoeven openen. Zo blijkt: een man een man, een woord een woord. Ook al is de camper al 7 maanden in mijn bezit. Ik kan weer lekker weg van het weekend. De rest wat ik gedaan wil hebben doen we wel met de APK. Nog een tip voor je lex: vermeld ook je gewone telefoon nummer en niet alleen je 06. Bedank en tot ziens. Harry
Jan en Nellie Schreef op 21-06-2009 13:14 het volgende:
In maart 2008 hebben we onze eerste camper gekocht, bij LEBO. Na een probleempje tijdens ons eerste weekend weg hebben we alleen maar veel plezier gehad van ons campertje. We zijn nu net terug van een rondreis door Umbri en San Marino, onze eerste groepsreis. Lees er alles over (en onze andere tripjes) op onze website. groetjes Lex, Jan en Nellie uit Zoetermeer.Leo Schreef op 16-06-2009 18:59 het volgende:

3 jaar geleden onze eerste camper gekocht bij LEBO.Was goed en in gebruik wel fijn maar vonden we hem te klein.Ingeruild voor een groter model met alles erop en aan.Deze stond ons meteen aan. Pas een service beurt en APK laten doen. En stond hij hierna gewassen weer klaar.Een prima adres met persoonlijk contact met Lex. En geen verkopers in strak pak.Voor een betaalbare camper van een goed merk.... MEERKERK. Goed advies, service en onderhoud.We zijn zeer tevreden over LEBO campers.O ja ook lekkere koffie.Johanna(72) leo (74) LEX een dikke 10.
Orval Schreef op 10-06-2009 13:13 het volgende:
Op zoek naar een andere camper kwamen we bij de firma Lebo in Meerkerk uit. Daar vonden we wat we zochten en besloten tot koop over te gaan. Er bleken een aantal dingen niet helemaal in orde te zijn aan de gekochte camper. Er werd meteen een afspraak gemaakt en alles werd probleemloos door de Firma Lebo in orde gemaakt. We gingen op reis en ook hier ging er wat mis. Weer meteen gebeld en bij thuiskomst werd ook dit ongemak weer gratis en zonder enkel probleem verholpen. We zijn ZEER DANKBAAR voor de verkregen goede sevice en het fijne contact onder elkaar en adviseren daarom ook iedereen die op zoek is naar een camper beslist eens bij Lebo te gaan kijken.1 | 2Powered by Argeweb